Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 اسپانیا این همه طرفدار داره چی شد؟! کیسه گل شد خخخخخخخ بذارین یه کم بگذره خواهیم دید کدوم تیم تعطیله اسپانیا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من طرفدار آلمانم!!!!!!از آلمان بگید!!!!آلمان کبیر!!! 1
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 میشه فقط کافیه اراده کنن بچه هامیزنن کرک و پر این نیجریه ها بریزه:gnugghender: ما میتونیم ایران ایران هی هی ایران ایران کاش فقط با اراده کردن ممکن بود اون وقت اراده می کردیم قهرمانم می شدیم 2
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 اسپانیا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من طرفدار آلمانم!!!!!!از آلمان بگید!!!!آلمان کبیر!!! بذارین امشب بازی بکنه ببینیم سایزش در چه حده کبیره یا صغیر 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 کاش فقط با اراده کردن ممکن بود اون وقت اراده می کردیم قهرمانم می شدیم اینوووو ما این بار قهرمانیممممممممم 3
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 اینوووو ما این بار قهرمانیممممممممم نکنه قراره منچ بازی کنید؟ 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 نکنه قراره منچ بازی کنید؟ :icon_razz: بیبین کی گفتمممم!!!! 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 بذارین امشب بازی بکنه ببینیم سایزش در چه حده کبیره یا صغیر فستیوال گل رو امشب میبینید...... باید به فرانسه گفت....."باش تا صبح دولتت بدمد خروس جون".... اینجوریاس! 2
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 :icon_razz: بیبین کی گفتمممم!!!! بله ساعت و دقیقه اش رو یادداشت کردم بعدا خواستین زیرش بزنین با سند و مدرک بگم کی گفتین 2
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 فستیوال گل رو امشب میبینید......باید به فرانسه گفت....."باش تا صبح دولتت بدمد خروس جون".... اینجوریاس! فستیوال گل!!! نمیگم هوادارانتون گل بریزن سر بازیکنا وگرنه جور دیگه اصلا راه نداره صبح دولتشم میدمه شما استرس نداشته باش 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 بله ساعت و دقیقه اش رو یادداشت کردم بعدا خواستین زیرش بزنین با سند و مدرک بگم کی گفتین بازی نهایی با برزیل میفتیم بعد برزیل از ترس شیش تایی شدن انصراف میده ما قهرمان میشیم بیبین کی گفتممم 2
memmar 6829 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 سلام من جوونیا طرفدار آلمان بودم الان نمیدونم کلا کی به کیه هر کی خوب بازی کنه و ببره طرف اونم دیه یعنی میشه ایران ببره 1
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 بازی نهایی با برزیل میفتیمبعد برزیل از ترس شیش تایی شدن انصراف میده ما قهرمان میشیم بیبین کی گفتممم نه ما اجازه نمیدیم فرار کنن میریم دم در خونشون اگه بازم نیومدن توپشون رو پاره می کنیم ساعت این گفته شما رو هم یادداشت کردم بعدا ببینم کی گفتین :lol: 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 نه ما اجازه نمیدیم فرار کنن میریم دم در خونشون اگه بازم نیومدن توپشون رو پاره می کنیم ساعت این گفته شما رو هم یادداشت کردم بعدا ببینم کی گفتین :lol: مخسره موکونی:vahidrk: ما قهرمااااننننننییییممممم:whistles::hapydancsmil: 1
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 سلاممن جوونیا طرفدار آلمان بودم الان نمیدونم کلا کی به کیه هر کی خوب بازی کنه و ببره طرف اونم دیه یعنی میشه ایران ببره درست اومدید امسالم آلمان قهرمانه......من میگم شما هم زیاد بیاید اینجا سر بزنید.... الان فرانسه یه طرفدار داره امروز شلوغ بازی دارن درمیارن......حالا یه بازی شانسی هندوراس رو بردن!!! ولی ما آلمان کبیر هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 مخسره موکونی:vahidrk: ما قهرمااااننننننییییممممم:whistles::hapydancsmil: نه استغفرالله دارم برنامه ریزی می کنم فرار کردن بریم بگیریمشون از آخر؟! 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 نه استغفرالله دارم برنامه ریزی می کنم فرار کردن بریم بگیریمشون از آخر؟! چی از آخر؟؟؟؟:167:
sara kia 3158 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 درست اومدید امسالم آلمان قهرمانه......من میگم شما هم زیاد بیاید اینجا سر بزنید....الان فرانسه یه طرفدار داره امروز شلوغ بازی دارن درمیارن......حالا یه بازی شانسی هندوراس رو بردن!!! ولی ما آلمان کبیر هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آقا شانس آوردید شب بعد بازی آلمان ایرانم بازی داره احتمالا وقت نکنم بیام ولی نه سعی می کنم بیام فقط برا اینکه از شما بپرسم :w963: 1
memmar 6829 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 درست اومدید امسالم آلمان قهرمانه......من میگم شما هم زیاد بیاید اینجا سر بزنید....الان فرانسه یه طرفدار داره امروز شلوغ بازی دارن درمیارن......حالا یه بازی شانسی هندوراس رو بردن!!! ولی ما آلمان کبیر هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه مثل قدیم باشه صد درصد فرانسه هم مگه تیمه قدیم آلمان آرژانتین برزیل اسپانیا ایتالیا اینا رو دور بودن فرانسه 1
Yaser.C 5059 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 آقا شانس آوردید شب بعد بازی آلمان ایرانم بازی داره احتمالا وقت نکنم بیام ولی نه سعی می کنم بیام فقط برا اینکه از شما بپرسم :w963: ما که آنلاینیم!!!!!برای هر گل آلمان هم یه صلوات تو سایت میفرستیم!!!!!!!!!!!!!!!!شومام خواستی بیا..... 1
ارسال های توصیه شده