Shiva-M 8,293 ارسال شده در 2 تیر 1393 یعنی اشک تو چشام حلقه زد چقدر خوب. معمولا میبینم این برنامه رو. ولی این قسمت رو ندیدم خیلی هم خوب و عالی :a030: 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Gandom.E 17,805 ارسال شده در 2 تیر 1393 بسی مایه ی افتخار و خوشحالیه:hapydancsmil: من که کلی ذوق زده شدم نمیدونم چرا تبریک میگم به برادران عارف و همه عزیزانی که برای سایت زحمت میکش 15 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.sOuDeH. 16,050 ارسال شده در 2 تیر 1393 من خودم دیدم برنامه رو به قول عادل : چقد ما خوبیـــــــــــــــم تبریکات از نوع فراوان 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آتیه معماری 7,542 ارسال شده در 2 تیر 1393 نه حالت درخواستی نیست. خودشون مثل اینکه میگردن سایتایی که نکات مثبت و خاصی توشون هست گیر میارن. چون حداقل ما که درخواست ندادیم چند قسمت اول که برنامش تازه راه افتاده بود بخش تماس و درخواست اینا داشت. الان تو سایتش هیچ بخش تماسی هم نداره. درسته حالت درخواستی نیست. من چند برنامشو دارم خودشون میرن میگردن بهترین سایت از لحاظ آموزش انتخاب میکنن،کم نیست تو این زمونه که انواع سایت های بوققققققققق هست یه سایت انواع آموزش ها،امکانات،مطالب رایگان در اختیار کاربرا بزاره رو هر سایتی میری انگار شبکه های اونورین شماره حساب واریز مبلغ به هر حال همگی خسته نباشید دوستان عزیز نواندیش به امید روزهای بهتر 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hamid_shahrsaz 28,905 ارسال شده در 2 تیر 1393 به به مبارکه به سلامتی 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sam arch 55,874 ارسال شده در 2 تیر 1393 درود.. ممنون از اطلاع رسانی... . . . وقتی یک اتفاق می افته... یک عده اون رو خوب می دونن... یک عده براشون خنثی ست... یک عده هم اون رو اصلا اتفاق خوب نمی دونن و می گن این چه بلایی بود که نازل شد؟!... یک عده هم اصلا تو اصل وجودش شک و تردید می آرن.....مگن مگه اتفاقی افتاده؟!! نه باید اونقدر ذوق زده شد..نه باید اونقد کم گرفت قضیه رو...نه در موردش خنثی بود...نه به اصلش شک کرد(به فرض یقین کامل)... در موجی که راه می افته...همه خودشون رو از اون موج می دونن...همه خودشون رو وابسته به اون می دونن.. چه کمکی به راه افتادن اون موج کرده باشن...چه فقط یک گوشه ای نشسته باشن و نگاه کرده باشن...چه حتی چوب لای چرخ حرکتش گذاشته باشن.... موج که دیده می شه...به صورت یکپارچه دیده می شه...دیگه نمی تونی ببینی که این میون کی کمتر قوت گذاشته کی بیشتر.... ولی خوب هست...که این موج....به یک اعتدال از بالندگی برسه... اون هم به اون صورت که اونایی که کمتر باعث موج بودن...و بیشتر سوار بر موج...از این به بعد باعث موج باشند... خوشحال شدم شنیدم...تبریک می گم به مسولین و کاربرانی که زحمت کشیدن و می کشن در تالارهای تخصصی در کنار تالارهای عمومی... آرامش پیشکش لحظه هاتون 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
MELINI 1,178 ارسال شده در 2 تیر 1393 وووووییییییییی خیلی خوشحال شدم...خوبه دیگه مشهوریدیممممم:hapydancsmil: 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Farnoosh Khademi 20,019 ارسال شده در 2 تیر 1393 خیلییییی ذوق کردم. ایشالا بتونیم بهتر از قبل عمل کنیم. 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ala Agrin 14,476 ارسال شده در 2 تیر 1393 تبریک میگم و همگی خسته نباشید، به امید موفقیت روزافزون سایت نواندیشان 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
zahra22 19,501 ارسال شده در 3 تیر 1393 به همه تبریک و خسته نباشی میگم.. از همه کسانی که باعث شدن سایت به این جا برسه تشکر میکنم 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Javid Maleki 11,667 ارسال شده در 3 تیر 1393 تبریک عرض میکنم به همه اونای که جانانه همت کردن و هیچ چشم داشتی نداشتن.... یادمون نره که این موفقیت با همت تمامی کاربران سایت عزیزمون بوده.... به امید موفقیت های بیشتر 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Lean 56,945 ارسال شده در 3 تیر 1393 خبرشو تو خونه همسایه هم بزنید چشون درآد 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
setare.blue 23,086 ارسال شده در 4 تیر 1393 خبرشو محمد بهم داده بود چند روز پیش.. خیلی خوشحال شدم . به دوستداران نواندیشان تبریک میگم و از تک تک بچه هایی که تا به حال این انجمن و سایت رو همراهی کردن تشکر میکنم. به امید پیشرفت های بیشتر :icon_gol: 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mahnaz 7,584 ارسال شده در 5 تیر 1393 با امید موفقیت های بیشتر:icon_gol: 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ستاره193 4,133 ارسال شده در 5 تیر 1393 خوب سايت خودمونه اومممممممممممم 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
tak elham 469 ارسال شده در 5 تیر 1393 وای چ عالی:hapydancsmil: بچه ها دست گل همتون دردنکنه نتیجه زحمت تک تکتونه عزیزان :icon_gol: صمیمیانه تبریک میگم :icon_gol: گل کاشتین 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ghasem Zare 8,756 ارسال شده در 5 تیر 1393 اسم همه رشته هارو گفت غیر کشاورزی و منابع طبیعی همش تقصیر ممده که بخش مارو گذاشته اون ته سایت شوخی کردم... اتفاق مبارکی هستش و منم تبریک میگم و خیلی هم موثره واسه تبلیغ سایت و انجمن 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*mini* 37,775 ارسال شده در 6 تیر 1393 منم که کلا از همه جا بیخبر ممد به همه گفته الا من ...هیشکی به من ایچی نمیگه تبریک میگم....هم به مدیریت سایت هم به همه کاربران و مدیرانی که باعث شدن انجمن به این مرحله از موفقیت برسه..چه اونایی که هستن چه اونایی که نیستن. امیدوارم انجمن به مرحله ای برسه که بهترین و غنی ترین فروم توو ایران بشه 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ali69hossein 322 ارسال شده در 11 مرداد 1393 میدونی چی خیلی حال داد؟ اینکه توی معرفی رشته هاش اول شهرسازی بود کیف کردم 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال