رفتن به مطلب

لیگ جهانی والیبال 2014

a_ghadimi

ارسال های توصیه شده

روسیه رو حذف کردیم برزیلم نقره داغ شد:ws28: حالا نوبت آمریکاس به احتمال قوی........... بعدش تو فینال ایتالیا بیاد که انتقام میگیرم برزیل بیاد زنگ تفریحمونه :ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 240
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تعهد داورزنی برای حل مشکل حضور بانوان

[h=1]ايران در دسته اول ليگ جهاني واليبال ماند[/h]

[h=2] اجلاس دپارتمان ليگ جهاني صبح جمعه به منظور بررسي برگزاري مسابقات ليگ جهاني در سال 2014 با حضور اعضا آغازشد.[/h]

به گزارش روابط عمومي فدراسيون واليبال، در اين اجلاس که از ساعت 9 صبح در فلورانس آغاز شد، يکي از مهمترين و اصلي ترين موارد اين جلسه رسيدگي به عدم حضور تماشاگران زن ايراني در سالن مسابقات در تهران بود.

محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال که به عنوان يکي از اعضاي اصلي اين دپارتمان در اين جلسه شرکت کرده بود، يک روز زودتر براي شرکت در اين اجلاس راهي فلورانس شد و در اين فاصله طي نشست هاي مختلف با دکتر گراسا؛ رئيس فدراسيون جهاني، الکساندار بوريچيچ؛ نايب رئيس فدراسيون جهاني موفق شد ديدگاه fivb را نسبت به اين موضوع اصلاح و لطيف تر کرده و نظر مسئولين فدراسيون بين المللي را براي تعامل بيشتر براي حل مسئله به وجود آمده در راستاي اجراي قوانين جهاني واليبال در برگزاري مسابقات واليبال ليگ جهاني و همچنين همخواني با قوانين جمهوري اسلامي ايران جلب کند.

با رايزني هاي انجام شده سرانجام بحث وضعيت ايران از دستور اصلي جلسه ليگ جهاني خارج و حضور ايران در دسته اول (گروه دو) ليگ جهاني 2015 مشروط به همکاري دولت ايران و ارائه تعهد در خصوص موضوع مورد بحث شد. مقرر شد فدراسيون جهاني واليبال کتبا طي نامه اي به ايران ارسال کند و با توجه به درخواست هزاران زن ايراني از فدراسيون جهاني واليبال براي حضور در سالن مسابقات از دولت و فدراسيون واليبال ايران رسما درخواست حل اين موضوع را نمايد.

• Like 6
لینک به دیدگاه
تعهد داورزنی برای حل مشکل حضور بانوان

ايران در دسته اول ليگ جهاني واليبال ماند

اجلاس دپارتمان ليگ جهاني صبح جمعه به منظور بررسي برگزاري مسابقات ليگ جهاني در سال 2014 با حضور اعضا آغازشد.

به گزارش روابط عمومي فدراسيون واليبال، در اين اجلاس که از ساعت 9 صبح در فلورانس آغاز شد، يکي از مهمترين و اصلي ترين موارد اين جلسه رسيدگي به عدم حضور تماشاگران زن ايراني در سالن مسابقات در تهران بود.

محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال که به عنوان يکي از اعضاي اصلي اين دپارتمان در اين جلسه شرکت کرده بود، يک روز زودتر براي شرکت در اين اجلاس راهي فلورانس شد و در اين فاصله طي نشست هاي مختلف با دکتر گراسا؛ رئيس فدراسيون جهاني، الکساندار بوريچيچ؛ نايب رئيس فدراسيون جهاني موفق شد ديدگاه fivb را نسبت به اين موضوع اصلاح و لطيف تر کرده و نظر مسئولين فدراسيون بين المللي را براي تعامل بيشتر براي حل مسئله به وجود آمده در راستاي اجراي قوانين جهاني واليبال در برگزاري مسابقات واليبال ليگ جهاني و همچنين همخواني با قوانين جمهوري اسلامي ايران جلب کند.

با رايزني هاي انجام شده سرانجام بحث وضعيت ايران از دستور اصلي جلسه ليگ جهاني خارج و حضور ايران در دسته اول (گروه دو) ليگ جهاني 2015 مشروط به همکاري دولت ايران و ارائه تعهد در خصوص موضوع مورد بحث شد. مقرر شد فدراسيون جهاني واليبال کتبا طي نامه اي به ايران ارسال کند و با توجه به درخواست هزاران زن ايراني از فدراسيون جهاني واليبال براي حضور در سالن مسابقات از دولت و فدراسيون واليبال ايران رسما درخواست حل اين موضوع را نمايد.

امیدوارم فدراسیون جهانی تو این موضوع کوتاه نیاد و درس عبرتی بده به ایران که ورزش رو آلوده سیاست کرده

• Like 4
لینک به دیدگاه

آفتاب: سعید معروف در گفت و گو با ایسنا، در فلورانس ایتالیا اظهار کرد: شنیده بودم در مطبوعات ایتالیا نوشته بودند که ایتالیا در نیمه نهایی لیگ جهانی به برزیل یا روسیه می خورد. کسی فکرش را هم نمی کرد که ایران تیم اول گروه باشد. ولی نشان دادیم بازی واقعی با آن چه روی کاغذ می نویسند فرق دارد. در این بازی معادلات مرسوم والیبال جهان را به هم ریختیم.

وی افزود: حالا مطبوعات و والیبال دنیا باید روی ما حساب ویژه ای باز کنند. والیبال ایران نشان داد که در جهان تراز اول است. بهترین قسمت بازی گیم چهارم بود. ما در شرایط مساوی داشتیم پیش می رفتیم. کسی فکر نمی کرد بتوانیم در آن شرایط و استرس بازی برزیل را ببریم. خوشحالم به سطحی رسیدیم که می‌توانیم در این فشار و استرس تمرکزمان را از دست ندهیم. بازیکنانمان می دانستند که چطور در این شرایط مقابل برزیل بازی کنند و از عهده کار برآمدند.

کاپیتان تیم ملی والیبال تاکید کرد: در ورزش گروهی، بهترین بودن مهم نیست. حتی امروز ذخیره های ما بهتر بازی کردند.مهم این است که تیم نتیجه بگیرد. مقام انفرادی در بازی های گروهی اولویت اخر است. بازیکن حرفه ای نباید درگیر این چیزها باشد. ما با این همه پیش بینی ها را بهم ریختیم. حضور در چهار تیم اول دنیا یک رویا بود که به آن رسیدیم. خوابش را هم نمی دیدیم که به چنین مرحله ای برسیم ولی دلیل ندارد که ادامه کار را رها کنیم. ما باید لحظه به لحظه تلاش کنیم تا آنچه که درخورش هستیم را بدست آوریم.

وی تاکید کرد: حضور در جمع چهار تیم برتر لیگ جهانی افتخار بزرگی است. عنوان چهارمی برای ایران خوب است. اما کسی چه می‌داند. شاید هدف ما قهرمانی و کسب مدال طلا باشد!

قائمی: فرقی نمی‌کند با چه تیمی بازی می‌کنیم

دریافت کننده تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی مقابل برزیل گفت: هیچ گاه قانع نبودیم و همیشه خواستیم بیشتر پیشرفت کنیم.

فرهاد قائمی اظهار کرد: ما یک هدف داشتیم و آن این ارائه بهترین عملکرد خودمان در لیگ جهانی بود. برای ما فرقی نمی کند که با چه تیمی بازی می کنیم. می خواهیم همیشه خواسته مربی را اجرا کنیم. هیچ وقت قانع نبودیم و همیشه می خواهیم پیشرفت کنیم.

وی درباره پیش بینی مرحله نیمه نهایی گفت: کسی از آینده خبر ندارد. هر تیمی بهتر باشد در نیمه نهایی برنده می شود. خوشبختانه تماشاگران همیشه ما را در همه لحظات بازی حمایت می کنند. امیدوارم توانسته باشیم دل آنها را شاد کنیم.

غفور: به نیمه نهایی قانع نیستیم

قطر پاسور تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی مقابل برزیل و صعود به جمع چهار تیم برتر لیگ جهانی گفت: به نیمه نهایی قانع نیستیم.

امیر غفوراظهار کرد: امروز بازیکنان فقط برای پیروزی به میدان آمده بودند. ما با قلب هایمان بازی کردیم. هنوز این همه توان ما نیست.خوشحالم که توانستیم در چهار تیم اول دنیا باشیم.به این قانع نخواهیم بود.نتیجه بهتر برای ما قهرمانی است. تلاش می‌کنیم که قهرمان لیگ جهانی بشویم.

فرهاد ظریف: می‌دانستیم که برزیل را می‌بریم

لیبروی تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی مقابل برزیل گفت: هم قسم شده بودیم که در این مسابقه که حکم مرگ و زندگی را داشت پیروز شویم.

فرهاد ظریف اظهار کرد: بازی سختی بود. این بازی برای ما حکم مرگ و زندگی داشت. هم قسم شده بودیم که این بازی را ببریم. خود من می دانستیم که برزیل را ۳ بر صفر یا ۳ بر یک می بریم.

وی افزود: می دانم که در این روزهای عزیز با دعای مردم توانستیم به این مرحله برسیم. هنوز هم به دعای مردم نیاز داریم. ما بازی های سخت تری را پیش رو داریم. هر بازی شرایط خودش را دارد. تا همین جا هم خوشحالم که مردم از ما راضی هستند.

غلامی: شانس قهرمانی داریم

سرعتی زن تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی مقابل برزیل و راه یابی با جمع چهار تیم برتر لیگ جهانی گفت: ما تا اینجا خوب بودیم و حالا هم شانس قهرمانی داریم.

عادل غلامی در فلورانس اظهار کرد: بازی خوبی بود. همه بازیکنان از جان مایه گذاشتند تا پیروز شویم. به نظرم ما تا این مرحله از مسابقات خیلی خوب بودیم. حالا هم شانس قهرمانی داریم. مطمئن باشید برای رسیدن به این هدف تلاش خواهیم کرد.

وی افزود: این پیروزی را به همه مردم ایران تبریک می گویم و امیدوارم که از ما راضی باشند.

میرزاجانپور: مردم در شب‌های احیا ما را دعا کنند

دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی برابر برزیل گفت: امیدوارم مردم راضی باشند و در شب های احیا ما را دعا کنند.

مجتبی میرزاجانپوراظهار کرد: بازی خوبی بود. در دو گیم اول خوب بودیم. در سرویس و دفاع عملکرد موثری داشتیم. اما در گیم سوم ضعیف کار کردیم. نمی دانم چرا اما بازی را از دست دادیم.

وی ادامه داد: در گیم چهارم توانستیم بازی را پس بگیریم. خدا را شاکرم که توانستیم در شبی که تماشاگران ایرانی زیادی حضور داشتند، برنده از زمین خارج شویم. جو خیلی خوبی در سالن بود. امشب شب احیاست. توانستیم کاری کنیم که در این شب عزیز مردم راضی باشند و ما را در شب‌های احیا دعا کنند.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

سرمربی تیم ملی والیبال ایران بعد از پیروزی مقابل برزیل و صعود به جمع چهار تیم برتر لیگ جهانی گفت: من از ولاسکو جنگنده تر هستم و هر تیمی از ما بهتر باشد حقش قهرمانی است.

آفتاب: اسلوبودان کواچ در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا، درباره پیروزی ایران و صعود به جمع 4 تیم برتر لیگ جهانی گفت: ما هنوز چیزی در مورد آینده نمی دانیم ولی می‌توانم بگویم وقتی ایران مثل امروز (دیروز) بازی می کند کار هرتیمی دشوار خواهد بود. برزیل از قبل می دانست به مرحله بعد صعود کرده و فکر می‌کرد کار راحتی در برابر ما دارد. من در ست چهارم خیلی با بازیکنانم صحبت کردم تا روند درستی را پی بگیرند.

وی افزود: باید خیلی تمرکز داشته باشیم و در سایر بازی هایمان بیشتر دقت کنیم. خیلی ساده نیست که بعد از ست دادن به برزیل در چنین مسابقه ای به خود بیاییم و پیروز شویم. در چنین شرایطی جمع کردن تیم دشوار است. بازیکنان ما باید یاد بگیرند که بدون اشتباه بازی کنند. در این سطح از والیبال همیشه باید مثل امروز (دیروز) عالی باشیم. زیرا حریفان از کمترین اشتباه ما نهایت استفاده را می برند.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران تاکید کرد: من از بازیکنانم یاد گرفتم. تنها یک هفته از حضور من درتیم ملی ایران می گذشت که لیگ جهانی را آغاز کردیم. من با ولاسکو متفاوت بودم. ولاسکو جزو بهترین های دنیاست. من کمی تهاجمی‌تر و جنگنده‌تر هستم. بازیکنانم حالا به این اخلاقم عادت کردند و می دانند من چه چیزی از آن ها می خواهم.

وی به خبرنگار ایسنا گفت: من خودم را وقف تیم ایران کردم. بازیکنانم امروز مثل روزهای قبل جنگیدند. ما تلاش کردیم بازی همیشگی خودمان را بکنیم. این مسابقات آماده سازی برای جام جهانی لهستان است. من از این نتیجه خیلی خوشحالم ولی در مورد آینده چیزی نمی توانم بگویم. فردا روز دیگری است. این معجزه نبود. ما خیلی خوب و با برنامه بازی کار کردیم. حتی مقابل روسیه هم خوب بودیم. شماره 13 روسیه (موزرسکی) یکی از بهترین های دنیاست. ما همیشه سعی و تلاشمان را می کنیم. ولی در مورد بازی های باقی مانده هنوز چیزی معلوم نیست. اگر تیمی از ما بهتر باشد حقش قهرمانی است. ما فقط باید بجنگیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
امیدوارم فدراسیون جهانی تو این موضوع کوتاه نیاد و درس عبرتی بده به ایران که ورزش رو آلوده سیاست کرده

سلام

داداش زیاد امیدوار نباش

همونطور که دلارهای نفتی به دهن فیفا مزه داد و بی خیال استفاده تیم بانوان فوتبال ما از حجاب شد

به دهن فدراسیون والیبال هم مزه میده.....

• Like 1
لینک به دیدگاه

علت تضعیف روحیه بچه ها اینه :

تصمیم‌گیری در اجلاس فدراسیون جهانی

سعید درخشنده، ناظر فدراسیون جهانی در لیگ جهانی ۲۰۱۴ که در تمام رقابت‌هایی که در ایران برگزار شد، به‌عنوان ناظر حضور داشت، در رابطه با احتمال محرومیت ایران می‌گوید: «در بازی‌های اخیر آنطور نبوده که هیچ خانمی در سالن نباشد و حدود ۵۰ نفر از بانوان خبرنگار، کارمندان فدراسیون و کسانی که هوادار تیم حریف بودند، در سالن حضور داشتند اما با این وجود ناظران فدراسیون جهانی در گزارششان این مساله را ذکر کرده‌اند. فکر نمی‌کنم امکان محرومیت از میزبانی و سقوط به دسته پایین‌تر وجود داشته باشد اما در جلسه‌ای که بعد از فینال لیگ جهانی برگزار می‌شود، در رابطه با این مساله تصمیم‌گیری می‌شود. امیدوارم این مساله برای‌ سال آینده حل شود تا دیگر خودمان را درگیر آن نکنیم و نگران نباشیم.»

وی همچنین می‌افزاید: «نواقص دیگری نیز وجود داشت که فدراسیون خیلی زود آنها را حل کرد. البته یکی از مسائلی که هنوز حل نشده بحث دمای سالن است. خنک‌کننده‌های سالن آزادی باید تقویت شوند تا دما روی ۲۵ درجه باشد، درحالی‌که هم‌اکنون این دما به ۲۸ درجه می‌رسد. البته این را هم بگویم که با توجه به سفر من به کشورهای هلند و استرالیا در لیگ امسال متوجه شدم که میزبانی ایران در حد خوبی است. حضور ما در جمع ۸ تیم برتر جهان که در دسته اول قرار دارند، فقط به مسائل فنی ربط دارد و فکر نمی‌کنم که fivb به خاطر ممنوعیت حضور بانوان برخورد جدی داشته باشد، اگرچه بالاخره باید این مشکل حل شود.»

محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال نیز در این‌باره می‌گوید: «ما با همه توانمندی‌هایمان به این سطح جهانی در والیبال رسیدیم اما فدراسیون والیبال جهانی، ۳ شرط پیش روی ما برای رفتن به گروه الف قرار داد؛ hd کردن پخش مسابقات، داشتن سیستم ویدئوچک و اجازه حضور زنان در ورزشگاه. صدا و سیما با هزینه‌ای در حدود ۱۵‌ میلیون دلار سیستم پخش hd را وارد ایران کرده و مشکل سیستم ویدئوچک هم حل شده و فقط مانده مساله حضور زنان در ورزشگاه. بحث ممنوعیت حضور بانوان نیز بر عهده فدراسیون نیست، بلکه در دست همان نهادی است که در این مورد می‌تواند دخالت کند. من نامی نمی‌برم اما بحث شورای تامین و شورای امنیت مطرح است. این موضوع باید به شکل ظریفی حل شود چرا که در این مورد اختلاف نظر فقهی وجود دارد و به همین دلیل موضوع باید کارشناسی و بررسی دقیق شود.»

وی می‌افزاید: «بازی والیبال یک بازی خانوادگی است. در بازی لهستان و برزیل در ورشو بیش از ۵۰‌ درصد تشویق‌کنندگان را زنان تشکیل می‌دادند. تاکنون حضور زنان در بازی‌های ملی هیچ مشکلی ایجاد نکرده و خانم‌ها با مقنعه و با چادر یا در حالی‌که پرچم ایران را به سر یا پیشانی بسته‌ بودند، ایران را یک‌صدا تشویق می‌کردند، بدون هیچ مشکلی، آن هم در سالنی که جای سوزن انداختن نداشت. تاکنون هیچ بداخلاقی‌ای اتفاق نیفتاده. همه تلاشمان را برای رفع این مشکل انجام می‌دهیم مگر اینکه مسئولان تصمیم بگیرند که ما نیازی نداریم در لیگ جهانی قرار بگیریم یا میزبان بازی‌های جهانی باشیم. ما به‌عنوان تنها رشته‌ گروهی کشور که در این سطح جهانی درخشیده، حیف است در این برهه حذف شویم و زحماتمان به باد رود.»

• Like 3
لینک به دیدگاه

اسلوبودان کواچ با تأکید بر اینکه قدر بازی در مرحله نیمه‌نهایی را ندانستیم گفت: بازیکنان به تاکتیک‌های مورد نظرم عمل نکردند و خیلی بد بازی کردیم.

اسلوبودان کواچ سرمربی تیم والیبال ایران پس از باخت مقابل آمریکا و بازماندن از راه‌یابی به فینال لیگ جهانی، در گفت‌و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در فلورانس اظهار کرد: بازی بسیار مهمی داشتیم اما قدرش را ندانستیم. خیلی بد بازی کردیم. امروز تیم ایران بدون انرژی بازی کرد. خوب سرویس نزدیم و شکست خوردیم.

وی افزود: وقتی در چنین سطحی با تیم آماده‌ای چون آمریکا روبرو می‌شویم کار خیلی سخت می‌شود. اینکه تاکنون چگونه کار کرده‌ایم مهم نیست بلکه عملکرد تیم را در مهم‌ترین بازی تورنمنت قضاوت می‌کنند و ما نباید در چنین مقطعی این‌طور بد بازی کنیم.

سرمربی تیم والیبال ایران در پاسخ به این پرسش که آیا بازیکنان تیم ملی خسته بودند گفت: چنین نیست. بازیکنان تیم ما بعد از بازی دیروز شرایط خوبی داشتند. ما بد بازی کردیم. البته بازیکنان تلاش زیادی کردند اما اشتباهات تکنیکی و تاکتیکی زیادی در زمین داشتیم. من از دست بازیکنانم عصبانی شدم زیرا وقتی که بازیکنانم به تاکتیک‌های مورد نظر من در زمین عمل نکردند واقعاً ناراحت شدم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب بازی ها تموم شد...خیلی خوب هم تموم شد....من تبریک میگم:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

واقعا شروع بازیها به چهارم شدن فکر نمیکردیم....دستشون درد نکنه:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
باختمون = عبادی پور :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

نه بابا اینطوریام نیست hanghead.gif

در کل همه شون خوب بودن دمشونم گرم :w16:

ولی از یه طرف استرس بازیا و از یه طرف خستگی و بی روحیه بودن باعث شد نتونیم خوب بازی کنیم hanghead.gif

اینم فراموش نکنیم که مقابل چه تیم های بزرگ و با سابقه ای باختیم :a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
نه بابا اینطوریام نیست hanghead.gif

در کل همه شون خوب بودن دمشونم گرم :w16:

ولی از یه طرف استرس بازیا و از یه طرف خستگی و بی روحیه بودن باعث شد نتونیم خوب بازی کنیم hanghead.gif

اینم فراموش نکنیم که مقابل چه تیم های بزرگ و با سابقه ای باختیم :a030:

بابا آخه این کواچ وقتی می بینه طرف داره خراب میکنه اونم بالای 5امتیاز........چرا نگهش میداره ؟درسته شاید با این اشتباه ها چند سال دیگه همون که خراب میکنه مثل لوکارلی که اولاش زیاد سوتی میداد اما الان حرفه ای شده بشه اما خب رو مخه دیگه بازی به اون حساسی نباید اینکارو میکرد :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...