رفتن به مطلب

اگر تو ایران جنگ بشه چی کار میکنی؟

danielo

اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟  

90 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟

• 43
    • 31
    • 10
    • 6

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 180
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه عده هستن که تو این کشور یه قسمتیای خوبش بنامشونه ...........بنده نمی تونم برم از مال و ثروت اونا دفاع کنم 2 میلیارد پول نقد یه زمین هزار متری جای خوب تهران یا اصفهان بهم بدن اونوقت منم از این کشور سهمی دارم که بخوام ازش دفاع کنم...................وگرنه برام فرقی نمیکنه.............این خاک مال ما نیست مال کساییه که سند خاک بنامشون زده شده خودشونم برن دفاع کنن..............

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه عده هستن که تو این کشور یه قسمتیای خوبش بنامشونه ...........بنده نمی تونم برم از مال و ثروت اونا دفاع کنم 2 میلیارد پول نقد یه زمین هزار متری جای خوب تهران یا اصفهان بهم بدن اونوقت منم از این کشور سهمی دارم که بخوام ازش دفاع کنم...................وگرنه برام فرقی نمیکنه.............این خاک مال ما نیست مال کساییه که سند خاک بنامشون زده شده خودشونم برن دفاع کنن..............

آره

همونایی که تمام منابع عمومی مثل ساحل دریاها رو سند زدن

همونایی زمینها رو مثل چلوکباب میخورن و یه آبم روش عمرا جنگ بکن نیستن. ولی خوب بلدن چجوری بدبخت بیچاره ها رو قانع کنن از منافع اونا دفاع کنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره

همونایی زمینها رو مثل چلوکباب میخورن و یه آبم روش عمرا جنگ بکن نیستن. ولی خوب بلدن چجوری بدبخت بیچاره ها رو قانع کنن از منافع اونا دفاع کنن

:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره

دقیقا طرف خونه 10 میلیارد پول خونه شه .......تموم بچه هاشم خارجن ...........بفرما برو جبهه بجنگ.......... نمیخوای بزن نصفشو به نامم من میرم میجنگم اگه هم کشته شدم میگم برا خاک بود

برای من به شخصه همونطور که یه وجب خاک امریکا بنامم نیست یه وجب خاک ایرانم به نامم نیست..........

هرکی خاک داره بفرما جلو

بچه 16 ساله هم نیستم که با اهنگ اهنگران خر شم برم بندازنم جلوی توپ و تانک

• Like 4
لینک به دیدگاه

هروقت جنگ بشه من میرم جونمو واسه وطنم دودستی تقدیم کنم اما نه واسه رژیم

ایران به معنی جمهوری اسلامی نیست که !!!!وطن یعنی مردم ایران،یعنی بچه های ما،جوونای ما،تاریخ ما ،خاک کشور ما

اگه قرار باشه یه روزی یه وجب از سرزمینم کم شده باشه دیگه زنده بودن برام بی ارزشه...

• Like 4
لینک به دیدگاه
هروقت جنگ بشه من میرم جونمو واسه وطنم دودستی تقدیم کنم اما نه واسه رژیم

ایران به معنی جمهوری اسلامی نیست که !!!!وطن یعنی مردم ایران،یعنی بچه های ما،جوونای ما،تاریخ ما ،خاک کشور ما

اگه قرار باشه یه روزی یه وجب از سرزمینم کم شده باشه دیگه زنده بودن برام بی ارزشه...[/quote

موافقم

• Like 1
لینک به دیدگاه

من از این خاک تشکیل شدم ودوست دارم دو باره به همین خاک تبدیل بشم

در نتیجه میمونمو میجنگم برای خاک کشورم

واصلاً به هیچ غیر ایرانیی هم ربط نداره که چه کسی بر ما حکومت میکنه

و همون طوری که چه گوارا در سازمان ملل گفت:

وطن یا مرگ

• Like 2
لینک به دیدگاه

دم همه ی عاشقای ایران گرم

پرچم هرچی ایرانی بالا.......

باز ارق ملیم عود کرد:

در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما

پاینده باد خاک ایران ما

.

.

سرفراز باشی میهن من:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دم همه ی عاشقای ایران گرم

پرچم هرچی ایرانی بالا.......

باز ارق ملیم عود کرد:

در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما

پاینده باد خاک ایران ما

.

.

سرفراز باشی میهن من:a030:

ابته بيايم دعا كنيم كه هيچ وقت كشورمون جنگ نشه . :ws21:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سئوال شما اشتباه هست. در ایران همیشه جنگ هست شاید شما خبرش را نداری. بگو اگر صلح بشه چیکار میکنی. تا بگم.

اين جنگي كه ميگن فرق ميكنه منظور با يه كشور ديگه اي كه به خاك كشورت تجاوز كنه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اين جنگي كه ميگن فرق ميكنه منظور با يه كشور ديگه اي كه به خاك كشورت تجاوز كنه:w16:
اونم هست. وقتی نیرویی شما را وادار میکنه که مدام مواظب حمله به خاکت باشی, یعنی بخش اول حمله انجام شده و باید منتظر بمانی که بخش دوم اجرا بشه. میگویند ایران همه دار و ندار مالیش را خرج ساختن موشک برای دفاع از خودش میکند. اینو بهش میگن جنگ با همه دنیا که همه شان بصورت معنوی دارند به خاکت تجاوز میکنند.
  • Like 3
لینک به دیدگاه
هنوز شما جواب ندادي خارج از تمام چار چوبهايي كه گذاشتي بگو دوست دارم بدونم
من هیچوقت به ایران بر نمیگردم. اما هر کاری که از دستم بر بیاید برای سربلندی و سر افرازی ایران میکنم . حالا با هر نوع سیستم حکومتی که داشته باشه برام فرقی نمیکنه. ایران وطن منه و باید همیشه سرافراز بماند.
  • Like 3
لینک به دیدگاه
من هیچوقت به ایران بر نمیگردم. اما هر کاری که از دستم بر بیاید برای سربلندی و سر افرازی ایران میکنم . حالا با هر نوع سیستم حکومتی که داشته باشه برام فرقی نمیکنه. ایران وطن منه و باید همیشه سرافراز بماند.

نشون دادي يك ايراني واقعي هستي:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...