masi eng 47044 ارسال شده در 10 مهر، 2015 سلام نوه همساده عزیزم خوبی؟خوشی؟همیشه احوال پرست بودم در مدتم برات دعا کردم که هرجا هستی خوب باشی. ما اینجا یه خانواده ایم دلیل نمیشه از کسی یا کسای ناراحت باشی مارم بد ببینی دلت میادمن مهندس همساده براتون آش میارم بزارم برم؟ بدون اینجا کسای هستن که دلشون برات میتپه ناراحتت میشن...خودتون ناراحت نکن تا بوده همین بوده...یه وقتای از دست کسای ناراحت میشی که یه وقتی فکر میکنی برات عزیزترینن... مواظب خودت باش بدون ما اینجا همیشه به یادت هستیم پس نباید بری. حرف بزرگترتو گوش کن ناسلامتی من عمو همساده هستم ها:vahidrk: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2015 اره مهناز دلم خیلی گرفته اینجا خونواده پرجمعیتی داشتم من الان فقط به قاب عکساشون تو طاقچه نیگاه میکنم کم کم باید چمدونم ببندم برم خونه سالمندان 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اره مهناز دلم خیلی گرفته اینجا خونواده پرجمعیتی داشتم من الان فقط به قاب عکساشون تو طاقچه نیگاه میکنم کم کم باید چمدونم ببندم برم خونه سالمندان خوب در عوض همشون سرو سامون گرفتن..... منکه هستم هنوز..... 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2015 خوب در عوض همشون سرو سامون گرفتن.....منکه هستم هنوز..... ایشالله توهم سرو سامون میگیری و میری به سلامتی برادر زاده جان این جاده برا همه پدر و مادرها یک طرفه هستش و اخرش معلومه 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 آبان، 2015 ایشالله توهم سرو سامون میگیری و میری به سلامتی برادر زاده جان این جاده برا همه پدر و مادرها یک طرفه هستش و اخرش معلومه خونه سالمندان....؟ 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2015 در کنارشون نهایت استفاده رو بکن هرچی میتونی براشون از دلت مایه بزار ...... امانتی هستند پدر و مادرا ایشالله همیشه زنده باشند و سایه رو سرمون 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 آبان، 2015 در کنارشون نهایت استفاده رو بکن هرچی میتونی براشون از دلت مایه بزار ......امانتی هستند پدر و مادرا ایشالله همیشه زنده باشند و سایه رو سرمون درود برشما.... بروی چشم.... سپاس 2
masi eng 47044 ارسال شده در 8 بهمن، 2015 سلام به تمام اعضای خانوادم.. - گندم عروسم:w14: 2-امین قربونش برم که نمی تونه تایپ کنه پسرم 2- آرتاش دخترم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3- سلامت نوه ام :w42: 4- دختر مینا عروس کوچیکم تا من نیام اینجا رونق چی؟نداره؟ همساده مون کجاست؟ مامانم کوش؟ عمه ارتاش کجاست؟ بابا بزرگ سهندم. بابا امینم.. میناجون....؟ کجاهستید... نوه خانواده رفته بود کالج بزرگ شده الان.. کجایید؟:hapydancsmil: 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 سلام همساده های عزیزم من اومدم خونه این مهندس همساده هی یه سر نیومد ببینه من هستم نیستم؟ باز معرفت نوه همساده و مهناز... 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 سلام همساده های عزیزم من اومدم خونهاین مهندس همساده هی یه سر نیومد ببینه من هستم نیستم؟ باز معرفت نوه همساده و مهناز... :hapydancsmil:خوش اومدیییییییییید جاتون خالی بود بزرگوارید شما:hapydancsmil: 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 سلام همساده های عزیزم زمستان بهاریتون به شادی نیک بختی همساده ها کجایید دقیقا کجایین؟؟؟ این مهندس همساده کجاست؟ نوه هسماده کجایی؟ آش آوردم نبودین بردم خودم خوردمش 2
masi eng 47044 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 سلام همساده های عزیزمزمستان بهاریتون به شادی نیک بختی همساده ها کجایید دقیقا کجایین؟؟؟ این مهندس همساده کجاست؟ نوه هسماده کجایی؟ آش آوردم نبودین بردم خودم خوردمش به به سلام همساده عزیز.. من الان مدرسه میرم بزرگ شدم.. خب مامان که رفته خارجه.. سرشون شلوغ شده.... بابایی هم همینطور.. بابابزرگمونم سرش خیلی خیلی شلوغ ش ده... عمه جانم گهگداری میاد سر میزنه.. یه همساده با معرفت برامون مونده که مارو با اش های خوشمزشون شرمنده میکنه.. اع نخور دیگه.. من اومدم برام یه کاسه اش بیار برای خودتونم بیارید باهم بزنیم به بدن..... 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 17 فروردین، 2016 به به سلام همساده عزیز.. من الان مدرسه میرم بزرگ شدم.. خب مامان که رفته خارجه.. سرشون شلوغ شده.... بابایی هم همینطور.. بابابزرگمونم سرش خیلی خیلی شلوغ ش ده... عمه جانم گهگداری میاد سر میزنه.. یه همساده با معرفت برامون مونده که مارو با اش های خوشمزشون شرمنده میکنه.. اع نخور دیگه.. من اومدم برام یه کاسه اش بیار برای خودتونم بیارید باهم بزنیم به بدن..... ای به چشم برای شما آش میارم بخورین 2
ارسال های توصیه شده