Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: خو منم رفیقت بودم نبودم؟ بودی و هستی ولی تو آتش تفرقه رو داشتی شعله ور میکردی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: بودی و هستی ولی تو آتش تفرقه رو داشتی شعله ور میکردی من؟ آتیش کجا بود؟ بخدا من هیزم ندارم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Moment گفته است: بودی و هستی ولی تو آتش تفرقه رو داشتی شعله ور میکردی چی میگی نی نی ؟ بدم لو لو بخورتت ؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ آریودخت گفته است: چی میگی نی نی ؟ بدم لو لو بخورتت ؟ من آروم نگاهشون کردم فقط 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: من آروم نگاهشون کردم فقط من که بهت اعتماد دارم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ آریودخت گفته است: من که بهت اعتماد دارم عزیزم ولی اینا میگن من آتیش درست کردم من که اهل آتیش بازی نیستم خاله دعواشون کن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: ولی اینا میگن من آتیش درست کردممن که اهل آتیش بازی نیستم خاله دعواشون کن میرم گوششونو میکشم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ آریودخت گفته است: میرم گوششونو میکشم آره همش تقصیر یاسره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: آرههمش تقصیر یاسره ایشونو نمیشناسم ولی شب بخوابه سوسک بره تو لباسش 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ آریودخت گفته است: ایشونو نمیشناسم ولی شب بخوابه سوسک بره تو لباسش همینکه میگه داداش جوزفه موش هم بره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ ئه ی هه ی بار مه که وی باااا وانمه ئای مچو واا وه بیه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ کومار بیییییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ باریکو رزیه ی من باریکو رزیه ی تو ئای دور کوی تاعون کومار دور له بالای تو ئه چی برو پارک کومار پارک ئه رای چه یه و عالم وه حیران پارکه کی خویه و 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: باریکو رزیه ی من باریکو رزیه ی تو آی دور کوی تاعون کومار دور له بالای تو ئه چی برو پارک کومار پارک ئه رای چیه و عالم وه حیران پارککه کی خویه و ما ترجمه میخوایم یالااا :| 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: ما ترجمه میخوایم یالااا :| قابل ترجمه نیس 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: قابل ترجمه نیس متوجه شدم نیست گفتم دیگه :| 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ ئه رخوا خواست پیغمبر راسه ئه شو تو کردوو به مردن خاسه و 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: باریکو رزیه ی من باریکو رزیه ی تو ئای دور کوی تاعون کومار دور له بالای تو ئه چی برو پارک کومار پارک ئه رای چه یه و عالم وه حیران پارکه کی خویه و ناصر حه یرانم حه یرانشه که تم شه که ت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: ما ترجمه میخوایم یالااا :| منم نمیتون ترجمه کنم خیلی سخته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده