sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 اگه مثل قدیم باشه صد درصدفرانسه هم مگه تیمه قدیم آلمان آرژانتین برزیل اسپانیا ایتالیا اینا رو دور بودن فرانسه مثل قدیم نیست صددرصد در جواب این سوالتون هم باید بگم بله تیمه خودتون میگید قدیم انقدر از افعال ماضی استفاده نکنید در مورد الان اگه حرفی دارید بگید شب میام احوال شما طرفداران آلمان رو جویا میشم :w963: 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 اگه مثل قدیم باشه صد درصدفرانسه هم مگه تیمه قدیم آلمان آرژانتین برزیل اسپانیا ایتالیا اینا رو دور بودن فرانسه همین دیگه!!!!!آخه پینگ پونگ هم شد فوتبال؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سری شانسی این مملکت خروس پرست قهرمان شدن اونم به خاطر آدم کار درستی مث زیدان بود... که اونم حسابش از بقیه فرانسوی ها جداست............چون خداییش فوتبال بلده مث بقیشون نیس از آلمان بگو دوست عزیز......از آلمان!!!!!!
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 این :icon_pf (19): چیییییی؟؟؟؟؟:vahidrk: ما جام جهانی رو امسال میگیریمش میاریم ایرانننن
memmar 6829 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 مثل قدیم نیست صددرصد در جواب این سوالتون هم باید بگم بله تیمه خودتون میگید قدیم انقدر از افعال ماضی استفاده نکنید در مورد الان اگه حرفی دارید بگید شب میام احوال شما طرفداران آلمان رو جویا میشم :w963: :)))))) باوشه خداییش نشنیده بودم کسی بگه فرانسه خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: 1
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 ما که آنلاینیم!!!!!برای هر گل آلمان هم یه صلوات تو سایت میفرستیم!!!!!!!!!!!!!!!!شومام خواستی بیا..... اتفاقا منم آنلاینم!!! شما صلوات رو بفرست شرطیش نکن به گل زدن آلمان که نمیشه میام حتما 1
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 همین دیگه!!!!!آخه پینگ پونگ هم شد فوتبال؟؟؟؟؟؟؟؟یه سری شانسی این مملکت خروس پرست قهرمان شدن اونم به خاطر آدم کار درستی مث زیدان بود... که اونم حسابش از بقیه فرانسوی ها جداست............چون خداییش فوتبال بلده مث بقیشون نیس از آلمان بگو دوست عزیز......از آلمان!!!!!! امشب آلمانم متر می کنیم انشالله صغر قامتی نداشته باشه بعدا نگن در حد و اندازه جام جهانی ظاهر نشد یه عده این ور دنیا ضایع بشن 1
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 چیییییی؟؟؟؟؟:vahidrk: ما جام جهانی رو امسال میگیریمش میاریم ایرانننن آره میگن از این قلابیاش تو برزیل میفروشن قربون دستتون یکیشم بگیرید بیارید ایران بی زحمت پیر شی جوون ... 2
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 :))))))باوشه خداییش نشنیده بودم کسی بگه فرانسه خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: حالا شنیدید؟ آلمان امشب دیدن داره ... 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 آره میگن از این قلابیاش تو برزیل میفروشن قربون دستتون یکیشم بگیرید بیارید ایران بی زحمت پیر شی جوون ... :97: اصلشو میاریممم
memmar 6829 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 حالا شنیدید؟ آلمان امشب دیدن داره ... ها یس حالا چه فرقی داره شما حرص نخور اصل ایرانه 1
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 :97: اصلشو میاریممم به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم. مبارکتون باشه 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم. مبارکتون باشه :tt2::2525s: 1
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 ها یسحالا چه فرقی داره شما حرص نخور اصل ایرانه من حرص نمی خورم حرص رو شما امشب بعد بازی آلمان و پرتغال میخورید بله زنده باد ایران ولی خوب باید واقع بین باشیم 2
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 :tt2::2525s: فقط مواظب باشید تقلبیش رو بهتون نندازن این برزیلیا. در ضمن هر وقت از خواب بیدار شدید چراغا رو هم خاموش کنید لطفا 2
memmar 6829 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 من حرص نمی خورم حرص رو شما امشب بعد بازی آلمان و پرتغال میخورید بله زنده باد ایران ولی خوب باید واقع بین باشیم 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 امشب آلمانم متر می کنیم انشالله صغر قامتی نداشته باشه بعدا نگن در حد و اندازه جام جهانی ظاهر نشد یه عده این ور دنیا ضایع بشن با این متر خیاطی ها که فرانسه رو متر میکنن نمیشه به بلندای قامت آلمان پی برد...شما مترتو بذار تو جیبت برای بازی بعدی فرانسه من خودم یه سر با ماشین تا تهش میرم با کیلومتر شمار اندازه میزنم خدمتتون عرض میکنم!!!!!!!!!!! 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 فقط مواظب باشید تقلبیش رو بهتون نندازن این برزیلیا. در ضمن هر وقت از خواب بیدار شدید چراغا رو هم خاموش کنید لطفا :icon_razz: چییییهههه؟؟ حسودیتون میشهههه؟؟؟ 2
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 با این متر خیاطی ها که فرانسه رو متر میکنن نمیشه به بلندای قامت آلمان پی برد...شما مترتو بذار تو جیبت برای بازی بعدی فرانسهمن خودم یه سر با ماشین تا تهش میرم با کیلومتر شمار اندازه میزنم خدمتتون عرض میکنم!!!!!!!!!!! خدایا میدونم این جوونای طرفدار آلمان امشب ضربه روحی بدی میخورن بهشون صبر جمیل عنایت فرما. آمین 2
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 :icon_razz:چییییهههه؟؟ حسودیتون میشهههه؟؟؟ بله به قوه تخیل شما و تکنیک های توهم فانتزیتون به شدت حسودیم شد 2
masi eng 47044 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 ملی پوشان پیروز باشید، خرم چون گل هر رو باشید ایران نامت جاوید بادا، رخشنده چون خورشید بادا سرفرازان لطف خدا یاورتان، سربلند از سعی شما کشورتان گشته شد از همتان روح امام، آفرین گوید به شما رهبرتان شهره شد از کوششتان نام بلند میهن مان، دست توانمند شما کرده پر از گل دامن ما نغمه ی ایران چو وزید گشته واید طاقتتان، چیره شود بر همگان قدرت عزم و باورتان نام آوران عرصه ی ورزش، فرخنده بادا پیروزیتان چون مهر رخشان پرچم ایران، پاینده بادا بر بام جهان ایران، ایران من نظرمه یا نیجریه میبره یا مساوی میشه.. 1
ارسال های توصیه شده