رفتن به مطلب

اگر تو ایران جنگ بشه چی کار میکنی؟

danielo

اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟  

90 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟

• 43
    • 31
    • 10
    • 6

ارسال های توصیه شده

درسته من این رژیم رو قبول ندارم ولی یه ارانی بهم زور بگه بهتر از یه بیگانه است می مونم و به جنگ میرم

مانند عموم و دایی هام (بابام سنش کم بود پدرش هم اجازه نداد)

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...
  • پاسخ 180
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببینید من اعتقاد دارم دینم را به کشور خودم ادا کردم.

یعنی حتی بدون اجازه من پول نفت و گاز و غیره که برای من بود .خرج نیروی نظامی شد.

حتی بیشتر از چیزی که باید میشد.

پس من اینکار را انجام دادم

• Like 4
لینک به دیدگاه
من از خاک کشورم از ناموسم دفاع میکنم ........هرکسی که تو این مملکته از خونو استخون منه باید ازشون حراست کنم

اگه بر فرض اعراب پس از کشتار فراوان کشور شما را اشغال کردند و مغول ها تصمیم گرفتند اعراب را بیرون کنند

از اعراب حمایت میکنید یا از مغول ها؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

اگه مهاجم با من سر جنگ داشته باشه حتما

ولی اگه با کسای دیگه مشکل داره خودشون بشینن مشکلشون رو حل کنن

همچین گزینه ای هم نداشتی ی رای بندازم هر چند به هیچ رای گیری اعتماد ندارم:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من این جواب رو با توجه به سناریویی که شما مطرح کردید دادم... در صورتی که سناریو تغییر کنه نظر من هم متفاوت خواهد بود...

در صورتی که نیرویی به ایران حمله کنه و هدف از بین بردن این رژیم با استفاده از نیروی نظامی باشه من صد در صد به نیروهای محاجم میپیوندم و هر کاری میکنم تا بیشترین ضربه رو به این رژیم و تمام طرفدارانش بزنم...

من ترجیح میدم نگران دزد هایی باشم که خارج از مرزهای کشورم هستند تا داخل کشورم...

فکر میکنید اگر کشوری به ایران حمله کنه با هدف نابودی این رژیم مشکلاتی بزرگ تر از چیزی که امروز دچارش هستیم خواهیم داشت ؟

چه بلایی هست که این رژیم هنوز به سر ما نیاورده ؟

دزد داخلی خیلی بدتر از دزد خارجی هست...

• Like 8
لینک به دیدگاه
اگر همچین اتفاقی بیافته و نیروهای خارجی این رژیم رو برکنار کنن، بعدش چی میشه؟

بعدش دیگه به توان و عقل همین ملت ربط داره...

من فکر میکنم اگر این رژیم هم برکنار بشه چیزی بهتر از این بر سر کار نمیاد...

چیزی که مسلم هست اینه که دموکراسی وجود نخواهد داشت... این ملت لیاقت و درک دموکراسی رو ندارند...

ولی اگر بخوایم خوشبینانه نگاه کنیم یک دولت موقت سر کار میاد و بعد رفراندوم و تغییر قانون اساسی براساس حکومتی که مشخص شده... بعدش هم باید نفت مملکت رو بریزیم در حلقوم آمریکا و فرانسه و انگلیس و ... همونطور که الان میریزیم و از بانک جهانی وام های چند صد میلیاردی بگیریم تا بتونیم ویرانی ها رو جبران کنیم... تازه اگر تصور کنیم این ویرانی ها قابل جبران باشند... یعنی 50 سال بر میگردیم به عقب...

• Like 5
لینک به دیدگاه
اولاً سازمان ملل غلط ميكند چنيين تصميمي بگيرد

دوماً سازمان ملل در اختيار امريكا ونظام قدرت است پس تصميم اين سازمان به پشيزي ارزش ندارد

سوماً همانطور كه گذشتگان وياران قبل از ما كردند ما نيز چنين خواهيم كرد .گردن متجاوز را مي شكنيم :167::167::167:

نه نه... حتی یک لحظه هم شک نکن... شما و دوستانی مثل شما باید حتما برند جنگ...

اینکه ارزشی داره یا نداره رو شما مشخص نمیکنی عزیز... شما اگر تونستی جنگنده ی های 40 ساله ی ایران رو از زمین بلند کن...

• Like 3
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

نه بدبخت تر از ويتنام هستيم و نه كوبا و نه حتي سومالي

خر خره شون رو ميجويم

من دوست دارم بیان چون هم خودشون واسه همیشه و اینبار یه طبس البته به وسعت ایران براشون ساخته میشه

هم قبل از خودشون اخرین تتمه ی طرفدارانشون در ایران :a030:

لینک به دیدگاه
نه بدبخت تر از ويتنام هستيم و نه كوبا و نه حتي سومالي

خر خره شون رو ميجويم

من دوست دارم بیان چون هم خودشون واسه همیشه و اینبار یه طبس البته به وسعت ایران براشون ساخته میشه

هم قبل از خودشون اخرین تتمه ی طرفدارانشون در ایران :a030:

میگم دکتر :ws28: شما توجه کردی که معمولا وقتی آمریکا به جایی حمله میکنه اول کل زیر ساخت نظامی رو از بین میبره و بعد هم اون کشور رو از نظر اقتصادی فلج میکنه (البته کشور من که به لطف اونی که تو امضای شماست خیلی وقته فلج شده) بعد هم به شکل تاکتیکی عمل میکنه ؟

تنها کاری که شما میتویند بکنید سماق مکیدن هست و بس... :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

از سال 80 که بطور جدی گزینه نظامی هم به موضوع ایران اضافه شده(البته ازقبل هم بود ولی جدی شدنش ازاون سال ودرپی یکسری اتفاقات خاص!!بود)مطمئن بودم که به ایران حمله نمیشه

شاید مهمترین دلیل وارزشمندترین دلیلش موضوع صرفه وهزینه باشه

کلا اقتصاد مهمترین عامل درایجاد واتمام تمامی جنگ ها بوده

وقتی الان بیشتر از گزینه نظامی بهره میبرند مگه مغزشونو خرگاززده بیان به ایران حمله کنن؟

اصلا اینا چه ربطی داشت به کشف سیاره جدید؟

اقا جنگ شد برید ماهم دعاتون میکنیم

تموم

• Like 3
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
میگم دکتر :ws28: شما توجه کردی که معمولا وقتی آمریکا به جایی حمله میکنه اول کل زیر ساخت نظامی رو از بین میبره و بعد هم اون کشور رو از نظر اقتصادی فلج میکنه (البته کشور من که به لطف اونی که تو امضای شماست خیلی وقته فلج شده) بعد هم به شکل تاکتیکی عمل میکنه ؟

تنها کاری که شما میتویند بکنید سماق مکیدن هست و بس... :w16:

معلومه توی جنگ امریکا برامون دسته گل نمیاره همه چیز هم داره ولی من فکر میکنم خیلی هم دوست داره زمین گیر بشه یعنی اشغال کنه سوال اول اینه واقعا ایران دست رو دست میذاره ؟ سوال دوم ا گه میتونست تا الان قبل از عراق و افغانستان اینکار رو نمیکرد ؟ واگه چنین کاری بکنه سرنوشتی نرم تر از عراق که همه ی حکومت هم با اوست خواهد داشت ؟؟

... فکر نمیکنی بعدش بازم این ایرانیان هستند که براش سماق میفرستند تا بمکد:ws47: ؟؟

لینک به دیدگاه

من می خوام بگم مردم غیور ایران که در طول تاریخ این همه سلسله عوض کردن نتیجش چی شده که حالا سازمان های جهانی یا آمریکا بیاد یه نتیجه یهتر رو مشخص کنه.

سردمداران آمریکا مثل ما ایرانی ها احساسی به موضوع نگاه نمی کنن ، که بگن از این خوشم نمیاد بذار اونو بذارم ...

اونها اگر حمله کنن و بخوان هزینه هنگفت جنگ رو متقبل شن . حتما توجیه بلند مدت اقتصادی ، سیاسی و ... خواهند داشت

پس این تصور اینکه اونها میان این رژیم رو برکنار میکنن و حکومت رو میسپارن دست ملت خیلی ...

لینک به دیدگاه
معلومه توی جنگ امریکا برامون دسته گل نمیاره همه چیز هم داره ولی من فکر میکنم خیلی هم دوست داره زمین گیر بشه یعنی اشغال کنه سوال اول اینه واقعا ایران دست رو دست میذاره ؟ سوال دوم ا گه میتونست تا الان قبل از عراق و افغانستان اینکار رو نمیکرد ؟ واگه چنین کاری بکنه سرنوشتی نرم تر از عراق که همه ی حکومت هم با اوست خواهد داشت ؟؟

... فکر نمیکنی بعدش بازم این ایرانیان هستند که براش سماق میفرستند تا بمکد:ws47: ؟؟

عزیز من اینهایی که شما میگید درست... ما قبلا در اینجا و در مهندسین و در میلیتاری و در هزار جای دیگه در مورد این بحث کردیم...

آمریکا خودش خیلی خوب میدونه (برعکس اون چیزی که شما فکر میکنید آمریکایی ها پشت گوششون مخمل نروییده...) اگر پاش رو توی ایران بزاره دیگه برگشتی نیست... آمریکا هرگز نیروی زمینی وارد ایران نمیکنه... خوب میدونه که سپاه مدت هاست دلش رو لیف زده که آمریکا سرباز بفرسته به ایران و اونوقت پدر اونها رو در بیاره... برای همین اگر حمله ای در کار باشه تنها برای عقب انداختن برنامه ها و ضعیف کردن ایران هست... برداشتن رژیم و این حرف ها هم باید توسط خود مردم باشه... کاری که آمریکا میکنه اینه که رژیم رو از نظر نظامی و سیاسی و اقتصادی تا جایی که امکان داره ضعیف کنه و تا الان هم موفق بوده... فعلا ما هنوز داریم با کبرا های 35 سال پیش از آسمان این مملکت دفاع میکنیم...

حمله به عراق و افغانستان هم راهی برای آمریکاست که ایران رو بیشتر و بیشتر در تنگنا بزاره و مطمئن باشید در برابر چیزی که داره از دست میده چیز خیلی بهتری به دست میاره...

اون دیگه به مردم بستگی داره که نیروهای آمریکا (اگر حتی وارد ایران بشند) چه سرنوشتی خواهند داشت... ایران عراق نیست... مطمئن باشید... اگر درگیری باشه اون هم به شکل چریکی دیگه تاثیر چندانی نداره... همه میدونند کار چه عده ای هست و شما هم میدونی که اون عده در ایران جایگاهی ندارند...

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...