Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 من راهنمایی بکنمچون تو شمال زندگی میکنی و اونجا چای و برنج زیاد داره واسه همین مصرف خرمات هم بالاست ولی اگه مثلا اهواز اینا بودی زعفران خونت بالا می رفت و خونت به جای اینکه سبز باشه قرمز میشد اینو خودم میدونستم فکر کردم منظورش چیز دیگه ایه آخه اینجا همه که همش خرما نمیخورن فقط منم آقای راهنما 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 خوشش اومداین احکامی که گفتم هر لحظه میتونم ردش کنم و حکم برخلاف اونا رو جاری کنم نه دیگه من الان مریدت شدم بذار حداقل یه ساعت بگذره 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 خب شنیدی که امام جوزف چی گفت؟من از امام جوزف پیروی میکنم مریدشم بعله آقا یاسر:vahidrk: البته این احکامی که گفتم قبل از این بود که نظر یاسر رو در موردش بدونم یاسر خان هرچی بفرمایند طبق نظر ایشان عمل خواهیم کرد 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 البته این احکامی که گفتم قبل از این بود که نظر یاسر رو در موردش بدونمیاسر خان هرچی بفرمایند طبق نظر ایشان عمل خواهیم کرد یاسر اگر حرف بزنه خودش میدونه تو هم زود باش متواری شو تا حسابت رو نرسیدم 1
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 مهر، 2014 البته این احکامی که گفتم قبل از این بود که نظر یاسر رو در موردش بدونمیاسر خان هرچی بفرمایند طبق نظر ایشان عمل خواهیم کرد خداوند به شما جزای خیر دهد.....حکم همان بود که برادر عزیزمان جوزف گفت..... باشد که رستگار شویم..... به قول جاوید و من الله زجرا عظیما یاسر اگر حرف بزنه خودش میدونهتو هم زود باش متواری شو تا حسابت رو نرسیدم میگم خانم مدیر حالتون چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدانی که برادر از دوست نزدیکتر است..... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 خداوند به شما جزای خیر دهد.....حکم همان بود که برادر عزیزمان جوزف گفت..... باشد که رستگار شویم..... به قول جاوید و من الله زجرا عظیما میگم خانم مدیر حالتون چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدانی که برادر از دوست نزدیکتر است..... من ازین انجمن میرم اینجا هیشکی با من نیستمنتهی قبل ازینکه برم همه تاپیکا رو قفل میزنم کلیدشو هم قورت میدم 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 مهر، 2014 من خسته نیستم ولی خسته هارا دوست دارم کومار هه لسه بی بو لام ءزانم شکتی سه ربازی سخته شکه تی کردوی Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 18 مهر، 2014 من خسته نیستم ولی خسته هارا دوست دارمکومار هه لسه بی بو لام ءزانم شکتی سه ربازی سخته شکه تی کردوی Sent from my GT-I8190 using Tapatalk :| خارِجَکی حرف زدید!! 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 مهر، 2014 :|خارِجَکی حرف زدید!! یکمشو خارجی حرفیدم :دی کردیه Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 من ازین انجمن میرم اینجا هیشکی با من نیستمنتهی قبل ازینکه برم همه تاپیکا رو قفل میزنم کلیدشو هم قورت میدم دو برادر هیچ گاه پشت هم را خالی نمی کنند مگر در یک صورت که اونم پشت خالی کردن نیست یه ضرورته که نفر دیگه درک میکنه 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 من خسته نیستم ولی خسته هارا دوست دارمکومار هه لسه بی بو لام ءزانم شکتی سه ربازی سخته شکه تی کردوی Sent from my GT-I8190 using Tapatalk دی تو خو ئه یژی من شه که تم ئه ژه تو بیت بو لام نه من بم من ئه ونه شه که تم خه ریکم لار ئه ومه وهلسه به 2
pari.v 10304 ارسال شده در 18 مهر، 2014 دی تو خو ئه یژی من شه که تم ئه ژه تو بیت بو لام نه من بممن ئه ونه شه که تم خه ریکم لار ئه ومه وهلسه به با این لهجتون :| 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 دی تو خو ئه یژی من شه که تم ئه ژه تو بیت بو لام نه من بممن ئه ونه شه که تم خه ریکم لار ئه ومه وهلسه به سریع معنی کن ببینم پستی که من متوجه ش نشم،پاک میشه 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 مهر، 2014 دو برادر هیچ گاه پشت هم را خالی نمی کنند مگر در یک صورت که اونم پشت خالی کردن نیست یه ضرورته که نفر دیگه درک میکنه درکت میکنم برادر!!!!!فقط برای حفظ و بقای انجمن....... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 دو برادر هیچ گاه پشت هم را خالی نمی کنند مگر در یک صورت که اونم پشت خالی کردن نیست یه ضرورته که نفر دیگه درک میکنه پس رفاقت چی؟ 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 با این لهجتون :| لهجه نیست زبونه با رسم الخط لاتین مینوشتم که هنگ میکردی سریع معنی کن ببینمپستی که من متوجه ش نشم،پاک میشه پستی که تو متوجه نشی پست نیست؟این دیکتاتوریه دیگه 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 پس رفاقت چی؟ دو برادر قبلش رفیق بودن بعد پیمان صلح کیوتو رو امضا میکنن برادر میشن 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 لهجه نیست زبونهبا رسم الخط لاتین مینوشتم که هنگ میکردی پستی که تو متوجه نشی پست نیست؟این دیکتاتوریه دیگه بله دیکتاتوریهاسپم بالاخره خرج داره زود معنی کن 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 دو برادر قبلش رفیق بودن بعد پیمان صلح کیوتو رو امضا میکنن برادر میشن خو منم رفیقت بودم نبودم؟ 2
ارسال های توصیه شده