VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ آره یه پسری اذیتش کرده.... ولی نزنینش گناه داره پسرا رو باید چنگ انداخت جاش بمونه 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ پسرا رو باید چنگ انداختجاش بمونه :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نهفکر کنم یه پسری ناراحتش کرده بریم پسررو بزنیم:دیییییییییی نه گناه داره نزنیمش آره یه پسری اذیتش کرده.... ولی نزنینش گناه داره بریم بزنیمش 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نه گناه داره نزنیمش بریم بزنیمش اگه می خوای بزنیش اون پسره ناصره اگه می خوای نزنیش اون پسره رو محمده البته باید از خود اون دختره بپرسین من در جریان نیستم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ پسرا رو باید چنگ انداختجاش بمونه وای وای وای یه بار خواهرزادم با همین ایدئولوژی پسرا رو باید چنگ انداخت بیچارم کرد، هنوز دردش رو احساس میکنم، یعنی من فقط چشماش رو نگاه میکردم که با چه خشونتی داشت اینکارو میکردتنها گناهم این بود که ماچش کردم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نه گناه داره نزنیمش بریم بزنیمش بریم تو نگش دار من چنگش میگیرم اگه می خوای بزنیش اون پسره ناصره اگه می خوای نزنیش اون پسره رو محمده البته باید از خود اون دختره بپرسین من در جریان نیستم تو مشخص کن من بزنم ناصر کرد؟ من کردا رو نمیزنم وای وای واییه بار خواهرزادم با همین ایدئولوژی پسرا رو باید چنگ انداخت بیچارم کرد، هنوز دردش رو احساس میکنم، یعنی من فقط چشماش رو نگاه میکردم که با چه خشونتی داشت اینکارو میکردتنها گناهم این بود که ماچش کردم نباید دخترا رو ببوسی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ بچه ها وسط حرفاتون از خستگیاتون هم بگید که اسپم نشه این ادمین میاد دعوا میکنه منو مجبورتون میکنم غصه بخورید 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ بریم تو نگش دار من چنگش میگیرم چنگ خیلی درد نداره با تیزی خش بندازیم رو صورتش:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ما خسته ایم چون کسی رو چنگ نگرفتیم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ چنگ خیلی درد نداره با تیزی خش بندازیم رو صورتش:hapydancsmil: ناخونا من بلنده مطمن باش تا عمق یه سانت سوراخ میکنم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ اسپم نکنید خستم ... خستم بس به این مرغ عشقا رسیدم و زده خودشو خونی کرده 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ اسپم نکنید خستم ... خستم بس به این مرغ عشقا رسیدم و زده خودشو خونی کرده یعنی خود زنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ اسپم نکنید خستم ... خستم بس به این مرغ عشقا رسیدم و زده خودشو خونی کرده اوهوم آدم خسته میشه که واسه چیزی وقت بذاره ولی اون نفهم باشه مث مرغ عشق تو 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ناخونا من بلندهمطمن باش تا عمق یه سانت سوراخ میکنم نه باید بفهمه که حرف نیش و کنایه دار هم مث تیزی میمونه و آدم رو خسته میکنه الکی خواستم اسپم نشه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ چیزی شده وحید؟سلام ایشون آقا هستن ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نه/ سلام ! خب ما که میدونیم خسته ایم میخوایم الکی نشون بدیم نیستیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده