fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ چرا خانما فکر میکنند بدون آرایش مقبول واقع نمیشن؟ چرا خانمهای ایرانی تو آرایش کردن شورشو درآوردن؟ چرا فکر میکنند همه هویت یه زن به ظاهرشه؟ 24 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ حتما به خیالشون پسرا خیلی ظاهربین هستند. 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ حتما به خیالشون پسرا خیلی ظاهربین هستند. نیستن؟؟ 15 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ نیستن؟؟ بعضی هاشون اره بعضی هاشون هم نیستن.یه چیز نسبیه. ولی از حق نگذریم ارایش بیش از اندازه هم به جای اینکه خشگل کنه بیشتر ادم رو ضایع میکنه. 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ من دوست ندارم خانمم آرايش كنه ! قيافه طبيعيش برام جذاب تره ! براي همينم سعي ميكنم عاشق دختري بشم كه آرايش نكنه ! .... ! انشالله ما هم عاشق ميشيم خر ميشيم ميريم قاطي مرغا لكن اين دل سنگمان دست و پاي ما را بسته ! حالا چه ربطي به تاپيك داشت ؟؟ الله علم ! 19 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ دلیلش رو باید تو ظاهربینی بیش از حد آقایون جست و جو کنید! من خودم با آرایش غلیظ و زننده مخالفم ولی خوب آرایش ملایم و ساده چه اشکالی داره؟ 10 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ حتما به خیالشون پسرا خیلی ظاهربین هستند. یعنی خط مشی زندگی خانمها بسته به نوع نگرش آقایان یا دیگران داره؟ 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ نیستن؟؟ فرض کنیم هستند. حالا که هستند اینام باید به ساز اونا برقصند؟ 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ فرقش اینه :ws28::ws28::ws28::ws28::brodkavelarg: 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ بعضی هاشون اره بعضی هاشون هم نیستن.یه چیز نسبیه. ولی از حق نگذریم ارایش بیش از اندازه هم به جای اینکه خشگل کنه بیشتر ادم رو ضایع میکنه. موافقم در حد بوندسلیگا :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ خیلی از دختران دانشگاهی هم بخاطر اینکه ارتباط و قواعد آرایش با سن و سال و تیپ و اینا رو نمیدونن ، مثه پیر زنها آرایش میکنند. 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ آرایش کردن(اونم ساده نه غلیظ)جا و مکان خودشو میطلبه البته این عقیده ی منه ...متاسفانه بعضی از خانومای ایرانی یجوری آرایش میکنن که وقتی آدم بدون آرایش میبینتشون حس میکنه مریض شدن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ چرا خانما فکر میکنند بدون آرایش مقبول واقع نمیشن؟چرا خانمهای ایرانی تو آرایش کردن شورشو درآوردن؟ چرا فکر میکنند همه هویت یه زن به ظاهرشه؟ چرا شما فکر میکنین خانم ها فقط به خاطر دیگرانه که آرایش میکنن؟ 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ چرا شما فکر میکنین خانم ها فقط به خاطر دیگرانه که آرایش میکنن؟ فکر نمیکنم . بهم ثابت شده .کسی هم عکس اینو نمیگه . منم نشنیدم. 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ فرقش اینه عکس سمت چپی اگه اون قیافه غیر عادی رو واسه خودش درست نمیکرد تفاوتی که شما میگید انقد جلوه نمیکرد 4 لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ فکر نمیکنم . بهم ثابت شده .کسی هم عکس اینو نمیگه . منم نشنیدم. چطور ثابت شده؟ اتفاقا از خیلی از خانومها بپرسید بهتون همینو میگن و میگن که دلیل آرایششون صرفا جلب توجه دیگران نیست بلکه دوست داشتن حس زیباییه. 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ ارایش کم و لایت و ملایم زیباست هر چیزی متعادلش خوبه 8 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ دقیقا من این حرف رو شنیدم کسی که بدون آرایش بود بقیه فکر کردند مریض شده ولی اون افراد از حد خارج شدند ، آدمها بخصوص خانمها زیبایی و رنگهای شاد رو دوست دارند من خودم بشخصه همیشه از لباس پوشیدن تا رنگ جوراب که اصلا پیدا نیست رو طوری که دوست دارم انتخاب میکنم و اکثرا رنگهای شاد هست چرا خانما فکر میکنند بدون آرایش مقبول واقع نمیشن؟ کی گفته؟؟؟؟؟ چرا خانمهای ایرانی تو آرایش کردن شورشو درآوردن؟ بازم کی گفته؟؟؟؟؟ چرا فکر میکنند همه هویت یه زن به ظاهرشه؟ ؟؟؟؟؟ این حرفها کلیت همه خانمها نیست ، باید بگید چرا بعضی از خانمها جواب هم اینه انسانها مختارند هر طور که دوست دارند زندگی کنند و چه بهتر که زیاد متفاوت و از حد خارج نشند همین 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ ارایش کم و لایت و ملایم زیباست هر چیزی متعادلش خوبه منم که نظرم مثل مامانمه میگن مادرو ببین دخترو بگیر همینه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده