Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ خو منم رفیقت بودم نبودم؟ بودی و هستی ولی تو آتش تفرقه رو داشتی شعله ور میکردی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ بودی و هستی ولی تو آتش تفرقه رو داشتی شعله ور میکردی من؟ آتیش کجا بود؟ بخدا من هیزم ندارم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ بودی و هستی ولی تو آتش تفرقه رو داشتی شعله ور میکردی چی میگی نی نی ؟ بدم لو لو بخورتت ؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ چی میگی نی نی ؟ بدم لو لو بخورتت ؟ من آروم نگاهشون کردم فقط 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ من آروم نگاهشون کردم فقط من که بهت اعتماد دارم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ من که بهت اعتماد دارم عزیزم ولی اینا میگن من آتیش درست کردم من که اهل آتیش بازی نیستم خاله دعواشون کن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ ولی اینا میگن من آتیش درست کردممن که اهل آتیش بازی نیستم خاله دعواشون کن میرم گوششونو میکشم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ میرم گوششونو میکشم آره همش تقصیر یاسره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ آرههمش تقصیر یاسره ایشونو نمیشناسم ولی شب بخوابه سوسک بره تو لباسش 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ ایشونو نمیشناسم ولی شب بخوابه سوسک بره تو لباسش همینکه میگه داداش جوزفه موش هم بره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ ئه ی هه ی بار مه که وی باااا وانمه ئای مچو واا وه بیه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ کومار بیییییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ باریکو رزیه ی من باریکو رزیه ی تو ئای دور کوی تاعون کومار دور له بالای تو ئه چی برو پارک کومار پارک ئه رای چه یه و عالم وه حیران پارکه کی خویه و 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ باریکو رزیه ی من باریکو رزیه ی تو آی دور کوی تاعون کومار دور له بالای تو ئه چی برو پارک کومار پارک ئه رای چیه و عالم وه حیران پارککه کی خویه و ما ترجمه میخوایم یالااا :| 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ ما ترجمه میخوایم یالااا :| قابل ترجمه نیس 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ قابل ترجمه نیس متوجه شدم نیست گفتم دیگه :| 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ ئه رخوا خواست پیغمبر راسه ئه شو تو کردوو به مردن خاسه و 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ باریکو رزیه ی من باریکو رزیه ی تو ئای دور کوی تاعون کومار دور له بالای تو ئه چی برو پارک کومار پارک ئه رای چه یه و عالم وه حیران پارکه کی خویه و ناصر حه یرانم حه یرانشه که تم شه که ت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ ما ترجمه میخوایم یالااا :| منم نمیتون ترجمه کنم خیلی سخته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده