Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: من راهنمایی بکنمچون تو شمال زندگی میکنی و اونجا چای و برنج زیاد داره واسه همین مصرف خرمات هم بالاست ولی اگه مثلا اهواز اینا بودی زعفران خونت بالا می رفت و خونت به جای اینکه سبز باشه قرمز میشد اینو خودم میدونستم فکر کردم منظورش چیز دیگه ایه آخه اینجا همه که همش خرما نمیخورن فقط منم آقای راهنما 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: خوشش اومداین احکامی که گفتم هر لحظه میتونم ردش کنم و حکم برخلاف اونا رو جاری کنم نه دیگه من الان مریدت شدم بذار حداقل یه ساعت بگذره 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: خب شنیدی که امام جوزف چی گفت؟من از امام جوزف پیروی میکنم مریدشم بعله آقا یاسر:vahidrk: البته این احکامی که گفتم قبل از این بود که نظر یاسر رو در موردش بدونم یاسر خان هرچی بفرمایند طبق نظر ایشان عمل خواهیم کرد 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: البته این احکامی که گفتم قبل از این بود که نظر یاسر رو در موردش بدونمیاسر خان هرچی بفرمایند طبق نظر ایشان عمل خواهیم کرد یاسر اگر حرف بزنه خودش میدونه تو هم زود باش متواری شو تا حسابت رو نرسیدم 1 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: البته این احکامی که گفتم قبل از این بود که نظر یاسر رو در موردش بدونمیاسر خان هرچی بفرمایند طبق نظر ایشان عمل خواهیم کرد خداوند به شما جزای خیر دهد.....حکم همان بود که برادر عزیزمان جوزف گفت..... باشد که رستگار شویم..... به قول جاوید و من الله زجرا عظیما Hanaaneh گفته است: یاسر اگر حرف بزنه خودش میدونهتو هم زود باش متواری شو تا حسابت رو نرسیدم میگم خانم مدیر حالتون چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدانی که برادر از دوست نزدیکتر است..... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Yaser.C گفته است: خداوند به شما جزای خیر دهد.....حکم همان بود که برادر عزیزمان جوزف گفت..... باشد که رستگار شویم..... به قول جاوید و من الله زجرا عظیما میگم خانم مدیر حالتون چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدانی که برادر از دوست نزدیکتر است..... من ازین انجمن میرم اینجا هیشکی با من نیستمنتهی قبل ازینکه برم همه تاپیکا رو قفل میزنم کلیدشو هم قورت میدم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ من خسته نیستم ولی خسته هارا دوست دارم کومار هه لسه بی بو لام ءزانم شکتی سه ربازی سخته شکه تی کردوی Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: من خسته نیستم ولی خسته هارا دوست دارمکومار هه لسه بی بو لام ءزانم شکتی سه ربازی سخته شکه تی کردوی Sent from my GT-I8190 using Tapatalk :| خارِجَکی حرف زدید!! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: :|خارِجَکی حرف زدید!! یکمشو خارجی حرفیدم :دی کردیه Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ من خیلی خسته ام..... ولی خسته نمیشم!! 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: من ازین انجمن میرم اینجا هیشکی با من نیستمنتهی قبل ازینکه برم همه تاپیکا رو قفل میزنم کلیدشو هم قورت میدم دو برادر هیچ گاه پشت هم را خالی نمی کنند مگر در یک صورت که اونم پشت خالی کردن نیست یه ضرورته که نفر دیگه درک میکنه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: من خسته نیستم ولی خسته هارا دوست دارمکومار هه لسه بی بو لام ءزانم شکتی سه ربازی سخته شکه تی کردوی Sent from my GT-I8190 using Tapatalk دی تو خو ئه یژی من شه که تم ئه ژه تو بیت بو لام نه من بم من ئه ونه شه که تم خه ریکم لار ئه ومه وهلسه به 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: دی تو خو ئه یژی من شه که تم ئه ژه تو بیت بو لام نه من بممن ئه ونه شه که تم خه ریکم لار ئه ومه وهلسه به با این لهجتون :| 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: دی تو خو ئه یژی من شه که تم ئه ژه تو بیت بو لام نه من بممن ئه ونه شه که تم خه ریکم لار ئه ومه وهلسه به سریع معنی کن ببینم پستی که من متوجه ش نشم،پاک میشه 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: دو برادر هیچ گاه پشت هم را خالی نمی کنند مگر در یک صورت که اونم پشت خالی کردن نیست یه ضرورته که نفر دیگه درک میکنه درکت میکنم برادر!!!!!فقط برای حفظ و بقای انجمن....... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: دو برادر هیچ گاه پشت هم را خالی نمی کنند مگر در یک صورت که اونم پشت خالی کردن نیست یه ضرورته که نفر دیگه درک میکنه پس رفاقت چی؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ pari.v گفته است: با این لهجتون :| لهجه نیست زبونه با رسم الخط لاتین مینوشتم که هنگ میکردی Hanaaneh گفته است: سریع معنی کن ببینمپستی که من متوجه ش نشم،پاک میشه پستی که تو متوجه نشی پست نیست؟این دیکتاتوریه دیگه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: پس رفاقت چی؟ دو برادر قبلش رفیق بودن بعد پیمان صلح کیوتو رو امضا میکنن برادر میشن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: لهجه نیست زبونهبا رسم الخط لاتین مینوشتم که هنگ میکردی پستی که تو متوجه نشی پست نیست؟این دیکتاتوریه دیگه بله دیکتاتوریهاسپم بالاخره خرج داره زود معنی کن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: دو برادر قبلش رفیق بودن بعد پیمان صلح کیوتو رو امضا میکنن برادر میشن خو منم رفیقت بودم نبودم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده