masi eng 47044 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 فعلا هم ایتالیا حذف شد هم اسپانیا.. امسال جام رو افریقایی ها و سیاه پوستا میگیرن شک نکنید... 4
*atefeh* 13017 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 جام تو دستان نارنجی پوشان هر جام جهانی خوب بازی میکنن. این بار هم که عالین 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 جام تو دستان نارنجی پوشان هر جام جهانی خوب بازی میکنن. این بار هم که عالین جام رو ما میبریم برلین.....نارنجی پوشا شلوغ نکنن فعلا برن مکزیکو ببرن بعد...... این ایتالیا ییها کجان؟؟؟؟؟؟کو اون تیم پیری که میخواست قهرمان بشه هان؟؟؟؟؟ 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 هر جام جهانی خوب بازی میکنن. این بار هم که عالین ایندفعه امیدوارم به حقشون برسن واقعا عالی هستن 4
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 جام رو ما میبریم برلین.....نارنجی پوشا شلوغ نکنن فعلا برن مکزیکو ببرن بعد...... این ایتالیا ییها کجان؟؟؟؟؟؟کو اون تیم پیری که میخواست قهرمان بشه هان؟؟؟؟؟ هر موقع غنا رو بردید بعد اجازه تنفس دارید 4
*atefeh* 13017 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 جام رو ما میبریم برلین.....نارنجی پوشا شلوغ نکنن فعلا برن مکزیکو ببرن بعد...... ایندفعه امیدوارم به حقشون برسن واقعا عالی هستن این بار جام در ایران 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 هر موقع غنا رو بردید بعد اجازه تنفس دارید که این طور....من زدم طرفدارای اسپانیا و ایتالیا رو ناکار کردم یه آتش زیر خاکستر رو شده برای کل کل...... خوشبختم آقا مهدی.........یاسر هستم...آخه هلند اگه تیم بود که دو تا از استرالیا نمیخورد..... بازی با شیلی هم برد حق شیلی بود چون توپ تمام وقت تو زمین هلند بود.....آره جونم 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 این بار جام در ایران :icon_pf (34): غیرت ایرانی و همت ایرانی و پلنگ ایرانیتون تو حلقم!!!!!!!!!!! بابا واقع بین باشیم....ان شاء الله امشب صعود کنیم خودش یه پا برد هست برا ملت 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 که این طور....من زدم طرفدارای اسپانیا و ایتالیا رو ناکار کردم یه آتش زیر خاکستر رو شده برای کل کل...... خوشبختم آقا مهدی.........یاسر هستم...آخه هلند اگه تیم بود که دو تا از استرالیا نمیخورد..... بازی با شیلی هم برد حق شیلی بود چون توپ تمام وقت تو زمین هلند بود.....آره جونم اگه آلمان جام رو برد من اسممو عوض میکنم 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 اگه آلمان جام رو برد من اسممو عوض میکنم آخه شما که اسم نداری فعلا آلمان میبره شک نکنید 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 :icon_pf (34): غیرت ایرانی و همت ایرانی و پلنگ ایرانیتون تو حلقم!!!!!!!!!!! بابا واقع بین باشیم....ان شاء الله امشب صعود کنیم خودش یه پا برد هست برا ملت همیشه امید داشته باش. صعود ما خودش دوتا جامه 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 آخه شما که اسم نداری فعلا آلمان میبره شک نکنید خیلی هم اسم قشنگی دارم. بعله 1
Yaser.C 5059 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 بدون شرح... دمش گرم....خوب کاری کرد......عاشق سوارزم یعنی.....زنده باد پلنگ اروگوئه 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 المان بازنده میشه خدامیدونه حقشه جو ندید خواهشا......اصن عجله نکنید.......:yes: روزی رو میبینم که مردم غیور آلمان میریزن تو خیابونا و جشن میگیرن.....ببین کی گفتم.....این خط----- این نشونم ----|---- 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 جو ندید خواهشا......اصن عجله نکنید.......:yes: روزی رو میبینم که مردم غیور آلمان میریزن تو خیابونا و جشن میگیرن.....ببین کی گفتم.....این خط----- این نشونم ----|---- فوتباله و جوش :دی 1
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 که این طور....من زدم طرفدارای اسپانیا و ایتالیا رو ناکار کردم یه آتش زیر خاکستر رو شده برای کل کل...... خوشبختم آقا مهدی.........یاسر هستم...آخه هلند اگه تیم بود که دو تا از استرالیا نمیخورد..... بازی با شیلی هم برد حق شیلی بود چون توپ تمام وقت تو زمین هلند بود.....آره جونم اسپانیا تیم خسته ای بود دستشم رو شده بود تیکی تاکاشون برای تیم ها ... ایتالیا و انگلیس هم خوشحال شدم از گروهش بالا نرفتن ... دندان خرگوشی ها سوارز به جام جهانی هم رسید .... اروگوئه به حقش رسید رفت بالا خوشبختم یاسر خان خب اگه آلمان هم تیم بود با غنا مساوی نمیکرد ... حرکات ضد نژادیشون خیلی بد بود فوق فوق آلمان میرسه نیمه نهایی .. شاید ایندفعه سوم هم نشه با اون بازیکن متمارض مولر ولی آلمان از یه جهت خوشم میاد اونم هم نژاد ما هستن روبن بولت اینجاست که غوغا میکند شیلی اصلا هم حقش نبود .. ترکیب خیلی خوبی ساخته فن خال 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 25 شهریور، 2014 اسپانیا تیم خسته ای بود دستشم رو شده بود تیکی تاکاشون برای تیم ها ... ایتالیا و انگلیس هم خوشحال شدم از گروهش بالا نرفتن ... دندان خرگوشی ها سوارز به جام جهانی هم رسید .... اروگوئه به حقش رسید رفت بالا خوشبختم یاسر خان خب اگه آلمان هم تیم بود با غنا مساوی نمیکرد ... حرکات ضد نژادیشون خیلی بد بود فوق فوق آلمان میرسه نیمه نهایی .. شاید ایندفعه سوم هم نشه با اون بازیکن متمارض مولر ولی آلمان از یه جهت خوشم میاد اونم هم نژاد ما هستن روبن بولت اینجاست که غوغا میکند شیلی اصلا هم حقش نبود .. ترکیب خیلی خوبی ساخته فن خال آقا مهدی.....فن خال خیلی یه دندس... استکلنبرگ رو نیاورد برا هلند....ببینید کی گفتم این هلند از خط دفاعی و دروازه بان ضربه بدی رو میخوره...اگه یه بازی به پنالتی بکشه من میگم هلند بازنده بازیه هلند همیشه خوب بوده ولی این جام نمیتونه کاری کنه...روبن رو هم خیلی قبول دارم اما..... آلمانی ها که نژاد پرستن قبول.....اصن بر خورد خوبی هم نداشتن قبول....ولی تیم خوبیه...من مطمئنم به راحتی میره تا فینال شما هم که اصن نژاد پرست نیستیا!!!!! 1
ارسال های توصیه شده