Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سلام سلاااااااااااااااااااام اینجا صندلی اعتراف صدای مارو از تالار حقوق میشنوید ورود برای تمام دوستان گل نواندیش آزاده با سوالای جنجالی ( هر چی دلتون میخواد میتونید بپرسید ) این شما و این هم پنجمین نفر منتخب کسی نیست جزء Just Mechanic (آقا ناصر عزیز) * بشتابید * بشتابید * 34 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ وای ناصر به توپ بستنتااااااااا. یعنی من این تاپیک رو دیدم. از خنده مردم.. الهی.... معلومه میخوان اساسی جزغالت کنن.. اشکال نداره... میریم سوالات حقوقی از اقا ناصر گل رو بپرسم.. ناصر دیگه اینجا شرمنده ولی زیر میزی ردش میکنم زیاد جزغاله نشی.. سلام دوباره به دوست خودم. 1- گواهینامه رانندگی داری.. کدومشو یک یا دو ماشین یا موتور؟ 2-تاحالا خلاف کردی هر خلافی که پات برسه به اگاهی... 3-الان چه حسی داری اینجا هم نشستی؟ 4-حقوق یعنی چی؟ 5- دوست داشتی وکیل شی یا قاضی؟ 6- الان شما که مکانیکید و به من اب طالبی ندادید . باید چه حکمی کنه درمورد خساستتون؟ 7- کیک تولدت دوست داری شکل ترازو باشه؟ 8- تاحالا چراغ قرمزو رد کردی؟ 9- تاحالا پلیس رو پیچوندی؟ 10- اگه تصادف کنی راه فرار داشته باشی فرار میکنی؟ یا میمونی تا افسر بیاد؟ 11-حقوق مدنی چی میگه در دوسطر توضیح بده.. 12- چرا صندلی داغ حقوق..؟ 13 اگه ما هم صندلی داغ کشاورزی بزنیم حاضری بیای رو صندلی کشاورزی بشینی...؟ 14-در چه سالی در بریتانیا قانونی تصویب شده که دوچرخه سواران را موظف می کرد تا زمان رد شدن ماشین از کنارشان، زنگ دوچرخه هایشان را بطور پیوسته به صدا درآورند 15-تاحالا گوشیت سرقت رفته بعد بری دنبالش؟ اصلا گرفتیش؟ 16-یه صحنه جنایی ترسناک تعریف کن دخترا بترسن 17- دوست داشتی رشته حقوق رو بخونی به جای مکانیک؟ 18- اگه من وکیل میشدم منو به عنوان وکیل خودت انتخاب میکردی 19- قیافه منو با یه شکلک نشون بده.. 20- تا حالا شده یه چیزی را از خدا بخوایی خدام همون لحظه بهت بده؟ فعلا.. میام باز.. 13 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سلام ناصر عزیزم ناصر جون از اینکه افتخار دادی و با پیشنهاد داوطلبانه و خودجوش خودت روی صندلی نشستی و خودجوش بوده خیلی خوشحالم و بهت افتخار میکنم ناصر اول میخوام بگم که یک دانه باشی خب بریم سر سوالات ناصر چقدر من رو دوست داشتی تا دیروز؟ الان چقدر فرق کرده ایا علاقه ت بیشتر شده یا کمتر؟ ناصر جان تا حالا قصد جون چند نفر رو کردی البته به جز من؟ از اینکه دوتاصندلیت مصادف شده این حرکت رو چقدر میمون و مبارک میدونی؟ تا حالا بردنت پاسگاه یا گیر نیفتادی تا حالا و با زرنگی از دست قانون گریختی؟ سوالای پایین دو گزینه ای هست و باید حتما یکی از گزینه ها رو انتخاب کنی! توی دزدی 3000 میلیاردی نقشت پررنگ بود یا کم رنگ؟ تو حاضری واسه عشقت چیکار کنی؟ تا حالا بیشتر از 5 سال حبس داشتی یا کمتر از 5 سال؟ آیا همیشه از قانون فراری بودی یا بعضی وقتا؟ همیشه تقلب میکنی یا بعضی وقتا؟ اگه یه بانک خالی در اختیارت بود طلاها رو کش می رفتی یا پولارو؟ فعلا همین 12 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ هي ناثر اعتراف كن : دخانيات چي كشيدي ؟؟؟ مخدر چي كشيدي ؟؟؟ موارد دزدي رو اعتراف كن ، پول ، ميوه دزدي تو باغ ها ، چاقاله بادوم دزدي ! آلو دزدي .... گردو دزدي .... سريع همه رو اعتراف كن ! دختر بازي ؟؟ دختر بازي هم كردي ؟؟؟ چندتا دوست دختر داشتي ؟؟ چند بار دعوا كردي ؟؟ ضرب و شتم هم داشتي ؟؟ بقيه سوالام +18 هست خواهران هم تشريف ببرن بيرون تا من بقيه رو بپرسم 13 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بابا بیخیال من توان این همه گرما رو ندارم به منه بینوا رحم کنید مینا دارم برات در اسرع وقت جواب دوستان رو میدم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ناصر جان سلام خیلی میخوامت 1- کی شیرینی میخوریم 2- دختر دوست داری یا پسر 3- چندتا؟ 4- طراحی مکانیزمها فصل اول رو شرح بده 5- میگم دوست نداشتی به حای دو صندلی یه نیمکت داشتی اقلا پاهاتو دراز می کردی برا رفع خستگی 6- کات اکسترود؟ 7- آندر دفایند؟ 5- رویلود؟ همین فعلا دوست داشتی میام 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بابا بیخیال من توان این همه گرما رو ندارم به منه بینوا رحم کنید مینا دارم برات در اسرع وقت جواب دوستان رو میدم ناصر تا حالا رفتی دکتر دوتا امپول برات بنویسه بهش بگی هردوتا رو یه جا بزنه که راحت بشی جریان ایت دوتا صندلیه الان دوتا شو با هم بزن تو گوشش تموم بشه 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ناصر جون الان شد اونی که جوزفی میگفت رزو میام پوسستت کنده است داغ و اعتراف ناصر تا حالا رفتی دکتر دوتا امپول برات بنویسه بهش بگی هردوتا رو یه جا بزنه که راحت بشیجریان ایت دوتا صندلیه الان دوتا شو با هم بزن تو گوشش تموم بشه گندم بیا به اینا به جرم اسپم چندتا اخطار بده دارم برا جفتتون کوه به کوه نمیرسه ولی شیخ به شما دوتا میرسه 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ناصر تا حالا رفتی دکتر دوتا امپول برات بنویسه بهش بگی هردوتا رو یه جا بزنه که راحت بشیجریان ایت دوتا صندلیه الان دوتا شو با هم بزن تو گوشش تموم بشه بسیار سپاسگذارم دوست فابریک من کاملا موافقم باهاتون 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بسیار سپاسگذارم دوست فابریک من کاملا موافقم باهاتون ممنون مهندس سهند گرامی و عزیز و دل انگیز راستش رو بخواید من یه عذرخواهی بسیار بزرگ به شما بدهکارم زمانی که تایپیک پرمحتوا و نتیجه بخش و اثرگذارز تحلیل شخصیتم رو بنا نهادید قصد جان شما نمودم و دنبال وسیله ای درخور برای این مقصود همی بودم که بروبکس گفتن گیوتین قدیمی شده با بازوکا دخلش رو بیار ولی من صبر پیشه نمودی و این چنین نکردم و اکنون خوشحالم که چنین کار ناپسندی ننمودندی حال دستان شما دوست عزیز را می بوسم که با تحلیل شخصیت این حقیر دریچه ای به سوی خودشناسی بنده حقیر از زاویه دید افراد دیگر باز نمودید یعنی میخوام بگم ناصر جون ما آمپولمون رو زدیم درد داشت یه کم ولی عوضش الان خوشحالیم پس نگران نباش به خود استرس راه نده مطمئنم آخرش میای دست بوسی 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ممنون مهندس سهند گرامی و عزیز و دل انگیزراستش رو بخواید من یه عذرخواهی بسیار بزرگ به شما بدهکارم زمانی که تایپیک پرمحتوا و نتیجه بخش و اثرگذارز تحلیل شخصیتم رو بنا نهادید قصد جان شما نمودم و دنبال وسیله ای درخور برای این مقصود همی بودم که بروبکس گفتن گیوتین قدیمی شده با بازوکا دخلش رو بیار ولی من صبر پیشه نمودی و این چنین نکردم و اکنون خوشحالم که چنین کار ناپسندی ننمودندی حال دستان شما دوست عزیز را می بوسم که با تحلیل شخصیت این حقیر دریچه ای به سوی خودشناسی بنده حقیر از زاویه دید افراد دیگر باز نمودید یعنی میخوام بگم ناصر جون ما آمپولمون رو زدیم درد داشت یه کم ولی عوضش الان خوشحالیم پس نگران نباش به خود استرس راه نده مطمئنم آخرش میای دست بوسی سپاسگذارم دوست عزیز من اونو زدم که این نباشه وگرنه الان شما دراین صندلی شاهی جلوس نموده بودین دوستدارتون سهند انشالله اگه نفسی داشتن 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سپاسگذارم دوست عزیز من اونو زدم که این نباشه وگرنه الان شما دراین صندلی شاهی جلوس نموده بودین دوستدارتون سهند انشالله اگه نفسی داشتن یعنی میخوام بگم نادمم از باب اینکه ناصر باید زمان زیادی رو روی دوتا صندلی بشینه نگران ورم کردن پاهاش هستم خب به شما هم میگن رفیق؟ من یه پیشنهاد دارم که ناصر انقدر اذیت نشه به نظرم یه تایپیک تحلیل شخصیت ناصر رو هم راه اندازی کنید که بین دو صندلی ایستاده جواب سوالای اون تایپیک رو بده تنها کاری که می تونستم برای ناصر رفیق عزیزم بکنم همین بود 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ یعنی میخوام بگم نادمماز باب اینکه ناصر باید زمان زیادی رو روی دوتا صندلی بشینه نگران ورم کردن پاهاش هستم خب به شما هم میگن رفیق؟ من یه پیشنهاد دارم که ناصر انقدر اذیت نشه به نظرم یه تایپیک تحلیل شخصیت ناصر رو هم راه اندازی کنید که بین دو صندلی ایستاده جواب سوالای اون تایپیک رو بده تنها کاری که می تونستم برای ناصر رفیق عزیزم بکنم همین بود اااااااااا راست گفتین ها این فکر چرا به مغز من نرسید حتما دوست من باعث افتخاره نمی دونین ناصرو چقدر دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سلام از اول اسم کاربریتون جاست مکانیک بوده؟ چرا مکانیکی ها ادمای جدی و خشکی میشن بخاطر رشته شونه؟ یا مغزشون درگیره درساشونه معدل دوره پیش دانشگاهی؟ لیسانس با صدم چرا بعضی ادما گیرن؟ 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ اااااااااا راست گفتین ها این فکر چرا به مغز من نرسید حتما دوست من باعث افتخاره نمی دونین ناصرو چقدر دوست دارم با دیدن این متنت اشک تو چشام حلقه زد واقعا ها یه رفیق باید شاهد پیروزی های متوالی رفیقش باشه و اونو تو این راه همراهی کنه من با دیدن طی کشیدن پله های ترقی توسط ناصر عزیز به خودم میبالم و افتخار میکنم که یک جوان آریایی هستم 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بابا بیخیال!!!!!!!!!! ناصر گناه داره به خدا.....اصن نمی شه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ناصر جون من پشتتم اما نمیشه مث اینکه کاری کرد.....رزرو 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ای بترکید بسه اسپم نکنید من این تاپیک رو تحریم میکنم نذارید اونیکی روو هم بتحریمما 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ با دیدن این متنت اشک تو چشام حلقه زدواقعا ها یه رفیق باید شاهد پیروزی های متوالی رفیقش باشه و اونو تو این راه همراهی کنه من با دیدن طی کشیدن پله های ترقی توسط ناصر عزیز به خودم میبالم و افتخار میکنم که یک جوان آریایی هستم برو بیرون از اینجاااااااااااا چسب رازی 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بابا بیخیال!!!!!!!!!!ناصر گناه داره به خدا.....اصن نمی شه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ناصر جون من پشتتم اما نمیشه مث اینکه کاری کرد.....رزرو یاسر تا چند دقیقه پیش فکر می کردم یه جوون اریایی رفیق دوستی انگار در اشتباهی هولناک بودم عایا همین کافی نیست که ناصر به جای اینکه دو آمپول رو امروز بزنه یکیش رو فردا هر سه تا رو با هم بزنه که یهویی خلاص شه از دستشون 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بابا بیخیال من توان این همه گرما رو ندارم به منه بینوا رحم کنید مینا دارم برات در اسرع وقت جواب دوستان رو میدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده