not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ بشتابیـــــــــد ..... بشتابیـــــــــــد اینبار مسابقه علمی و معلومات عمومی تابستانه به روشی جدید و البته کاملا متفاوت در تابستان گرم 93 برگذار می شود دوستان سلام؛ اولین و مهمترین تغییر اینه که امسال من مجریم دومین تغییر این هستش که خیلی متفاوته نحوه اجرای مسابقه به این صورت هست که: 1- ابتدا گروه ها خودشون رو تو این تایپیک معرفی میکنن. پس هرکسی که دوس داره شرکت کنه بره یارشو برداره بیاره اینجا و تو مسابقه نام نویسی کنین. (گروه های دو نفره) کپی شناسنامه هم نمیخواد 2- به هرگروهی 100 امتیاز به عنوان امانت داده میشه. 3- یک سری سوال بین گروه ها بصورت خصوصی ارسال می شه. 4- تا 24 ساعت فرصت دارید جواب های درست رو به من ارسال کنید. 5- اولین گروهی که پاسخ های درست رو ارسال کرد بازی رو شروع میکنه. 6- این گروه تعیین میکنه که سری بعدی سوال رو باید از کدوم گروه بپرسیم. 6- گروه مورد سوال، 24 ساعت فرصت داره که پاسخ های صحیح رو برای من ارسال کنه. 7- اگر پاسخ ها درست بود 20 امتیاز از گروه سوال کننده کسر میشه و به پاسخ دهنده اهدا میشه اما اگر پاسخ ها اشتباه بود 30 امتیاز ازشون کسر میشه و به سوال کننده (اون گروهی که مشخص کرده از این ها سوال پرسیده بشه) داده میشه. (سوال ها توسط گروه سوال کننده طرح میشه) 8- هر گروهی که زودتر به امتیاز 300 رسید برنده مسابقه هست. جوایز: گروه برنده: 300 امتیاز + مدال گروه های بعدی: امتیازی که براشون باقی مونده!!! اسامی گروه ها به این پست اضافه میشه کل کل و اسپم در این تایپیک آزاد است آخرین مهلت ثبت نام جمعه 20 تیرماه 93 ساعت 22 گروه ها (سرگروه ها با رنگ قرمز مشخص شدن): گروه یک: Apameh و black banner گروه دو: Yaser.C و soha1410 گروه سه: pari.v & Just Mechanic گروه چهار: Vergil & Mina Yousefi گروه پنج: آرتاشو a_ghadimi گروه شش: koroshe_hakhamanesh & nazanin abedini گروه هفت: میلاد و ENG.SAHAND گروه هشت: pary naz & jijo گروه نه: Gandom.E & sun-shine گروه ده: saghar... & sara kia گروه یازده: ...Urbanist... & Mohammad Aref کسانی که هنوز گروه مشخص نکردن: elahe elahe2 ask_bl 45 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ رقیب می طلبیم یکی منو یار خودش کنه:persiana__hahaha: 9 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ این گروه خونی قضیه اش چیه؟؟؟؟؟یعنی من میدونم قضیه اش چیه حداقل برا بقیه شفاف سازی کنید.... من O مثبت هستم بذا ببینم گروه خونی سعید چیه؟؟؟؟ اگه اونم مث من O مثبت باشه اونوقته که حریف می طلبیم!!! 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ رقیب می طلبیمیکی منو یار خودش کنه:persiana__hahaha: رقیب میطلبه 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ این گروه خونی قضیه اش چیه؟؟؟؟؟یعنی من میدونم قضیه اش چیه حداقل برا بقیه شفاف سازی کنید.... من O مثبت هستم بذا ببینم گروه خونی سعید چیه؟؟؟؟ اگه اونم مث من O مثبت باشه اونوقته که حریف می طلبیم!!! به نظرم گروه خونیتون متفاوت باشه بهتره 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ منم پایه مسابقه و کل کل و این حرفام 9 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ به نظرم گروه خونیتون متفاوت باشه بهتره آخه انجوری که دیگه همگروه نمیشیم....درسته؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ رقیب میطلبه یکیو مد نظر قرار دادم... ببینم رخ می نمایاند یا نه 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ سال قبل من قهرمان شدم امسا حسش نیست میذارم جوونا بیان 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ اینبار مسابقه علمی و معلومات عمومی تابستانه به روشی جدید و البته کاملا متفاوت در تابستان گرم 83 برگذار می شود هانی حالت خوبه؟احیانا تو 10 سال عقبی یا من 10 سال جلوام اینم یکی از تفاوت های مسابقه تابستانه امسال دستت مرسی مث همیشه ایده هات مث خودت تکه 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ رقیب می طلبیمیکی منو یار خودش کنه:persiana__hahaha: من و زهرا با هم يار بزن قدش .... :hapydancsmil: ميتركونيم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ منم پایه مسابقه و کل کل و این حرفام آره یه چشمه رو دیدم. برو یار بیار، بی مایه فطیره آخه انجوری که دیگه همگروه نمیشیم....درسته؟؟؟؟؟؟ پس چی میشین؟ یکیو مد نظر قرار دادم... ببینم رخ می نمایاند یا نه ایشالا که اوکی رو میگیری به زودی سال قبل من قهرمان شدمامسا حسش نیست میذارم جوونا بیان به مدال های از دست رفته ت فک کن قهرمان 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ من و زهرا با هم يار بزن قدش .... :hapydancsmil: ميتركونيم آغا یار ما اومد کووش ؟؟رقیب مقیب نمیبینم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ هانی حالت خوبه؟احیانا تو 10 سال عقبی یا من 10 سال جلوام اینم یکی از تفاوت های مسابقه تابستانه امسال دستت مرسی مث همیشه ایده هات مث خودت تکه وای الهه رو هوا گرفتی ها مرسی عزیزم خودت تکی با اینکه دوتایی من و زهرا با هم يار بزن قدش .... :hapydancsmil: ميتركونيم شترق! این از گروه یک 1، فقط کی سرگروه؟ اونی که بیشتر آنلاینه بگید 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ وای الهه رو هوا گرفتی هامرسی عزیزم خودت تکی با اینکه دوتایی شترق! این از گروه یک 1، فقط کی سرگروه؟ اونی که بیشتر آنلاینه بگید والا هميشه كه خانم ها مقدم ترند ! فرق نداره نميدونم بزار مشورت كنيم ! 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ گروه دو رو هم چراغشو روشن کن..... منو سعید باهم اسم گروهمونم بذارید Arbabs..... 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ گروه دو رو هم چراغشو روشن کن.....منو سعید باهم اسم گروهمونم بذارید Arbabs..... اسم کاربری آقا سعید چیه؟ سرگروه کدومید؟ 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ اسم کاربری آقا سعید چیه؟ سرگروه کدومید؟ نام کاربری سعید soha1410 هست..... فرقی نمیکنه ...ولی من بیشتر از سعیدتو سایتم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ خب من سر گروه ميشم ! نام کاربری سعید soha1410 هست.....فرقی نمیکنه ...ولی من بیشتر از سعیدتو سایتم اعمال شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده