Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 مهر، 2014 میدونم دیگه نه نمیخوری اما خوردنت هیچ تاثیری نداره جون حنا از کجا میدونی؟ 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 18 مهر، 2014 جون حنا از کجا میدونی؟ یعنی واقعا متوجه نشدی از کجا میدونم؟ :| 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 مهر، 2014 بابا این حس خستگی ای که همه بچه های اینجا دارن سر چیه خودا وکیلی؟؟؟ بابا خب حالمون گرفتید 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 مهر، 2014 بابا این حس خستگی ای که همه بچه های اینجا دارن سر چیه خودا وکیلی؟؟؟بابا خب حالمون گرفتید نیا این تاپیک برادر من ، نیااااااااااااا کی بزور اوردتت ؟ 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 وقتی یه اسپمر مثل جوزف یه تایپیک جدی میذاره فقط یه سری اسپمرای خفن تر از خودش میتونن موضوع رو به اسپم بکشن 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 مهر، 2014 نیا این تاپیک برادر من ، نیااااااااااااا کی بزور اوردتت ؟ همینه کههه ههههه اعتراضی ههههه؟؟؟؟:167: اصن من اومدم شوما ها رو از خستگی دربیارم:vahidrk: 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 منظورت من و حنانه که نیستیم؟ تو و حنانه؟نه اصلا؟شیب؟بام؟ منظورم علی فاطمیه 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 18 مهر، 2014 تو و حنانه؟نه اصلا؟شیب؟بام؟منظورم علی فاطمیه میگم بیان پاک کنند 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 میگم بیان پاک کنند نه بابا پاک نکنید همین خوبهبذار یه کم خستگیمون در بره 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 مهر، 2014 نه بابا پاک نکنید همین خوبهبذار یه کم خستگیمون در بره سلام جوزف جان...داداشم خوبی؟؟؟؟؟؟:icon_gol: آقا من دیروز به این خانم مدیر تالار تذکر دادم که تاپیک داش ما رو به اسپم نکشن....من گفتم جوزف که نیست تاپیکاشو سپرده دست من.... اما قبول نکرد اومد پروفایل منو هم به اسپم کشید!!!!زورش زیاد بود مث اینکه..... حالا خوب شد نرفتم سراغ مینا خانم.....ایشون زورشبه مراتب بیشتر از خانم مدیره.....وگر نه الان پروفایلم نداشتم.... غرض اینکه من حق برادری رو به جا آوردم اما زورم نرسید و نزدیک بود کشته بشم!!!! 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 سلام جوزف جان...داداشم خوبی؟؟؟؟؟؟:icon_gol: آقا من دیروز به این خانم مدیر تالار تذکر دادم که تاپیک داش ما رو به اسپم نکشن....من گفتم جوزف که نیست تاپیکاشو سپرده دست من.... اما قبول نکرد اومد پروفایل منو هم به اسپم کشید!!!!زورش زیاد بود مث اینکه..... حالا خوب شد نرفتم سراغ مینا خانم.....ایشون زورشبه مراتب بیشتر از خانم مدیره.....وگر نه الان پروفایلم نداشتم.... غرض اینکه من حق برادری رو به جا آوردم اما زورم نرسید و نزدیک بود کشته بشم!!!! مخلصم یاسرخان، خودت خوبی عزیز؟ من یه حکم کلی دارم که جایی نگفتم تا حالا ولی میگم اسپم در هر شرایطی جایز است (امام جوزف) جلوگیری از اسپم حرام اندر حرام است برخورد یا فرد اسپمر کراهت شدید دارد حالا این احکام مترتب به مقوله اسپم بود که توی کتاب های دینی وجود نداشت و خودم به پیروی از شیخ الشیوخ ناصر این حکما رو از خودم در کردم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 یعنی واقعا متوجه نشدی از کجا میدونم؟ :| نه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 مخلصم یاسرخان، خودت خوبی عزیز؟من یه حکم کلی دارم که جایی نگفتم تا حالا ولی میگم اسپم در هر شرایطی جایز است (امام جوزف) جلوگیری از اسپم حرام اندر حرام است برخورد یا فرد اسپمر کراهت شدید دارد حالا این احکام مترتب به مقوله اسپم بود که توی کتاب های دینی وجود نداشت و خودم به پیروی از شیخ الشیوخ ناصر این حکما رو از خودم در کردم یه دونه خدایی جوزف 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 میگم بیان پاک کنند تالار صاحاب داره خوبه هنوز سرم رو نذاشتم زمین اینجوری مث گوشت قربونیش کردین 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 بابا این حس خستگی ای که همه بچه های اینجا دارن سر چیه خودا وکیلی؟؟؟بابا خب حالمون گرفتید این همه تاپیک پر انرژی برو اونجا عزاداری هایتان را به ما بسپارید غم و غصه ها دلتنگی ها خستگی ها با تشکر مدیر تالار ادبیات 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 وقتی یه اسپمر مثل جوزف یه تایپیک جدی میذاره فقط یه سری اسپمرای خفن تر از خودش میتونن موضوع رو به اسپم بکشن بیخود نیست که به عنوان اسپمر برتر شناخته شدم:icon_pf (19): بهر حال هرکسی یه قابلیت هایی داره که باید به موقع ازشون استفاده کنه:icon_pf (17): 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 تو و حنانه؟نه اصلا؟شیب؟بام؟منظورم علی فاطمیه منم میگم کلا این علی فاطمی عادت داره به اسپم باید به عارف بگیم یه تذکر بهش بده تاپیک به این مهمی که جای اسپم نیست 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 نه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من راهنمایی بکنم چون تو شمال زندگی میکنی و اونجا چای و برنج زیاد داره واسه همین مصرف خرمات هم بالاست ولی اگه مثلا اهواز اینا بودی زعفران خونت بالا می رفت و خونت به جای اینکه سبز باشه قرمز میشد 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2014 سلام جوزف جان...داداشم خوبی؟؟؟؟؟؟:icon_gol: آقا من دیروز به این خانم مدیر تالار تذکر دادم که تاپیک داش ما رو به اسپم نکشن....من گفتم جوزف که نیست تاپیکاشو سپرده دست من.... اما قبول نکرد اومد پروفایل منو هم به اسپم کشید!!!!زورش زیاد بود مث اینکه..... حالا خوب شد نرفتم سراغ مینا خانم.....ایشون زورشبه مراتب بیشتر از خانم مدیره.....وگر نه الان پروفایلم نداشتم.... غرض اینکه من حق برادری رو به جا آوردم اما زورم نرسید و نزدیک بود کشته بشم!!!! خب شنیدی که امام جوزف چی گفت؟ من از امام جوزف پیروی میکنم مریدشم بعله آقا یاسر:vahidrk: 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2014 یه دونه خدایی جوزف خوشش اومد این احکامی که گفتم هر لحظه میتونم ردش کنم و حکم برخلاف اونا رو جاری کنم 1
ارسال های توصیه شده