Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون که فقط موقع آشخوری یاد ما میفتیحالا آش چی بود؟یه کاسه ش رو واسه ما میذاشتی خواهش دارم وظیفع س گفتم که آش رشتهنه واسه شوما تو پادگان نگه داشتن نوش جونت توروز تعطیل اش بسیار میچسبه جای همتون شدیدا خالی 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ سربازی مقوله ی تلخیست ... نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم اشکال نداره تا بوده همین بوده اینم یه خاطره هستش برا آقایون هر چند سخت اما گذراست:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ حالا که بحثه آشه و این همه هم هواخواه داره هواستون باشه که آش نفاخه از کاسه دوم پرهیز نمایید:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ جمیع اشخورین را قرین رحمت فرمایند انشالله 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ تا ساعتی دیگر جوزف مومنت کومار به درجه آش خوری نائل میشود دلم براش سوخت.هر چند که حق شه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ تا ساعتی دیگر جوزف مومنت کومار به درجه آش خوری نائل میشود ناصر خدایی انقد دوست داشتم با هم میرفتیم ای حال می دادیک حالی میداد اصن یه وضعی یعنی همه رو روانی می کردیم یه جوری که همه با کارت قرمز معاف میشدنم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اینجاااااااااااااااا چکار میکنی؟؟ اومدی خدافظی کنی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ جوزف واااااااااااااای به روزی که بفهمم ماجرای سربازیت دروغ بوده. الاااااااااااان تهدید کردم. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اینجاااااااااااااااا چکار میکنی؟؟ اومدی خدافظی کنی نه بابا فکر کنم فردا برم یه هفته بفرستن ما رو باز میایم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ نه بابا فکر کنم فردا برم یه هفته بفرستن ما رو باز میایم بگو جونه خاله؟ 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ جوزف واااااااااااااای به روزی که بفهمم ماجرای سربازیت دروغ بوده. الاااااااااااان تهدید کردم. نه بابا دروغ چیه نفله 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اینجاااااااااااااااا چکار میکنی؟؟ اومدی خدافظی کنی نگو دلم گرفت نه بابا فکر کنم فردا برم یه هفته بفرستن ما رو باز میایم آخییییییییییییییی وای دلم نه بابا دروغ چیه نفله :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ دوستان به اندازه کافی دیگه اسپم شد بسه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده