An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااااااااااااااام :wavesmile: سلااااااااااااااااااااااااااااااااام :w14:15 خرداد روز جهانی محیط زیست برهمه ی دوستداران محیط زیست پیشاپیش مبااااااااااارک :w14: تالار محیط زیست به مناسبت این روز عزیز برگذاری می کند: :camera2:مسابقه بزرگ عکس ویژه روز جهانی محیط زیست :camera2: با موضوع : :wht: محیط زیست از نگاه شما :wht: مهلت ارسال آثار تا 15 خرداد عکس های زیباتون رو در ابعاد 800*600 در آپلودسنتر انجمن آپلود کرده و به صورت خصوصی برام بفرستید. جوایز : نفر اول : مدال ویژه عکاسی + 200 امتیاز نفر دوم : 150 امتیاز نفر سوم : 100 امتیاز :hapydancsmil:منتظر حضور پرشورتون هستیم:hapydancsmil: 43 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ سعی مینماییم که شرکت بنموییم 11 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ فقط همین دو نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا موضوع به این آسونی!!!!!!!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون از دعوتت سعی میکنم شرکت کنم عزیزم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون از دعوتتون میتونین یکی از عکسای من و دوربینم تاپیک مکیدی دره سی یا فندوقلو رو به انتخاب خودتون در مسابق شرکت بدین اگه بشه ممنون میشم 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ عکس فرستادم دست گلت درد نکنه. بقیه بچه ها هم بفرستن دیگهههههههه 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون از دعوتتون میتونین یکی از عکسای من و دوربینم تاپیک مکیدی دره سی یا فندوقلو رو به انتخاب خودتون در مسابق شرکت بدین اگه بشه ممنون میشم آقای مهندس من برای دوستان دیگه هم توضیح دادم که هدف از این مسابقه دیدن تصورات و نگاه عزیزانمون به محیط زیسته. نگاه ها متفاوته. بعضیا قشنگ میبینن، بعضی ها زشت و بعضی ها هم عادی و معمولی. شما هم نگاهت رو برام به صورت خصوصی بفرست. موفق باشی 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1406542]آقای مهندس من برای دوستان دیگه هم توضیح دادم که هدف از این مسابقه دیدن تصورات و نگاه عزیزانمون به محیط زیسته. نگاه ها متفاوته. بعضیا قشنگ میبینن، بعضی ها زشت و بعضی ها هم عادی و معمولی. شما هم نگاهت رو برام به صورت خصوصی بفرست. موفق باشی چشم میفرستم ولی ......... باشه 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ تا الان 4 نفر از عزیزان عکس فرستادن. دستشون درد نکنه. بدوییییییییییییییید که وقت تنگه 4 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ سلام عسیسم دوسداشتم شرکت کنم اما آجی امتحانام برام وقت نزاشته ایشالا دفه بعد برا موضوعا دیگه 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ چشم چشمت بی بلا سلام عسیسم دوسداشتم شرکت کنم اما آجی امتحانام برام وقت نزاشته ایشالا دفه بعد برا موضوعا دیگه آخییی. انشالله تو امتحاناتت موفق باشی عزیزم. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بدویید عکسارو بفرستید دیگه. فردا آخرین مهلته ها:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ مرسی که دعوتم کردی ...منم شرکت کردم 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون از دوستای عزیزم. به لطف خدا تاپیک نظرسنجی رو بزودی میزنم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده