رفتن به مطلب

تحلیل شخصیتی شیخ اجل ناصر مکانیک شماره 104

ارسال های توصیه شده

آن قتیل الله فی سبیل الله،آن شیر بیشه تحقیق، آن شجاع صفدر صدیق،آن بریده ز دسته انجمن،آن رو دست خورده توسط من، آن شیر به دام افتاده در کمند، آن کشته شده به دست سهند،آن که ز خلق و خلایق برید،آن خنجر خورده به دست مرید،آن دو صندلی نشسته مغموم،ناصر کرمانشاهی مظلوم (رضی الله عنه)....

کار او عجیب بود واقعات غریب که خاص او را بود…

شوریده روزگار بود و عاشق و صادق و پاکباز. اغلب کابران کبار در کار او ابا کردند و گفتند او را در کاربری قدمی نیست…

روزی یکی از دوستان بر وی شورید و تاپیکی بنا نهاد که من چون به اجباری روم وصیت کنم که شیخ بر کرسی نشیند….شیخ بسیار مقاومت کرد اما مریدان و دوستان کرسی ندیده یک به یک از دورش پراکنده شدند…و شیخ چون تنها شد فریاد برآورد که الان کمرم به سان پودر گشت….

پس ناصر را بردند تا بر صندلی بنشانند.صد هزار آدمی گرد آمدند. او چشم گرد می‌آورد و می‌گفت: حق، حق، اناالحق.... نقلست که درویشی در آن میان از او پرسید که عشق چیست؟ شیخ ابرو در هم کشید و گفت: خفه!!!!!

پس هر کسی سوالی می‌انداخت، جوزف موافقت را گلی (سوال تکراری) انداخت، ناصر آهی کرد، گفتند: از این همه سنگ هیچ آه نکردی از گلی آه کردن چه معنی است؟ گفت: از آنکه آنها نمی‌دانند، معذوراند ازو سختم می‌آید که او می‌داند که نمی‌باید انداخت.

شیخ کم نمی آورد و دم میزد: هذا کرسی بارد….که این صندلی چه خنک است وکل کل مینمود و پاسخ به قصار میداد….نقل است که شیخ مدام مزاح می نمود..مریدان خسته و دل شکسته و نادم از کار خود به دنبال راهی برای رهایی شیخ بودند که آن که از همه بزرگتر بود به غفلت این تاپیک را بزد…..

یا شیخ….چه شد که در این ورطه افتادی؟؟؟؟؟؟

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

مرید از بهر رفاقت در دام این بلا گرفتار گشتم:4564:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به به تحلیل و تجزیه اقا ناصرگل

ناصر رو دوتاصندلی داغ که گذاشتنت حالا میخوان تجزیتم کنن اوه اوه اوه

خوب من درجایگاهی نیستم که دوست گلمو تحلیل و تجزیه اخلاقی و شخصیتی کنم ولی از اخلاق خوب و بارزشون که همیشه ایشون برای من سمبل ارامش و صداقت بودن چند کلمه از خصوصیتشونو میگم متانت دوست خوبم ومهربانی بیکرانشون و همچنین معرفت و وفاشون برای من به عنوان یه دوست خوب و نمونه شایستگیشو داشتن,.

من از مادرو پدرشون تشکر میکنم و براشون ارزوی سلامتی و شادکامی رو ارزومندم که پسری مثل دسته گل به جامعه تحویل دادن,

من از ایشون هیچ نوع اخلاق منفی ندیدم جز اینکه برام یه جوک

:ws3:

مخلصیم داش ناصر معرفتت بهم ثابت شده, زنده و سلامت و موفق باشی:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اقا ...

مرد ...

دوست با معرفت ...

با مرام و با صفا ...

مهربون ، با شعور ، با درک و با فرهنگ و با طرز تفکر و اعتقادات بسیار خوب

کلا همه چی تمومه این پسر :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اقا ...

مرد ...

دوست با معرفت ...

با مرام و با صفا ...

مهربون ، با شعور ، با درک و با فرهنگ و با طرز تفکر و اعتقادات بسیار خوب

کلا همه چی تمومه این پسر :w02:

خخخخخخخخخخخخخخ

جوزفی جان :sad0: کجایی اینا بی کلاسن خخخخخخخخخخخخخخخخ:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان شرمنده ولی دیگه قرار نیست این حرکت باب بشه که هر سری یه تاپیک جدید واسه اسپم زده بشه :banel_smiley_4:

بخش تحلیل شخصیتی جداس و مسئول خودشو داره. لطفاً از راه خودش اقدام کنید.

• Like 6
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...