Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ انجمن نوانديشان با همکاري موسسه کوبه براي تابستون دوره آموزشي 3D MAX و Vray رو به صورت نيمه خصوصي برگزار ميکنن. اين دوره آموزشي شامل هم دوره مقدماتي و هم دوره پيشرفته هستش که به صورت کاربردي و اجرايي براي دانشجويان معماري آموزش داده ميشه. مدرس: آقاي مجتبي عبادي (pooran.mehr) مسئول بخش 3D MAX انجمن هدف دوره آموزشي: اجراي کامل انواع پروژه هاي داخلي و خارجي در پايان دوره آموزشي توسط هنر جويان سرفصل هاي دوره آموزشي: دوره مقدماتي: الف: آشنايي با محيط نرم افزار 1: محيط نرم افزار 2: view ports 3: ابزار هاي چرخش ، بزرگنمايي ، جابجايي و انتخاب 4: ابزار هاي Steering Wheels و Adaptive Degradation 5: تنظيمات اوليه نرم افزار ب: مدلينگ 1: آشنايي با Geometry و Shepes 2: دستور کپي 3: تنظيمات نمايش ، پنهان سازي و منجمد کردن 4: آموزش رسم اجسام 5:ابزار Align , Mirror , Array , spacig 6: Line و Extrude Modifier 7: Boolean و pro Boolean 8:دستور Group 9: آشنايي با snap 10:آموزش کشيدن doors , windows , foliage , wall , Railing , staires ج:ساخت مواد و متريال 1: آموزش ساخت و بکارگيري متريالهاي استاندارد بصورت کامل 2: uvw pam د: نورپردازي 1: کار با نورهاي استاندارد 2: آشنايي با daylight system ه: گرفتن خروجي دوره پيشرفته: الف: مدلينگ 1: تنظيمات Spline 2: مديفاير هاي bevel , bend , sweep, loft , edit poly , …. 3: استفاده از ابزار هاي اندازه گيري 4: استفاده از نقشه هاي اتوکد در مکس 5: استفاده از آبجکت هاي آماده 6: rpc ها ب: آشنايي با پلاگين Vray 1: معرفي و نصب پلاگين ج: ساخت مواد و متريال 1: ساخت متريال با استفاده از پلاگين vray به صورت کامل د: نور پردازي حرفه اي 1: آموزش نور پردازي با Vray , photometric و IES 2: نور مخفي 3: نور پردازي خارجي ه : رندرينگ 1: نحوه کار با دوربين ها 2: تنضيمات رندرينگ و تست رندر 3: HDIR در Vray 4: نحوه ساخت استوديو زمان برگزاري دوره آموزشي: زمان شروع کلاس ها از يکشنبه 15 تير ماه شروع ميشه. کلاس ها هر هفته روزهاي يکشنبه و سه شنبه از ساعت 5 تا 7 بعد از ظهر مدت زمان کلاس ها 20 جلسه هستش. مزيت هاي دوره: 1- نيمه خصوصي بودن کلاس که تعداد کم حاضرين در کلاس باعث ميشه تا آرامش بيشتر و يادگيري سريعتر و بهتر باشه. 2- برگزاري دوره هاي مقدماتي و پيشرفته و vray که اغلب 3 يا 4 کلاس جداگانه هستن که وقت و هزينه زيادي رو صرف ميکند، به صورت يکجا و تقریباً فشرده و بدون زمان پرت آموزش داده ميشه. 3- آموزش به صورت کاربردي و اجرايي ويژه معماران به همراه حل تمرين هاي متنوع آدرس: تهران، میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از خیابان نصرت، بن بست مهناز، پلاک 5، واحد 6 (ساعت کار اداری: همه روزه ساعت 10 تا 18) دوستانی که تمایل به ثبت نام در کلاس را دارند، فرم زیر را پر کنند: فرم ثبت نام جهت کسب اطلاعات بیشتر می تونید با شماره تلفن های موسسه ۰۲۱۶۶۴۳۱۰۸۱ یا ۰۲۱۶۶۱۲۳۹۶۳ تماس بگیرین. 20 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ هزینه کلاس هم ذکر میکردی دیگه 9 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ با سپاس ازین حرکت پسندیده این دوره ها اس ام اسش هم برای من اومد, اصفهان هم هست؟ با مینا هم موافقم, هزینه اش چطوریه؟ 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ علاوه بر هزینه یه چند تا هم نمونه کار بزارند ار استاد مربوطه خوبه 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ هزینه کلاس هم ذکر میکردی دیگه با سپاس ازین حرکت پسندیدهاین دوره ها اس ام اسش هم برای من اومد, اصفهان هم هست؟ با مینا هم موافقم, هزینه اش چطوریه؟ در مورد هزینه یا جزئیات بیشتر با شماره هایی که گذاشتم تماس بگیرین. ما هنوز از طریق اس امس اطلاع رسانی نکردیما. شاید یه چیز دیگه بوده اون کلاسا تهران هست. خوب شد گفتی. مکان رو یادم رفته بود بگم که تو پست اول اضافه کردم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ در مورد هزینه یا جزئیات بیشتر با شماره هایی که گذاشتم تماس بگیرین.ما هنوز از طریق اس امس اطلاع رسانی نکردیما. شاید یه چیز دیگه بوده اون کلاسا تهران هست. خوب شد گفتی. مکان رو یادم رفته بود بگم که تو پست اول اضافه کردم این همه توضیح دادی فقط یه هزینه مونده دیگه اونم خودت زحمت اشو بکش زنگ زدن پرسیدن سخته 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ علاوه بر هزینه یه چند تا هم نمونه کار بزارند ار استاد مربوطه خوبه نمونه کاراش قبلاً تو این تاپیک بوده ولی عکسا پریده: :icon_pf (34): http://www.noandishaan.com/forums/thread23890.html بهش میگم مجدداً چند نمونه کارش رو بذاره 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ تماس گرفتم پرسیدم نمیخواد زحمت بکشی محمد 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ در مورد هزینه یا جزئیات بیشتر با شماره هایی که گذاشتم تماس بگیرین.ما هنوز از طریق اس امس اطلاع رسانی نکردیما. شاید یه چیز دیگه بوده اون کلاسا تهران هست. خوب شد گفتی. مکان رو یادم رفته بود بگم که تو پست اول اضافه کردم برای من از طرف موسسه کوبه اس اومده خب پس ب درد ما نمیخوره, ای پایتخت نشینان نامرد,, باز دل ما رو اب کردین؟! 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ برای من از طرف موسسه کوبه اس اومده خب پس ب درد ما نمیخوره, ای پایتخت نشینان نامرد,, باز دل ما رو اب کردین؟! باد ببرشون موافقی؟ :)))))))) هزینه اش چجوری بود ؟مینا 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ باد ببرشون موافقی؟:)))))))) هزینه اش چجوری بود ؟مینا کجا ببره 700هزار تومان وجه رایج این مرزو بوممیتونی در 2قسط درست متوجه نشدم شایدم گفت 3قسط پرداخت کنی 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ کجا ببره 700هزار تومان وجه رایج این مرزو بوممیتونی در 2قسط درست متوجه نشدم شایدم گفت 3قسط پرداخت کنی افغانستانی جایی 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ باد ببرشون موافقی؟:)))))))) هزینه اش چجوری بود ؟مینا کاملا موافقم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده