soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ شما ایرانی هستید آیا واقعا بدور از هر حرف کلیشه ای بار دیگر به دنیا میومدید دوست داشتید ایرانی باشید؟ اگه تو انگلیس به دنیا میومدید بازم به کوروش افتخار میکردید؟ :icon_pf (34): آیا وطن پرستید یا روحیه ضد ناسونالیستی دارید؟:w410: دلیل هم دارید؟ 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ هر جا دینا که بدنیا میومدم به کوروش افتخار میکردم واسه طرز فکرش:w16: نه سوییس دوست دارم اونجا دوست داشتم بدنیا بیام:ws2: من در کل رو ملیت و قومیتم تعصب دارم و اجازه نمیدم کسی توهین کنه اما افتخار کنم نه !اما احساس شرمندگی هم نمیکنم در کل کشورمو دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من که ننگم میشه بگم ایرانیم :icon_pf (34): البته به قول دوستمون به کورش افتخار می کنم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من ایرانو دوس دارم از ته دلم...:icon_gol: اما حالا جنبه اش فرق میکنه!!!:icon_pf (34): من همیشه به کوروش افتخار میکنم!!!البته نمیتونم شعار بدم اگه خارجی بودم بازم افتخار میکردم،چون حالا به قهرمانای خارجی افتخار نمیکنم..ممکنه بشناشمشون اما افتخار فرق داره.. 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من 2 سال پیش رفته بودم بودم دبی. همه جا میگفتم ترکم نه ایرانی البته دروغ که نمیگفتم... بهتر بود....میگفتی ایرانیم بعضی کارا پیش نمیرفت.. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من 2 سال پیش رفته بودم بودم دبی.همه جا میگفتم ترکم نه ایرانی البته دروغ که نمیگفتم... بهتر بود....میگفتی ایرانیم بعضی کارا پیش نمیرفت.. :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 بله ... لی لی لی مبارکه حالا جواب کدوم سوالو دادی بله؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ راستش جواب دادن به اين سوال کمي سخته خوب از اين جهت افتخار ميکنم که ما ايرانيا مثلا داراي تمدن چند هزار ساله هستيم و همين الان هم تو دنيا خيلي دانشمند و مدير و محقق و کلا آدم حسابي ايراني داريم که واقعا باعث افتخاره!! ولي حالا فکرشو بکنين دوست داشتين عرب بودين؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ ایرانی بودن الان دیگه افتخاری ندارد ...... کمتر کسی راضی به ماندن هست الان دلیلش واقعا چی میتونه باشه .........واقعا بیهویت بودن آدمو عذاب میده 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ راستش جواب دادن به اين سوال کمي سخته خوب از اين جهت افتخار ميکنم که ما ايرانيا مثلا داراي تمدن چند هزار ساله هستيم و همين الان هم تو دنيا خيلي دانشمند و مدير و محقق و کلا آدم حسابي ايراني داريم که واقعا باعث افتخاره!!ولي حالا فکرشو بکنين دوست داشتين عرب بودين؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: عربا خیلی هم به خودشون و تمدنشون افتخار میکنن!!!البته میدونیم که عربستانیا عرب بودن و بقیه نه چه تمدنای عالی تو عراق لبنان سوریه مصر و.... داشتن اما حالا افتخارشون به عرب بودنشونه...:icon_pf (34): ما چندتا همکلاسی عرب داریم..یه بار استادمون گفت عربا خیلی عقب افتاده تر از ایرانن میخواستن استادو خفه کنن!!!:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ ایرانی بودن الان دیگه افتخاری ندارد ......کمتر کسی راضی به ماندن هست الان دلیلش واقعا چی میتونه باشه .........واقعا بیهویت بودن آدمو عذاب میده من دوست دارم ايراني بمونم ولي دوست ندارم تو ايران بمونم!! (pianist) 5 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ نه...من اصلا" افتخار نمیکنم ایران فعلی هیچ شباهتی به دوره کوروش نداره! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ هرجا برم من ایرانیم اما یه مدتیه خیلی هوای رفتن دارم کجا ؟ یه کشوری که اونجا انسانم بدونن و بهم ارزش قایل بشن روزی نیس که با خونواده ام تو این مورد حرف نزنم و اونام فقط دختر بودنمو به رخم نکشن 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ هرجا برم من ایرانیم اما یه مدتیه خیلی هوای رفتن دارم کجا ؟ یه کشوری که اونجا انسانم بدونن و بهم ارزش قایل بشن روزی نیس که با خونواده ام تو این مورد حرف نزنم و اونام فقط دختر بودنمو به رخم نکشن دختر بشين خونه درستو بخون!! :w00: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دختر بشين خونه درستو بخون!! :w00: دختر هم دخترای زمان ناصرالدین شاه! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من از ایرانی بودنم متاسف نیستم ولی ... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دختر هم دخترای زمان ناصرالدین شاه! آي گفتي!!:rose: ياد اون فيلمه افتادم، خانوم کوچيک!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دختر بشين خونه درستو بخون!! :w00: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دختر هم دخترای زمان ناصرالدین شاه!:girlhi: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ آي گفتي!!:rose: ياد اون فيلمه افتادم، خانوم کوچيک!! کدوم فیلم .......................................................................................... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده