mahnaz 7584 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 سلام بر دوستان من میخوام اگه خدا بخواد توی تابستون همون مقاله نویسی رو ادامه بدم ایشالله مقاله دوم انجمن رو تموم کنیم توی مقاله معتبر به چاپ برسونیم 4
مجید بهره مند 43111 سازنده ارسال شده در 29 شهریور، 2014 همچنان منتظریما بدویید ای خانه دارو بچه دار زنبیل زنبیلو ور دارو بیا 4
مجید بهره مند 43111 سازنده ارسال شده در 1 مهر، 2014 شخص دیگری نیست ایا من بیشتر از اینا توقع داشتم شرکت داشته باشن 4
مجید بهره مند 43111 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2014 خب آقا مجید همین ها هم خوبه از هیچی بهتره خوبه ولی خدایش یک کمی کمه اونم برای نواندیشان با این همه کاربر برقی 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 5 مهر، 2014 سلام آقا مجید..... به نظر من یه چن تا موضوع معرفی کن برا تحقیق که بچه ها خط دهی بشن.... شاید دسته بندی کردنشونم بتونه مفید باشه 2
مجید بهره مند 43111 سازنده ارسال شده در 9 مهر، 2014 سلام منم هستم میشه اول از همون میکرو شروع کنید؟ سلام این برنامه شروع شده میتونید از این قسمت پیگیر باشین و شرکت کنید [h=1]آموزش میکروکنترلرهای avr همراه عکس + فایل برنامه و شبیه سازی +فیلم آموزشی[/h] 2
مجید بهره مند 43111 سازنده ارسال شده در 16 مهر، 2014 سلام آقا مجید.....به نظر من یه چن تا موضوع معرفی کن برا تحقیق که بچه ها خط دهی بشن.... شاید دسته بندی کردنشونم بتونه مفید باشه داداش من این تاپیک رو زدم که بشینیم همفکری کنیم تا اگه قرار باشه موضوع معرفی بشه افراد ی که میخوان شرکت کنند مشخص بشه بعد استارت رو بزنیم در هر صورت چون این تاپیک مراجعه کننده کمی داشته به نظرم فایده ای نداشته باشه 2
ارسالهای توصیه شده