Moment 15228 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2014 کی این ساعت 3 میگذره؟ چند سال بعد ؟ بگذره که بدتره اون وقت واسه هرکاری دیره 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 بگذره که بدترهاون وقت واسه هرکاری دیره گاهی احتیاجه که بگذره که نتیجه رو ببینی که بگن بزرگ شدی و میتونی خیلی کارو انجام بدی گاهی این بزرگی ارزوست این ازادی و اختیار ارزوست 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2014 چرا همه تریپ غمین؟؟چرا فک میکنید هرچی غمگین تر به نظر بیاین مردم بیشتر بهتون توجه میکنن؟؟ مگه مابزرگ نشدیم؟واقعا بده واسه یه بانو یا آقای 20 و اندی ساله که تو اوج شادیه هی بیاد بگه میخوام بمیرم راحت شم چرا کسی دوسم نداره چرا مشقامو ننوشتم....بابا بجنگیم با سختیامون... هی فرت فرت خستم بیزارم میخوام بمیرم فلان و فلان و فلان...واقعا چرا؟؟؟ مگه ما اشرف مخلوقات نیستیم که بجنگیم باهمه اینا... بسه بابا توام بااین تاپیکت پ.ن:خودم به شدت تریپ غم بودم اما از سال 93 قول دادم دیگه رو ندم به غمام که بخوان انقد به من محیط شم... این تایپیک رو نزدم دور هم گریه کنیم و یا جلب توجه کنم یا کلاس بذارم اگه افسردگی باکلاسه پس من آدم خیلی چیپی هستم چون بیشتر مواقع خوشحالم ولی آدما همیشه خوشحال نیستن همه مثل هم نیستن و قرار نیست مثه هم باشن 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 کاش یه چیزی بود که آدم وقتی انجامش میداد خستگیش نه که تموم اما حداقل کمی کمتر میشد 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 دوست داشتم تاپیکو...بخصوص حرف یه نفرو... """خسته نباشید همگی خدا قوت""" 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 یعنی میخوام بگم ما گم شدیم اینجا کجاست؟بقیه کجا رفتن؟ این گم که میگن کجا هس اصلا؟ یعنی اونجا که فکر میکنیم باید باشیم و نیستیم همون گمه که میگن یا فکرمونم خودش گمه؟ اگه واقعا گم گمه، دوس دارم گم بشم پیدا بشیم که باز بقیه ما رو می بینن و همونی میشیم که بودیم، حالا اگه گم بشیم شاید فرق کنه اصلا گم دورتره یا دور؟ اصلا چرا گفتم دور،میتونی نزدیک باشی و گم باشی ولی دور باشی و پیدا میگم آهای آدم خسته تو که این همه از دور حرف میزنی دور بری که خسته تر میشی پس دقیقا فازت چیه؟همین نزدیکا یه جا رو دور فرض کن و برو با اینکه بهتره حرفی نزنم چون دارم پرت و پلا میگم ولی نمیشه 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 دلم برای رفیقم سیّد گرفته بدجور دلش شکسته یه سال تو فکرش بود، اما اعتنایی نکرد آخرشم رفت سیّد میدونم این خستگی تا عمر داری به تنت میمونه اما خسته نباشی 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2014 یادش بخیر، ما از بیخ به کمتر از بهتر راضی نبودیم تا اینکه اونو دیدیم له شدیم نفهمیدیم تو دلش چی میگذره...یعنی میخوام بگم مرد کوه دردِ انصافا اون روز دیدمش،سلام علیکی داشتیم، سرشو برگردوند، انگار درد گنگی تو چشاش بود انگار اونم خسته بود 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 مهر، 2014 گاهی هم بعد از کلی دوندگی،یه جا میشینی که مثلا خستگی در کنی وقتی که دیگه پذیرفتی که همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای هم باید بخوای یهو دوباره همچین میکوبه تو مخت که دلت میخواد بگیریش و تا میخوره بزنیش د خ لا مصب تو که میبینی من دیگه حوصله خودمم ندارم آخه این ادا اصولا چیه بعد یهو از خواب میپری میبینی همش خواب وبده ها ولی همونخواب از بودن تو بیداری،بیشتر خسته ت کرده 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مهر، 2014 خسته ام ... از اینکه روزگارم بر خلاف ارزوهایم گذشت خسته ام ... دوباره سیب بچین حوا بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند از اینجا خسته ام ... 2
sara kia 3158 ارسال شده در 7 مهر، 2014 خسته ام از این پایان نامه نویسی بی سرانجام خسته ام از دست این اساتید که هیچ ارزشی برای دانشجو قائل نیستن 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 مهر، 2014 اقا اسپم نشه حالا اول ک عنوان تاپیک و دیدم فکر کردم طنزه و یاد اوس موسی تو پایتخت سه افتادم هر وقت دستشویی داشت به نقی میگفت نقی جان خسته نباشی اوه اوه واقعا خسته نباشی بعد اومدم دیدم جدیه منم خستم شش روزه خونه تکونیم تموم نشده 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 مهر، 2014 نیستم کی خسته اس؟ ..... کی خسته اس ...... (جای خالی و با کلمات مناسب پر کنید ) راستی بازم تولدت مبارک کی بود؟ کمک کن خو مینا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 مهر، 2014 مرسی عزیزم نُچ خودت باید پیدا کنی شکلکت دیوونم میکنه خو سخته 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 مهر، 2014 اوااا چرا؟ تومیتونی من مطمئنم نمیدونم چرا حس میکنم دستکش دستشه بعد دستکشاشم پلاستیکیه خیلی تلاش کردم همش میخورم به در بسته 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 مهر، 2014 احساست اشتباهِاون همه خرما میخوری بعد نمیتونی پاسخگو باشی تو از کجا میدونی من خرما زیاد میخورم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه خرماهای باغ تورو میخورم؟ 1
ارسال های توصیه شده