رفتن به مطلب

اگر تو ایران جنگ بشه چی کار میکنی؟

danielo

اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟  

90 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟

• 43
    • 31
    • 10
    • 6

ارسال های توصیه شده

دوستانی که فکر میکنن مردم ایران لیاقت دموکراسی ندارن بهتره که اصولا در هیچ موردی اظهار نظر نکنند

فکر کنم هر کسی به جای خودش اظهار نظر کنه و به جای همه ملت نظر ندن راحت بگم که نظراتشون رو برای خودشون نگر دارن

با تشکر از لطف شما...

ولی با این همه راحت بگم راحت بگمی که کردی آخرش هم حرفت رو راحت نگفتی عزیز...

من نمیخوام پای تاریخ چند هزار ساله رو بیارم وسط

فقط همین صد سال گذشته رو اگه در نظر بگیریم میبینیم مردمی که چند بار دست به انقلاب زدهاند و هدف همه رسیدن به ازادی بوده (حالا به اینکه موفق شدن یا نه کاری ندارم ) به نظرم اینا شایسته داشتن بهترین دموکراسی دنیان

ما اگه فک کنیم تو غرب همه ادما به دنبال دموکراسی ان به نظرم اشتباه کردیم اونجا هم ادمای نااگاه پیدا میشه ولی اونجا اون کسانی که ادعای ازادیخواهی دارن کارشون رو درست انجام میدن و حتما خودشون رو لایق دموکراسی میدونن و براش تلاش میکنن

هدف همه رسیدن به آزادی بوده ؟

کی گفته هدف همه رسیدن به آزادی بوده ؟ شما میشه چند تا از انقلاب ها رو مثال بزنید که از دوران بعد از اسلام در ایران اتفاق افتاده و هدفش هم آزادی بوده ؟

کاری به پیروزی نداشته باشیم ؟ چشم... در مورد خود انقلاب ها بفرمایید...

مسئله دقیقا همون موفق شدن یا نشدن هست وگرنه دیگه اسمش رو انقلاب نمیزارند اسمش شورش خواهد بود... انقلاب وقتی معنا پیدا میکنه که باعث جهش بشه و برتری ایجاد کنه...

اتفاقا دقیقا به دلیل اینکه چندین بار شورش کردند و هرگز هم به دموکراسی نرسیدند به هیچ وجه لایق دموکراسی نیستند...

دموکراسی زمانی به وجود میاد که تمام ملت (حداقل اکثریت مردم) دموکراسی بخواهند و از اون مهم تر دموکراسی رو بشناسند...

تنها نتیجه ای که تمام انقلاب ها در ایران داشته فقط و فقط نابودی اون دسته از افرادی بوده که واقعیت ها رو میدونستند و متفکرین زمان خودشون بودند...

نمونه ی اون شورش 58...

اکثریت مردم ایران از دموکراسی وحشت دارند... دسته ی دوم هم آزادی میخواهند ولی نمیدونند دموکراسی چی هست... در نتیجه یک درصد خیلی خیلی کمی باقی میمونه و اونها هم کار به جایی نمیبرند...

واقعیت همیشه درک و قبولش سخته...

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 180
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با تشکر از لطف شما...

ولی با این همه راحت بگم راحت بگمی که کردی آخرش هم حرفت رو راحت نگفتی عزیز...

هدف همه رسیدن به آزادی بوده ؟

کی گفته هدف همه رسیدن به آزادی بوده ؟ شما میشه چند تا از انقلاب ها رو مثال بزنید که از دوران بعد از اسلام در ایران اتفاق افتاده و هدفش هم آزادی بوده ؟

کاری به پیروزی نداشته باشیم ؟ چشم... در مورد خود انقلاب ها بفرمایید...

مسئله دقیقا همون موفق شدن یا نشدن هست وگرنه دیگه اسمش رو انقلاب نمیزارند اسمش شورش خواهد بود... انقلاب وقتی معنا پیدا میکنه که باعث جهش بشه و برتری ایجاد کنه...

اتفاقا دقیقا به دلیل اینکه چندین بار شورش کردند و هرگز هم به دموکراسی نرسیدند به هیچ وجه لایق دموکراسی نیستند...

دموکراسی زمانی به وجود میاد که تمام ملت (حداقل اکثریت مردم) دموکراسی بخواهند و از اون مهم تر دموکراسی رو بشناسند...

تنها نتیجه ای که تمام انقلاب ها در ایران داشته فقط و فقط نابودی اون دسته از افرادی بوده که واقعیت ها رو میدونستند و متفکرین زمان خودشون بودند...

نمونه ی اون شورش 58...

اکثریت مردم ایران از دموکراسی وحشت دارند... دسته ی دوم هم آزادی میخواهند ولی نمیدونند دموکراسی چی هست... در نتیجه یک درصد خیلی خیلی کمی باقی میمونه و اونها هم کار به جایی نمیبرند...

واقعیت همیشه درک و قبولش سخته...

ایا تمام انقلاب های پیروز دنیا مردم لیاقت دموکراسی را داشتند؟؟؟

ایا در انقلاب کبیر فرانسه همه مردم لیاقت دموکراسی را داشتند؟؟

خوب لیاقت دموکراسی و فهمیدنش باید از کجا بوجود بیاد؟؟؟؟؟

در یک حکومت دموکراتیک میشه یاد گرفت دموکراسی را.

ایا هیچ یک از مردم ایران دموکراسی را هنوز نفهمیدند؟؟

همین خود شما یعنی لیاقت دموکراسی ندارید ؟و ایا امثال شما در ایران کم پیدا میشوند؟؟؟؟

نمیگم اکثریت هستند.

خیلی از این شعارهایی که در ایران داده شد.بسیار با معنا بود.

من اعتقاد دارم مردمی که پشتش این شعار ها باشه و این خواسته ها را داشته باشه.

لیاقت دموکراسی خواهند داشت و بقیه هم میتوانند یاد میگیرند

• Like 5
لینک به دیدگاه

شوخی:

میرم جنگ خودمو میندازم جلو یه گلوله ای چیزی!

یه جانبازی 20 30 درصد واسه خودم جور میکنم یه عمر تو راحتی زندگی میکنم.

اگه شهید بشم که نون بچه هام تو روغنه!

جدی:

عمرا نمیرم. من برای این حکومت نمیجنگم!

• Like 8
لینک به دیدگاه
ایا تمام انقلاب های پیروز دنیا مردم لیاقت دموکراسی را داشتند؟؟؟

ایا در انقلاب کبیر فرانسه همه مردم لیاقت دموکراسی را داشتند؟؟

خوب لیاقت دموکراسی و فهمیدنش باید از کجا بوجود بیاد؟؟؟؟؟

در یک حکومت دموکراتیک میشه یاد گرفت دموکراسی را.

ایا هیچ یک از مردم ایران دموکراسی را هنوز نفهمیدند؟؟

همین خود شما یعنی لیاقت دموکراسی ندارید ؟و ایا امثال شما در ایران کم پیدا میشوند؟؟؟؟

نمیگم اکثریت هستند.

خیلی از این شعارهایی که در ایران داده شد.بسیار با معنا بود.

من اعتقاد دارم مردمی که پشتش این شعار ها باشه و این خواسته ها را داشته باشه.

لیاقت دموکراسی خواهند داشت و بقیه هم میتوانند یاد میگیرند

بله داشتند... لیاقت داشتن یا نداشتن رو حرکت اکثریت مشخص میکنه... هر زمان که در ایران حرکتی صورت گرفت و هدفش رسیدن به دموکراسی بود و نه آزادی اونوقت لیاقت دموکراسی داریم... کسی که میگه آزادی و آزادی رو حکومت علی تعریف میکنه حکومت دموکراتیک رو نمیفهمه و حکومت علی رو نمیفهمه و نمیدونه عدالت نسبی هست... میشه از این دسته افراد هزاران نفر رو مثال زد... یکی آزادی با حکومت پادشاهی میخواد و میگه حتی زنبور ها هم پادشاه دارند یکی سوسیال دموکراسی میخواد... یکی عاشق آغاست...

در تمام انقلاب هایی که به پیروزی رسیدند (یعنی به هدفی که تعیین شده بود رسیدند) اکثریت غالب مردم هم نظر و هم عقیده بودند و راه رو به درستی میدونستند و مطالعه داشتند... نه مثل ایران...

با مطالعه و تحقیق و عدم نگاه متعصب... کدوم از اینها رو در ایران داریم ؟ میانگین مدت مطالعه برای دختر ها 3.5 دقیقه و برای بسر ها 5 دقیقه در روز هست... تازه این با محاسبه ی روزنامه خوانی... که در حقیقت در یک آمار درست نباید به حساب بیاد... چرا باید مردم درک درستی از مسئله داشته باشند ؟

فلان حرکت تا چه اندازه میتونه اطلاع رسانی موفق داشته باشه ؟ بسیار پایین...

دموکراسی رو نمیشه به زور در کشوری به وجود آورد و بعد به مردم یاد داد که چی هست... آزادی رو مردم باید بخوان و به دست بیارند و باید براش بهایی پرداخت...

چرا فهمیدند... درصد خیلی کم... فعلا که دیدیدم تمام این حرکت هایی که همین دسته انجام دادند بی فایده بوده (تازه اگر حساب کنیم اون دسته همه میدونستند چی میخوان که اون هم خواب و رویاست)... چرا این حرکت ها بی نتیجه بوده ؟ چون آرمان هایی که دارند براش مبارزه میکنند در بین اکثریت بی ارزش هست... حالا بگید اسلام در خطر هست... ببینید فردا چه خبر میشه...

بنده هم یه زمانی مثل شما فکر میکردم...

کسانی که اینجا هستند اکثریت روشن و با مطالعه هستند و حرف برای گفتن زیاد دارند... ولی اینها فقط یک درصد کوچکی رو تشکیل میدند...

تا الان تنها کاری که انجام دادیم مشخص کردن کسانی بوده که میفهمیدند و در حقیقت "دونه درشت ها" بودند و اونها رو از بین بردیم... دیگه هیچ کاری نکردیم...

مطمئن باشید زمانی که این شعار ها واقعی باشند مردم خود به خود و خود جوش به خیابون میان و هیچ چیزی هم جلوشون رو نمیتونه بگیره... ولی اگر اون حرف ها برای اکثریت ارزش داشته باشه... نه اقلیت...

• Like 4
لینک به دیدگاه
بله داشتند... لیاقت داشتن یا نداشتن رو حرکت اکثریت مشخص میکنه... هر زمان که در ایران حرکتی صورت گرفت و هدفش رسیدن به دموکراسی بود و نه آزادی اونوقت لیاقت دموکراسی داریم... کسی که میگه آزادی و آزادی رو حکومت علی تعریف میکنه حکومت دموکراتیک رو نمیفهمه و حکومت علی رو نمیفهمه و نمیدونه عدالت نسبی هست... میشه از این دسته افراد هزاران نفر رو مثال زد... یکی آزادی با حکومت پادشاهی میخواد و میگه حتی زنبور ها هم پادشاه دارند یکی سوسیال دموکراسی میخواد... یکی عاشق آغاست...

در تمام انقلاب هایی که به پیروزی رسیدند (یعنی به هدفی که تعیین شده بود رسیدند) اکثریت غالب مردم هم نظر و هم عقیده بودند و راه رو به درستی میدونستند و مطالعه داشتند... نه مثل ایران...

با مطالعه و تحقیق و عدم نگاه متعصب... کدوم از اینها رو در ایران داریم ؟ میانگین مدت مطالعه برای دختر ها 3.5 دقیقه و برای بسر ها 5 دقیقه در روز هست... تازه این با محاسبه ی روزنامه خوانی... که در حقیقت در یک آمار درست نباید به حساب بیاد... چرا باید مردم درک درستی از مسئله داشته باشند ؟

فلان حرکت تا چه اندازه میتونه اطلاع رسانی موفق داشته باشه ؟ بسیار پایین...

دموکراسی رو نمیشه به زور در کشوری به وجود آورد و بعد به مردم یاد داد که چی هست... آزادی رو مردم باید بخوان و به دست بیارند و باید براش بهایی پرداخت...

چرا فهمیدند... درصد خیلی کم... فعلا که دیدیدم تمام این حرکت هایی که همین دسته انجام دادند بی فایده بوده (تازه اگر حساب کنیم اون دسته همه میدونستند چی میخوان که اون هم خواب و رویاست)... چرا این حرکت ها بی نتیجه بوده ؟ چون آرمان هایی که دارند براش مبارزه میکنند در بین اکثریت بی ارزش هست... حالا بگید اسلام در خطر هست... ببینید فردا چه خبر میشه...

بنده هم یه زمانی مثل شما فکر میکردم...

کسانی که اینجا هستند اکثریت روشن و با مطالعه هستند و حرف برای گفتن زیاد دارند... ولی اینها فقط یک درصد کوچکی رو تشکیل میدند...

تا الان تنها کاری که انجام دادیم مشخص کردن کسانی بوده که میفهمیدند و در حقیقت "دونه درشت ها" بودند و اونها رو از بین بردیم... دیگه هیچ کاری نکردیم...

مطمئن باشید زمانی که این شعار ها واقعی باشند مردم خود به خود و خود جوش به خیابون میان و هیچ چیزی هم جلوشون رو نمیتونه بگیره... ولی اگر اون حرف ها برای اکثریت ارزش داشته باشه... نه اقلیت...

با صحبت های شما من واقعا به حکومت فعلی تبریک میگم که تونسته به قول غربی ها مردم رو Atomized کنه ینی مردم رو به بصورت ادمایی جدای از هم تبدیل کنه که توانایی همیاری برای رسیدن به اهدافشون رو که ندارن هیچ حتی خودشون رو به عنوان ی انسان صاحب حق هم قبول ندارن

میدونم که شما هم ارزوی رسیدن به ازادی رو دارین چون این توی فطرت همه ادماست و خدا ما رو اینجوری خلق کرده ولی این رو بگم که مبارزه با دیکتاتورها اصلا کار راحت و کم هزینه ای نیست ولی با این حال هیچوقت از اینده نا امید نیستم

• Like 5
لینک به دیدگاه
با صحبت های شما من واقعا به حکومت فعلی تبریک میگم که تونسته به قول غربی ها مردم رو atomized کنه ینی مردم رو به بصورت ادمایی جدای از هم تبدیل کنه که توانایی همیاری برای رسیدن به اهدافشون رو که ندارن هیچ حتی خودشون رو به عنوان ی انسان صاحب حق هم قبول ندارن

میدونم که شما هم ارزوی رسیدن به ازادی رو دارین چون این توی فطرت همه ادماست و خدا ما رو اینجوری خلق کرده ولی این رو بگم که مبارزه با دیکتاتورها اصلا کار راحت و کم هزینه ای نیست ولی با این حال هیچوقت از اینده نا امید نیستم

شما فکر نمیکنم به اندازه ای من رو بشناسید که بدونید حکومت فعلی روی من تاثیر داشته یا خیر... من تاثیر پذیری رو خیلی وقته ترک کردم...

شما از حرف های بنده به این نتیجه رسیدید که ما با هم همیاری نمیکنیم ؟ پس داریم چکار میکنیم ؟

حقوق انسانی مسائلی هستند که خود ما برای خودمون تعیین کردیم و در نظر گرفتیم... اگر بخوایم اونها رو به دست میاریم... چیزی نیست که برای ما کنار گذاشته باشند...

بنده گفتم مبارزه با دیکتاتور کار ساده ای هست ؟

دوست عزیز شما اصلا جواب من رو ندادید... فقط گفتید کسانی که چنین تفکری دارند باید خفه بشند... فکر نمیکنید این نوع تفکر کمی مشکل داشته باشه ؟

یادم میاد زمانی که جنبش سبز هنوز به خزانش نرسیده بود طرفداران دو آتشه ی اون همچین برخورد هایی میکردند...

میدونی چی میگم عزیز دل من ؟ این ملت نمیدونند آزادی چیه... ما هر کدوم یدونه خامنه ای هستیم...

• Like 5
لینک به دیدگاه
شما فکر نمیکنم به اندازه ای من رو بشناسید که بدونید حکومت فعلی روی من تاثیر داشته یا خیر... من تاثیر پذیری رو خیلی وقته ترک کردم...

شما از حرف های بنده به این نتیجه رسیدید که ما با هم همیاری نمیکنیم ؟ پس داریم چکار میکنیم ؟

حقوق انسانی مسائلی هستند که خود ما برای خودمون تعیین کردیم و در نظر گرفتیم... اگر بخوایم اونها رو به دست میاریم... چیزی نیست که برای ما کنار گذاشته باشند...

بنده گفتم مبارزه با دیکتاتور کار ساده ای هست ؟

دوست عزیز شما اصلا جواب من رو ندادید... فقط گفتید کسانی که چنین تفکری دارند باید خفه بشند... فکر نمیکنید این نوع تفکر کمی مشکل داشته باشه ؟

یادم میاد زمانی که جنبش سبز هنوز به خزانش نرسیده بود طرفداران دو آتشه ی اون همچین برخورد هایی میکردند...

میدونی چی میگم عزیز دل من ؟ این ملت نمیدونند آزادی چیه... ما هر کدوم یدونه خامنه ای هستیم...

البته که من شما رو نمیشناسم شما معتقدین ما شایسته دموکراسی نیستیم خب نتیجه این طرز تفکر اینه که من به خودم حق بدم شما رو از حرف زدن منع کنم... غیر ازاینه..

وقتی هدف من وشما ظاهرا یکی نیست ما کجا داریم با هم همیاری میکنیم دوست گرامی

اتفاقا حقوق انسانی رو برای ما کنار گذاشتن ازادی حق هر انسانه فقط باید به دستش اورد و حفظش کرد وهیچ کس هم نمیتونه این حق رو از انسان بگیره

مبارزه با دیکتاتور هم مسلمه که کار ساده ای نیست ولی اگه مثلا مردم لیبی سالها به ی دیکتاتور میدان نمیدادن حالا مجبور نبودن این همه کشته بدن و اگه امروز هم این کار رو نکنن مطمئن باشین سالهای بعد باید هزینه های بیشتری تحمل کنن

• Like 4
لینک به دیدگاه
البته که من شما رو نمیشناسم شما معتقدین ما شایسته دموکراسی نیستیم خب نتیجه این طرز تفکر اینه که من به خودم حق بدم شما رو از حرف زدن منع کنم... غیر ازاینه..

وقتی هدف من وشما ظاهرا یکی نیست ما کجا داریم با هم همیاری میکنیم دوست گرامی

اتفاقا حقوق انسانی رو برای ما کنار گذاشتن ازادی حق هر انسانه فقط باید به دستش اورد و حفظش کرد وهیچ کس هم نمیتونه این حق رو از انسان بگیره

مبارزه با دیکتاتور هم مسلمه که کار ساده ای نیست ولی اگه مثلا مردم لیبی سالها به ی دیکتاتور میدان نمیدادن حالا مجبور نبودن این همه کشته بدن و اگه امروز هم این کار رو نکنن مطمئن باشین سالهای بعد باید هزینه های بیشتری تحمل کنن

بله بنده معتقدم که ما به عنوان یک جامعه لایق دموکراسی نیستیم... اگر روزی هم برامون آماده کنند و بزارند کف دستموم بازم از کف خواهیم داد...

اتفاقا هدف من و شما یکی هست... فقط دیدگاه ها فرق میکنه...

منتها شما معتقد هستید مردم ایران همین الان با این وضعیت فرهنگ و سواد میتونند یک حکومت دموکراتیک داشته باشند و من معتقدم که خیر نمیتونند و اصلا نمیخواهند که داشته باشند... دلیلش هم همین مسائل سال گذشته تا کنون...

حقوق انسانی رو ما انسان ها درست کردیم برای خودمون... در حقیقت هیچ حقوقی وجود نداره... منظورم اینه که برخلاف تفکر شما از نظر من این مسئله اصلا در فطرت انسان ها نیست...

خوب اینکه مسلم هست... ولی خوب اونها تا حالا آماده نبودند... الان هستند... حداقل برای یک انقلاب آماده هستند و دارند براش بهای زیادی میپردازند... باید دید بعد از اون آیا برای دموکراسی هم آماده هستند یا خیر...

مردم ما هم هنوز نه برای انقلاب آماده هستند نه برای دموکراسی و نمیخواند بهایی براش بپردازند در نتیجه به چیزی نمیرسند...

• Like 4
لینک به دیدگاه

جنگیدن اصلا با روحیات من سازگاری نداره

میدونم برم بجنگم جونه کسی رو که نمی تونم نجات بدم هیچ همون اول کار دست خودم میدم

بهتره بشینم خونه بذارم آقایون بجنگن:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

با اون قسمت نابودی رژیمش کاملا موافقم :w16:

اما نه توسط سازمان ملل :ws46:

می ایستم و می جنگم نه برای دولت بلکه برای مملکتم که در آینده گیر یکی بدتر از این نیفته

• Like 3
لینک به دیدگاه
بله بنده معتقدم که ما به عنوان یک جامعه لایق دموکراسی نیستیم... اگر روزی هم برامون آماده کنند و بزارند کف دستموم بازم از کف خواهیم داد...

اتفاقا هدف من و شما یکی هست... فقط دیدگاه ها فرق میکنه...

منتها شما معتقد هستید مردم ایران همین الان با این وضعیت فرهنگ و سواد میتونند یک حکومت دموکراتیک داشته باشند و من معتقدم که خیر نمیتونند و اصلا نمیخواهند که داشته باشند... دلیلش هم همین مسائل سال گذشته تا کنون...

حقوق انسانی رو ما انسان ها درست کردیم برای خودمون... در حقیقت هیچ حقوقی وجود نداره... منظورم اینه که برخلاف تفکر شما از نظر من این مسئله اصلا در فطرت انسان ها نیست...

خوب اینکه مسلم هست... ولی خوب اونها تا حالا آماده نبودند... الان هستند... حداقل برای یک انقلاب آماده هستند و دارند براش بهای زیادی میپردازند... باید دید بعد از اون آیا برای دموکراسی هم آماده هستند یا خیر...

مردم ما هم هنوز نه برای انقلاب آماده هستند نه برای دموکراسی و نمیخواند بهایی براش بپردازند در نتیجه به چیزی نمیرسند...

دوست عزیز ناراحت نشین ولی به نظرم شما دنبال دموکراسی نیستین شما بیشتر دنبال ی مدینه فاضله میگردین که خب بله الان شرائطش نیست نه تو ایران که هیچ جای دنیا نیست

اگه همه این شرائط اماده باشه که اونوقت دیگه اصلا نیازی به حکومت نیست هر کی بدون مزاحمت برای بقیه زندگیشو میکنه...

• Like 1
لینک به دیدگاه

به گزینه اول رای دادم!

ترسو اونیه که بمونه و نره جنگ و ترسوتر اونیه که از کشور بره بیرون و واسه خودش دلایل به اصطلاح توجیه کننده بیاره! (امیدوارم جزو این دو دسته نباشم!!)

به نظر من هدف جنگ هم مهم نیست!! هیچ هدفی و دلیلی نمیتونه دلیل توجیه کننده ای برای تجاوز به یه کشور باشه!

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

آخه جبهه اي وجود نخواهد داشت كه بريم جنگ!بعد از جنگ هم تحولي بوجود نخواهد اومد اين كه جنگي در بگيره و

يهو ژاپن درونمان بيدار بشه خيالي است باطل!

• Like 2
لینک به دیدگاه

مطمئنم که میمونم.اگه بتونم میجنگم اگه نه هم که به هر نحوی که شده کمک میکنم تا پیروز بشیم.

به نظر من اگه قراره تحولی تو سیستم هر کشوری به وجود بیاد باید مردم اون کشور اونو به وجود بیارن.

• Like 2
لینک به دیدگاه

می ایستم و می جنگم نه برای دولت بلکه برای مملکتم که در آینده گیر یکی بدتر از این نیفته

اون بنده خداهایی هم که هنوز سبیلاشون در نیومده بود رفتن جبهه همین فکرو میکردن:whistle: به آینده ی خوب . بدون مهاجم.دریغ که مهاجمان درونی بیشتر بودن.

روحشون که شاده شادتر باشه:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

جون به این رژیم اعتقادی ندارم و به رژیم آینده هم امیدی ندارم( چیزی که این چند ساله زمزمه هاش بوده یا حتی دموکراسی کامل باشه) پس به گروهی ملحق میشم که چیز بیشتری بهم بماسه:ws3: و اگر چیزی نمی ماسید د برو که رفتیم( از این ژست های میهن پرستانه هم برای من نگیرید که ما هم بچیگی ها از این چرت و پرتا زیاد میگفتیم).

• Like 4
لینک به دیدگاه

من که به این نتیجه رسیدم این ملت ارزش فدا کردن جان و از خود گذشتگی ندارن...

اگه بتونم از ایران میرم

اگه نتونم تحت هیچ شرایطی...هرگز نمی جنگم

اما هرگز هم خیانت نمیکنم...یعنی عضو گروه متجاوزین نمیشم

من خودم همیشه فکر میکنم...تغییر سرنوشت ما فقط و فقط در دستان خودمونه...مادامی که ما..همه مردم ایران..با هم متحد و دوست نباشیم...حتی افغانستان هم در صورت حمله احتمالی...پیروز میدان میشه...

هیچ کس...هیچ کشوری...هرگز نمیتونه غیر از خرابی و ویرانی برای ما کاری بکنه

اگه یه روزی یه کشوری بخواد به ایران حمله کنه...ولو به اسم اصلاح...قصدش کمک نیست..که فقط غارت و چپاول سرمایه های کشورمونه

به نام مردم..به کام خودشون

افسوس که چقدر زود دیر میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...