soheiiil 24251 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 شما ایرانی هستید آیا واقعا بدور از هر حرف کلیشه ای بار دیگر به دنیا میومدید دوست داشتید ایرانی باشید؟ اگه تو انگلیس به دنیا میومدید بازم به کوروش افتخار میکردید؟ :icon_pf (34): آیا وطن پرستید یا روحیه ضد ناسونالیستی دارید؟:w410: دلیل هم دارید؟ 6
VINA 31339 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 هر جا دینا که بدنیا میومدم به کوروش افتخار میکردم واسه طرز فکرش:w16: نه سوییس دوست دارم اونجا دوست داشتم بدنیا بیام:ws2: من در کل رو ملیت و قومیتم تعصب دارم و اجازه نمیدم کسی توهین کنه اما افتخار کنم نه !اما احساس شرمندگی هم نمیکنم در کل کشورمو دوست دارم 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من که ننگم میشه بگم ایرانیم :icon_pf (34): البته به قول دوستمون به کورش افتخار می کنم 2
Astraea 25351 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من ایرانو دوس دارم از ته دلم...:icon_gol: اما حالا جنبه اش فرق میکنه!!!:icon_pf (34): من همیشه به کوروش افتخار میکنم!!!البته نمیتونم شعار بدم اگه خارجی بودم بازم افتخار میکردم،چون حالا به قهرمانای خارجی افتخار نمیکنم..ممکنه بشناشمشون اما افتخار فرق داره.. 4
ayhan 2309 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من 2 سال پیش رفته بودم بودم دبی. همه جا میگفتم ترکم نه ایرانی البته دروغ که نمیگفتم... بهتر بود....میگفتی ایرانیم بعضی کارا پیش نمیرفت.. 1
VINA 31339 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من 2 سال پیش رفته بودم بودم دبی.همه جا میگفتم ترکم نه ایرانی البته دروغ که نمیگفتم... بهتر بود....میگفتی ایرانیم بعضی کارا پیش نمیرفت.. :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 بله ... لی لی لی مبارکه حالا جواب کدوم سوالو دادی بله؟ 3
pianist 31129 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 راستش جواب دادن به اين سوال کمي سخته خوب از اين جهت افتخار ميکنم که ما ايرانيا مثلا داراي تمدن چند هزار ساله هستيم و همين الان هم تو دنيا خيلي دانشمند و مدير و محقق و کلا آدم حسابي ايراني داريم که واقعا باعث افتخاره!! ولي حالا فکرشو بکنين دوست داشتين عرب بودين؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 2
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2010 ایرانی بودن الان دیگه افتخاری ندارد ...... کمتر کسی راضی به ماندن هست الان دلیلش واقعا چی میتونه باشه .........واقعا بیهویت بودن آدمو عذاب میده 4
Astraea 25351 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 راستش جواب دادن به اين سوال کمي سخته خوب از اين جهت افتخار ميکنم که ما ايرانيا مثلا داراي تمدن چند هزار ساله هستيم و همين الان هم تو دنيا خيلي دانشمند و مدير و محقق و کلا آدم حسابي ايراني داريم که واقعا باعث افتخاره!!ولي حالا فکرشو بکنين دوست داشتين عرب بودين؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: عربا خیلی هم به خودشون و تمدنشون افتخار میکنن!!!البته میدونیم که عربستانیا عرب بودن و بقیه نه چه تمدنای عالی تو عراق لبنان سوریه مصر و.... داشتن اما حالا افتخارشون به عرب بودنشونه...:icon_pf (34): ما چندتا همکلاسی عرب داریم..یه بار استادمون گفت عربا خیلی عقب افتاده تر از ایرانن میخواستن استادو خفه کنن!!!:banel_smiley_52: 2
pianist 31129 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 ایرانی بودن الان دیگه افتخاری ندارد ......کمتر کسی راضی به ماندن هست الان دلیلش واقعا چی میتونه باشه .........واقعا بیهویت بودن آدمو عذاب میده من دوست دارم ايراني بمونم ولي دوست ندارم تو ايران بمونم!! (pianist) 5
soofi 426 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 نه...من اصلا" افتخار نمیکنم ایران فعلی هیچ شباهتی به دوره کوروش نداره! 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 هرجا برم من ایرانیم اما یه مدتیه خیلی هوای رفتن دارم کجا ؟ یه کشوری که اونجا انسانم بدونن و بهم ارزش قایل بشن روزی نیس که با خونواده ام تو این مورد حرف نزنم و اونام فقط دختر بودنمو به رخم نکشن 2
pianist 31129 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 هرجا برم من ایرانیم اما یه مدتیه خیلی هوای رفتن دارم کجا ؟ یه کشوری که اونجا انسانم بدونن و بهم ارزش قایل بشن روزی نیس که با خونواده ام تو این مورد حرف نزنم و اونام فقط دختر بودنمو به رخم نکشن دختر بشين خونه درستو بخون!! :w00: 2
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2010 دختر بشين خونه درستو بخون!! :w00: دختر هم دخترای زمان ناصرالدین شاه! 2
pianist 31129 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 دختر هم دخترای زمان ناصرالدین شاه! آي گفتي!!:rose: ياد اون فيلمه افتادم، خانوم کوچيک!! 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 آي گفتي!!:rose: ياد اون فيلمه افتادم، خانوم کوچيک!! کدوم فیلم ..........................................................................................
ارسال های توصیه شده