pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ منم نمیتون ترجمه کنم خیلی سخته قابل ترجمه نیس بی تربیتا :| 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ منم نمیتون ترجمه کنم خیلی سخته قابل ترجمه نیس چراااا؟:| به دلایل بالا :icon_razz: جاااااااااست.. ترجمه کن یالا 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خو معادل فارسی نداره:| اصن نوموخوام بودونم :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خو معادل فارسی نداره:| معادل یه حای دیگه بگو ما از اونجا ترجمه میکنیم با ما به از ان باش که با خلق جهانی یه همچین چیزی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ بابا معنی خاصی نداشت خواستیم اذیت کنیم پستامو پاک میکنم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ :icon_razz::icon_razz: دقیقا موافقم :icon_razz: چاره کار قهر قهر است تا روز قیامت :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ناصر اینا چرا فکر میکنن ما حرفای خاک بر سری زدیم؟ خب معادل فارسی نداره چیکار کنیم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ناصر اینا چرا فکر میکنن ما حرفای خاک بر سری زدیم؟خب معادل فارسی نداره چیکار کنیم اخه نه اینکه هیچوقت نمیزنید 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ اخه نه اینکه هیچوقت نمیزنید هرگز بدترین فحشی که تا حالا دادم این بوده که به تو گفتم عمه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ناصر اینا چرا فکر میکنن ما حرفای خاک بر سری زدیم؟خب معادل فارسی نداره چیکار کنیم خو نداره معادل فارسی به ما چه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خو نداره معادل فارسی به ما چه به ما چه زشته ناصر باید پاسخگو باشیم ملت میخوان بفهمن چی گفتیم یالا ترجمه کن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ هرگز بدترین فحشی که تا حالا دادم این بوده که به تو گفتم عمه مامی تا نصفت نکردم حرفتو پس بگیر خاله به قربونت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ مامی تا نصفت نکردم حرفتو پس بگیر خاله به قربونت ببین به من بگو مومنت من بهت بگم آریودخت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ من بلد نیستم ترجمه کنم:| فدا سرت ناصر اصلا به ما چه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ببین به من بگو مومنت من بهت بگم آریودخت :spiteful: دس رو خاله بلند نکن بچه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ خسته دلان جام آوارن بنام یزدان پیروز باشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده