ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ از شوخی گذشته کار پسندیده ای نیست ببینید خوب خوشمزگی خوبه ولی در چهارچوب اخلاق باشه بد نیست ولی خوب یه هنریه که با فکر و اندیشه میشه فضای مهربانه و شادی رو در اجتماع برقرار کرد ولی خوب متاسفانه بیشتر کسانی که اینکارو انجام میدن شخصیت خوبی ندارند متاسفانه و اهمیت نمی دن اون فرد ناراحت میشه 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ از شوخی گذشته کار پسندیده ای نیست ببینید خوب خوشمزگی خوبه ولی در چهارچوب اخلاق باشه بد نیست ولی خوب یه هنریه که با فکر و اندیشه میشه فضای مهربانه و شادی رو در اجتماع برقرار کرد ولی خوب متاسفانه بیشتر کسانی که اینکارو انجام میدن شخصیت خوبی ندارند متاسفانه و اهمیت نمی دن اون فرد ناراحت میشه اصن میدونی چیه آقا سهند؟؟؟ حرفات به دلم میشینه....چه جدی باشه چه شوخی.... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ اصن میدونی چیه آقا سهند؟؟؟ حرفات به دلم میشینه....چه جدی باشه چه شوخی.... دل به دل راه داره داداش کوچیکه البته با قلب بزرگ 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ دل به دل راه داره داداش کوچیکه البته با قلب بزرگ شما سروری....آقایی... خیلی ممنون 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ :ws28:چه هندونه های شیرینی چه پپسی های خنکی 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ :ws28:چه هندونه های شیرینی چه پپسی های خنکی شما که حسود نبودید؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ :ws28:چه هندونه های شیرینی چه پپسی های خنکی بفرما شیرین دخملم بفرما برا شما نوشابه خانواده باز میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ شما که حسود نبودید؟؟؟؟؟؟؟ رو باباش یکم تعصب داره دخترا اینطوریند برا باباشون 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ شما که حسود نبودید؟؟؟؟؟؟؟ الانشم نیستم نسیم خنک اومد اومدم ببینم جریان چیه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ بفرما شیرین دخملم بفرما برا شما نوشابه خانواده باز میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دست شوما درد نکنه پاپا جان اما نوشابه ضرر داره 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ تا زمانی که طرف بفهمه که نفهمی هم حدی داره 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ یه متلک میگه و بسرعت رد میشه و میره . بدون اینکه حتی تو صورت طرف هم یه نگاه جدی کرده باشه. حماقت تا کی؟ فک کنم تا همیشه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ مگه آقایونم متلک میشنون؟ آقایون خودشون فاعلن متلک میگن به نظر خودشونم این قضیه عادیه اتفاقا منو دوستم چند وقت پیش تو میدون انقلاب منتظر بودیم چراغ سبز شه یه سربازم بود که هی سوت سوت میزنه یهو یکی اومد گفت: جووووووووووووووووووووووون سربازه: ما: پسرا:خدا شانس بده دخترا: چی شد 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده