رفتن به مطلب

اگر تو ایران جنگ بشه چی کار میکنی؟

danielo

اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟  

90 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟

• 43
    • 31
    • 10
    • 6

ارسال های توصیه شده

من اگه بشه میرم ولی گمان نکنم جایی رامون بدن پس مجبورم بمونم ولی جنگ نه میگردم دنبال یه جای امن البته اگه جای امنی باقی بمونه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 180
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

طرف کل واکنشش نسبت به بدبختی ملتش یه نوچ نوچِ! حالا واسه من دم از غیرت میزنه.

متاسفانه چون حفظ کشورم با حفظ این رژیم گره خورده تصمیم گیری یه مقدار دشوار شده.

باز هم باید دید شرایط اون موقع چه جوری میشه.

اگه اینان که یه جوی راه میندازن که مادرامون هم تو خونه به زور بندازنمون بیرون بگن برو بجنگ!

جنگ الان با زمان صدام فرق میکنه. بابا اون موقع واقعاً تجاوز بود و وحشیگری. هر کسی بود خب میرفت دیگه.

الان اون مامور نیرو انتظامی تو خیابون کمی از سربازای صدام نداره!

اگر متجاوز به کشورم حمله کنه از این بدتر قراره سرم بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

78ld4klpxrsppcoqotd.jpg

ccimu8cn70vcqne9p5ms.jpg

مدیر محترم اگه صلاح میدونید این پست رو پاکش کنید واسه انجمن دردسر نشه یه وقت. (یه همچین مملکت آزادی داریم ما!)

• Like 11
لینک به دیدگاه

جنگ واژه ایه که وقتی اسمش میاد باهاش ویرانی غارت و ... هم میاد حالا هرچی میخواد باشه

اونایی که میگن جنگ بشه اگه واقعا" تو شرایط جنگ قرار بگیرن بعید میدونم سر حرفشون بایستن

ایران باید همیشه خودش واسه خودش تصمیم بگیره و اگه قرار تو این مملکت اتفاقی بیوفته بهتر خودمون سرنوشت خودمونو رقم بزنیم نه اینکه بیگانه ها واسمون تصمیم بگیرن

اونا که عاشق چشم ابروی ما نشدن که بیان و واسمون کاری کنن واسه کاری که میکنن منافعشونو میخوان

• Like 2
لینک به دیدگاه
جنگ واژه ایه که وقتی اسمش میاد باهاش ویرانی غارت و ... هم میاد حالا هرچی میخواد باشه

اونایی که میگن جنگ بشه اگه واقعا" تو شرایط جنگ قرار بگیرن بعید میدونم سر حرفشون بایستن

ایران باید همیشه خودش واسه خودش تصمیم بگیره و اگه قرار تو این مملکت اتفاقی بیوفته بهتر خودمون سرنوشت خودمونو رقم بزنیم نه اینکه بیگانه ها واسمون تصمیم بگیرن

اونا که عاشق چشم ابروی ما نشدن که بیان و واسمون کاری کنن واسه کاری که میکنن منافعشونو میخوان

با حرف شما در مورد جنگ و عواقبش موافقم.

دقیقاً شرایط بهتر چیزیه که ملت خودشون باید بخوان نه کسی بهشون بده.

اما سوال میگه جنگ شده! حالا چیکار کنیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
با حرف شما در مورد جنگ و عواقبش موافقم.

دقیقاً شرایط بهتر چیزیه که ملت خودشون باید بخوان نه کسی بهشون بده.

اما سوال میگه جنگ شده! حالا چیکار کنیم.

خوب نظرمو تو نظر سنجی اعلام کردم

گزینه 1

با دشمن خارجی میجنگم حالا هرکی میخواد باشه

مشکل کشورمو هم خودم باید یه جوری حل کنم

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب نظرمو تو نظر سنجی اعلام کردم

گزینه 1

با دشمن خارجی میجنگم حالا هرکی میخواد باشه

مشکل کشورمو هم خودم باید یه جوری حل کنم

خب حس نمیکنی یه مقدار از اون روحیه یا هرچیزی دیگه که باعث میشه بری جنگ رو الان باید خرج کنی؟

واقعاً حس بدی بهت دست نمیده وقتی میبینی دخترای مردم رو به این صورت باهاشون رفتار میکنن یا n مورد دیگه که میشه مثال زد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب حس نمیکنی یه مقدار از اون روحیه یا هرچیزی دیگه که باعث میشه بری جنگ رو الان باید خرج کنی؟

واقعاً حس بدی بهت دست نمیده وقتی میبینی دخترای مردم رو به این صورت باهاشون رفتار میکنن یا n مورد دیگه که میشه مثال زد.

تو از کجا میدونی که خرج نمیکنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو از کجا میدونی که خرج نمیکنم

جسارت نشه:icon_gol:

شما نمونه بودی.

چون اگه میشد وضع مملکت این نبود!

غیرت که فقط رفتنه جنگ و رو مین رفتن نیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
جسارت نشه:icon_gol:

شما نمونه بودی.

چون اگه میشد وضع مملکت این نبود!

غیرت که فقط رفتنه جنگ و رو مین رفتن نیست.

نه داداش من نمیگم غیرت فقط به حنگ رفتنه

غیرت رو اونی داره که به فکر هموطنشه به فکر همسایشه

درد بقیه درد اونم هست که شاید جنگ یکی از نمودهاش باشه

ما فقط عادت کردیم که حرف بزنیم و موقع عمل پا پس میکشیم و پست همدیگه رو خالی میکنیم

بلایی که چند بار سرم اومد

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه داداش من نمیگم غیرت فقط به حنگ رفتنه

غیرت رو اونی داره که به فکر هموطنشه به فکر همسایشه

درد بقیه درد اونم هست که شاید جنگ یکی از نمودهاش باشه

ما فقط عادت کردیم که حرف بزنیم و موقع عمل پا پس میکشیم و پست همدیگه رو خالی میکنیم

بلایی که چند بار سرم اومد

در مورد اعتراضاتی که انصار حزب الله نسبت به پخش اکران فیلم "من مادر هستم" میکردن یکی از هنرمندا یه حرف جالبی زده بود. گفت شما موقعی که 3000 میلیارد اختلاص شد کجا بودین؟!

چرا اون موقع رگ غیرتتون باد نکرده بود و به فکر جامعه نبودین!

بحث من اینه.

این جماعتی که الان دارن میگن اگه جنگ شه من فلان میکنم من نفر اول میرم جبهه و ناموسم و ... واقعاً چرا تو خیلی مواردِ کوچکتر صداشونم در نمیاد؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه
در مورد اعتراضاتی که انصار حزب الله نسبت به پخش اکران فیلم "من مادر هستم" میکردن یکی از هنرمندا یه حرف جالبی زده بود. گفت شما موقعی که 3000 میلیارد اختلاص شد کجا بودین؟!

چرا اون موقع رگ غیرتتون باد نکرده بود و به فکر جامعه نبودین!

بحث من اینه.

این جماعتی که الان دارن میگن اگه جنگ شه من فلان میکنم من نفر اول میرم جبهه و ناموسم و ... واقعاً چرا تو خیلی مواردِ کوچکتر صداشونم در نمیاد؟!

این واسه منم سواله

من اولش تو نظر سنجی شرکت کردم ولی تو تاپیک اعلام نکردم تا شما پرسیدی

و مطمئنم اگه جنگی بشه اولین نفراتی که میرن جنگ کسای هستن که نمیتونن بدبختی ملتشونو ببینن و ملتشون و جامعه شون براشون مهمه چون اگه مهم نبود قبلش اوناهم عین بقیه بیخیال هبودن

کسایی که الان بیخیال هستن اون موقع هم بیخیالن

من فقط حرف اینه که خودمون باید واسه خودمون تصمیم بگیرم چرا باید سرنوست منو یکی یگه رقم بزنه و چه معلوم که قوز بالای قوز نشه یا از چاله دربیام و بیوفتیم تو چاه

اصلا" یه نگاه به جنگ هشت ساله بنداز شهدا کیا بودن اکثرا" آدمای عادی و قشر دردکشیده جامعه بودن مرفه ین بیدرد کجا بودن ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

در درجه اول هیچ جنگی اتفاق نمیفته

هیچ کشوری مثل ایران نتونسته برای سلاح های آمریکایی بازار یابی کنه بنابراین آمریکا چنین دشمن ارزشمندی رو از دست نمیده

در درجه دوم اگر جنگی اتفاق بیفته نیازی به حضور من و شما نیست

جنگ احتمالی به صورت برق آسا و هوایی انجام میگیره موشک باران و بمباران هدف های خاص و استراتژیک و تمام دوران جنگ های زمینی به پایان رسیده

در درجه سوم اگر جنگی اتفاق بیفته به دلیل رفتارهای نادرست حکومت خواهد بود پس من به هیچ وجه جان شیرین خودم رو فدای حکومت نخواهم کرد ، کسانی که از این حکومت منافع میلیارد دلاری عایدشون میشه این وظیفه رو به عهده بگیرن و همچنین متصلین به حکومت که منافع آنچنانی کسب میکنن

• Like 7
لینک به دیدگاه

جنگ احتمالی به صورت برق آسا و هوایی انجام میگیره موشک باران و بمباران هدف های خاص و استراتژیک و تمام دوران جنگ های زمینی به پایان رسیده

حمله ی هوایی به چه هدفی؟

جنگ یک امر هزینه بره . اینجوری نیست که یک کشوری بیاد حمله ی هوایی بکنه و بره

حمله ی هوایی اولین قدم یک جنگه . بعد از اینکه با حمله ی هوایی و یا دریایی کشور مورد حمله ضعیف شد و احتمال تسلیم یا شکستش بیشتر شد. تازه میان حمله ی زمینی میکنن که به هدف اصلی جنگ که تصاحب قدرت اون کشوره برسن

حالا در قدیم این تصاحب قدرت به صورت مستقیم بود . الان شده به صورت غیر مستقیم . یعنی اول میان مدتی نیروی های نظامی خودشون رو مستقر میکنن و نیروهای داخلی که خوب سواری میدن رو در حکومت مینشونن و بعد نیرو ها رو خارج میکنن و از دور حکومت میکنن

و به محض اینکه حکومت خوب سواری نده سریع اونو عوضش میکنن یا با تضعیف اون و ایجاد یک کودتا نفر جدید مورد نظرشون رو سر کار مینشونن

پس حمله ی زمینی در همه ی جنگ ها مهم ترین بخش حمله ست

و معمولا تو حمله ی زمینی نمیان بپرسن که شما حکومتو قبول داشتین یا نه! اسیر میکنن و بعد هر بلایی که خدا میدونه سر طرف میارن

البته مردم کشور ایران یک مقدار حسابشون پیش آمریکا خرابه چون یکم آب زیر کاهن و یکی به نعل میزنن یکی به میخ! برای همین بعید میدونم اونا حاضر باشن توبه ی کسی رو قبول کنن اونم از جنس ایرانی شو!

• Like 5
لینک به دیدگاه
حمله ی هوایی به چه هدفی؟

جنگ یک امر هزینه بره . اینجوری نیست که یک کشوری بیاد حمله ی هوایی بکنه و بره

حمله ی هوایی اولین قدم یک جنگه . بعد از اینکه با حمله ی هوایی و یا دریایی کشور مورد حمله ضعیف شد و احتمال تسلیم یا شکستش بیشتر شد. تازه میان حمله ی زمینی میکنن که به هدف اصلی جنگ که تصاحب قدرت اون کشوره برسن

حالا در قدیم این تصاحب قدرت به صورت مستقیم بود . الان شده به صورت غیر مستقیم . یعنی اول میان مدتی نیروی های نظامی خودشون رو مستقر میکنن و نیروهای داخلی که خوب سواری میدن رو در حکومت مینشونن و بعد نیرو ها رو خارج میکنن و از دور حکومت میکنن

و به محض اینکه حکومت خوب سواری نده سریع اونو عوضش میکنن یا با تضعیف اون و ایجاد یک کودتا نفر جدید مورد نظرشون رو سر کار مینشونن

پس حمله ی زمینی در همه ی جنگ ها مهم ترین بخش حمله ست

و معمولا تو حمله ی زمینی نمیان بپرسن که شما حکومتو قبول داشتین یا نه! اسیر میکنن و بعد هر بلایی که خدا میدونه سر طرف میارن

البته مردم کشور ایران یک مقدار حسابشون پیش آمریکا خرابه چون یکم آب زیر کاهن و یکی به نعل میزنن یکی به میخ! برای همین بعید میدونم اونا حاضر باشن توبه ی کسی رو قبول کنن اونم از جنس ایرانی شو!

گمان نکنم قصد تصرف باشه ، فقط جنگی رخ بده از بین بردن اهداف هسته ای رو دنبال میکنه که با یک حمله سریع هوایی و موشکی قابل دست یابیه

• Like 1
لینک به دیدگاه
گمان نکنم قصد تصرف باشه ، فقط جنگی رخ بده از بین بردن اهداف هسته ای رو دنبال میکنه که با یک حمله سریع هوایی و موشکی قابل دست یابیه

منظورتون اینه که میان نیروگاه ها رو هدف میگیرن؟میدونین جدا از همه ی اون خسارتای جانی برای ایران چقد خسارتای زیست محیطی برا کل دنیا داره؟به نظرم شعاره همین الانشم آمریکا به خاطر آسیبای زیستی زیر سوال رفته

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظورتون اینه که میان نیروگاه ها رو هدف میگیرن؟میدونین جدا از همه ی اون خسارتای جانی برای ایران چقد خسارتای زیست محیطی برا کل دنیا داره؟به نظرم شعاره همین الانشم آمریکا به خاطر آسیبای زیستی زیر سوال رفته

ایالات متحده کاملا از خاور میانه منفک هست خسارات زیست محیطی اهمیتی براش نداره ؛ جوامع بین المللی هم هیچ وقت بازخواست نمیکنن چون بدون کمک های ایالات متحده وجود خارجی ندارن ، کسی هست که بخاطر این کار امریکا رو مورد بازخواست قرار بده ؟ تنها عاملی که باعث میشه چنین اتفاقی صورت نگیره نیاز آمریکا به حضور ایران به عنوان چوبی بر سر اعراب تا بتونه سلاح های خودش رو به کشور های عربی بفروشه و با توجه به اقتصاد بحران زده امریکا و عواقب نبود نفت ایران در بازار های جهانی چنین ریسکی نمیکنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
ایالات متحده کاملا از خاور میانه منفک هست خسارات زیست محیطی اهمیتی براش نداره ؛ جوامع بین المللی هم هیچ وقت بازخواست نمیکنن چون بدون کمک های ایالات متحده وجود خارجی ندارن ، کسی هست که بخاطر این کار امریکا رو مورد بازخواست قرار بده ؟ تنها عاملی که باعث میشه چنین اتفاقی صورت نگیره نیاز آمریکا به حضور ایران به عنوان چوبی بر سر اعراب تا بتونه سلاح های خودش رو به کشور های عربی بفروشه و با توجه به اقتصاد بحران زده امریکا و عواقب نبود نفت ایران در بازار های جهانی چنین ریسکی نمیکنه

منظورم این خسارت برا کل دنیاس از جمله آمریکا ،بالاخره زمین باید جا برا زندگیه خودشون که باشه

حالا عب نداره من از بچگیم یادمه قرار بود آمریکا و اسراییل از هفته بعد حمله کنن هنوز هفته بعد نشده:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ینی کشته منو نتیجه ارا :w58:

اتفاقاً 90% آرا (گزینه های 1،2و4) نشون میده ایران براشون مهمه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...