Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ یعنی اشک تو چشام حلقه زد چقدر خوب. معمولا میبینم این برنامه رو. ولی این قسمت رو ندیدم خیلی هم خوب و عالی :a030: 16 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بسی مایه ی افتخار و خوشحالیه:hapydancsmil: من که کلی ذوق زده شدم نمیدونم چرا تبریک میگم به برادران عارف و همه عزیزانی که برای سایت زحمت میکش 15 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ من خودم دیدم برنامه رو به قول عادل : چقد ما خوبیـــــــــــــــم تبریکات از نوع فراوان 12 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ نه حالت درخواستی نیست. خودشون مثل اینکه میگردن سایتایی که نکات مثبت و خاصی توشون هست گیر میارن. چون حداقل ما که درخواست ندادیم چند قسمت اول که برنامش تازه راه افتاده بود بخش تماس و درخواست اینا داشت. الان تو سایتش هیچ بخش تماسی هم نداره. درسته حالت درخواستی نیست. من چند برنامشو دارم خودشون میرن میگردن بهترین سایت از لحاظ آموزش انتخاب میکنن،کم نیست تو این زمونه که انواع سایت های بوققققققققق هست یه سایت انواع آموزش ها،امکانات،مطالب رایگان در اختیار کاربرا بزاره رو هر سایتی میری انگار شبکه های اونورین شماره حساب واریز مبلغ به هر حال همگی خسته نباشید دوستان عزیز نواندیش به امید روزهای بهتر 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ درود.. ممنون از اطلاع رسانی... . . . وقتی یک اتفاق می افته... یک عده اون رو خوب می دونن... یک عده براشون خنثی ست... یک عده هم اون رو اصلا اتفاق خوب نمی دونن و می گن این چه بلایی بود که نازل شد؟!... یک عده هم اصلا تو اصل وجودش شک و تردید می آرن.....مگن مگه اتفاقی افتاده؟!! نه باید اونقدر ذوق زده شد..نه باید اونقد کم گرفت قضیه رو...نه در موردش خنثی بود...نه به اصلش شک کرد(به فرض یقین کامل)... در موجی که راه می افته...همه خودشون رو از اون موج می دونن...همه خودشون رو وابسته به اون می دونن.. چه کمکی به راه افتادن اون موج کرده باشن...چه فقط یک گوشه ای نشسته باشن و نگاه کرده باشن...چه حتی چوب لای چرخ حرکتش گذاشته باشن.... موج که دیده می شه...به صورت یکپارچه دیده می شه...دیگه نمی تونی ببینی که این میون کی کمتر قوت گذاشته کی بیشتر.... ولی خوب هست...که این موج....به یک اعتدال از بالندگی برسه... اون هم به اون صورت که اونایی که کمتر باعث موج بودن...و بیشتر سوار بر موج...از این به بعد باعث موج باشند... خوشحال شدم شنیدم...تبریک می گم به مسولین و کاربرانی که زحمت کشیدن و می کشن در تالارهای تخصصی در کنار تالارهای عمومی... آرامش پیشکش لحظه هاتون 14 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ وووووییییییییی خیلی خوشحال شدم...خوبه دیگه مشهوریدیممممم:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ خیلییییی ذوق کردم. ایشالا بتونیم بهتر از قبل عمل کنیم. 12 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ تبریک میگم و همگی خسته نباشید، به امید موفقیت روزافزون سایت نواندیشان 8 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ به همه تبریک و خسته نباشی میگم.. از همه کسانی که باعث شدن سایت به این جا برسه تشکر میکنم 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ تبریک عرض میکنم به همه اونای که جانانه همت کردن و هیچ چشم داشتی نداشتن.... یادمون نره که این موفقیت با همت تمامی کاربران سایت عزیزمون بوده.... به امید موفقیت های بیشتر 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ خبرشو تو خونه همسایه هم بزنید چشون درآد 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ خبرشو محمد بهم داده بود چند روز پیش.. خیلی خوشحال شدم . به دوستداران نواندیشان تبریک میگم و از تک تک بچه هایی که تا به حال این انجمن و سایت رو همراهی کردن تشکر میکنم. به امید پیشرفت های بیشتر :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ با امید موفقیت های بیشتر:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ وای چ عالی:hapydancsmil: بچه ها دست گل همتون دردنکنه نتیجه زحمت تک تکتونه عزیزان :icon_gol: صمیمیانه تبریک میگم :icon_gol: گل کاشتین 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ اسم همه رشته هارو گفت غیر کشاورزی و منابع طبیعی همش تقصیر ممده که بخش مارو گذاشته اون ته سایت شوخی کردم... اتفاق مبارکی هستش و منم تبریک میگم و خیلی هم موثره واسه تبلیغ سایت و انجمن 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ منم که کلا از همه جا بیخبر ممد به همه گفته الا من ...هیشکی به من ایچی نمیگه تبریک میگم....هم به مدیریت سایت هم به همه کاربران و مدیرانی که باعث شدن انجمن به این مرحله از موفقیت برسه..چه اونایی که هستن چه اونایی که نیستن. امیدوارم انجمن به مرحله ای برسه که بهترین و غنی ترین فروم توو ایران بشه 6 لینک به دیدگاه
ali69hossein 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ میدونی چی خیلی حال داد؟ اینکه توی معرفی رشته هاش اول شهرسازی بود کیف کردم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده