ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ پس من چی.........:w821:......... توچی؟؟؟ باش دیگه توهم برادرزاده 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ توچی؟؟؟باش دیگه توهم برادرزاده بله بله عمو سهند....... بابا روزبه هم هست..............یادتون نره...... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ بله بله عمو سهند.......بابا روزبه هم هست..............یادتون نره...... داش کوچیکو میگی باشه :icon_pf (34):خیلی بزرگ شده خونواده ام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ داش کوچیکو میگی باشه :icon_pf (34):خیلی بزرگ شده خونواده ام خو بیاید خونه ی ما همتون........:w16:........:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ خو بیاید خونه ی ما همتون........:w16:........:hapydancsmil: چند متره ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ چند متره ؟؟؟ دارلمجانین دیگه......همین در بغل...... 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ :icon_pf (34):خیلی بزرگ شده خونواده ام به به مهندس همساده با خانواده پرجمعیت به این بچه ها بگو زیاد شلوغ نکنن ها 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ به به مهندس همساده با خانواده پرجمعیتبه این بچه ها بگو زیاد شلوغ نکنن ها همسایه جان بچه شولوغش خوبه وست دارم همه جارو بریزن به هم بچه ساکت یه مشکلی داره حتما 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ همسایه جان بچه شولوغش خوبه وست دارم همه جارو بریزن به هم بچه ساکت یه مشکلی داره حتما صدالبته بچه شلوغش خوبه فقط جای سلامت خالیه بین بچه ها 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ صدالبته بچه شلوغش خوبهفقط جای سلامت خالیه بین بچه ها برمیگرده مطمئنم نوه منه خوب میشناسمش 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ به به مهندس همساده با خانواده پرجمعیتبه این بچه ها بگو زیاد شلوغ نکنن ها :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:......سلام عمو همسایه.....خوش اومدید.......بازم ب ما سر بزنید......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: همسایه جان بچه شولوغش خوبه وست دارم همه جارو بریزن به هم بچه ساکت یه مشکلی داره حتما بله بله عموسهند.....:w42: 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:......سلام عمو همسایه.....خوش اومدید.......بازم ب ما سر بزنید......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام برادر زاده مهندس همساده خوبی؟ شمام سر بزن براتون آش میارم تو افطار فقط دلم برای نوه همساده تنگ شده امیدوارم زودتر بیاد خوب شه من براش آش ببرم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:......سلام عمو همسایه.....خوش اومدید.......بازم ب ما سر بزنید......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام برادر زاده مهندس همساده خوبی؟ شمام سر بزن براتون آش میارم تو افطار فقط دلم برای نوه همساده تنگ شده امیدوارم زودتر بیاد خوب شه من براش آش ببرم مرسی عمو همساده خـــــــــــــــوبم......به به آش......:4chsmu1: .....اما از گلوم پایین نمیره....سلامت جون نی خو...........نمیچسبه........ بله منم امیدوارم...... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ تنهاجایی ک پست میزارم اینجاست اینکه چ راحت فراموش شدم وچهراحت قضاوت ماه رمضونه باید ببخشم خیلی هارو کدرحقم بدی کردن حتی نزدیک ترین کسانم ولی دلمو نتونستم صاف کنم منم متقابلا د میکنم کسایس ک ب نادرست قضاوتم کردن میتونم بگم پای خودتون ولی خیلیا رونمیبخشم ک تنهام گزاشتن حتی ب زبون ساده دوستی کنارم بودن ولی نبودن اره اخلاقم بدشده تندخو شدم ,مهربون نیستم,سنگدل شدم دست خودم نیست دیگه دلمم نمیخواد نه کسی دعاکنه بزام نه دلش بسوزه فقط وجدان داشته باشید همین دوستی دیگه برام معنی نداره شاید خیلی ها بهشون بربخوره ولی ی لحظه جای من بودن خیلی سخته وخیلی هاتون بگید دورازجونمون پس ببینید من چی کشیدم خانواده من ,کلمه خانواده هم دیگه برام معنی نداره خدانکنه از خانوادت ببری سخت تراز هزارتا درده بخاطر همین نوشتم خانوادمم بهم وفانکردن از دوست چ انتظاریه ولی تو خانواده مجازیم هم حرف اخرمو زدم الان با زبون روزه دارم مینویسم روزه گرفتم چون میخواستم وارط انجمن بشم با زبون روزه بنویسم حرف دلمو بزنم ک چقدر تو این چندماه دلمو چ کسایی شکستن ک انتظار نداشتم کاش قضاوتم نمیکردین کاش ی لحظه جای من بودید و دردایی ک من کشیدم رو حس میکردید تازه میفهمم کسی ک مریضه یا دستش از دنیاکوتاهه چ دردی میکشه پشتش چیه از دردایی ک میکشه بدتره همون دردا بیشتر سنگدلم میکنه ب اینکه باورکنم همه توظاهر باهاتن از عید دعاکرده بودم هرکی دلمو شکوند خداجوابشو بده و داد ولی الان دعامیکنم دیگه نمیخوام کسی منو یادش بیاد و واقعا فراموشم کنه دیگه حالم از خوبیهای تظاهرامیز بهم میخوره ک دیگع خالص نیست دیگه بخاطری وجود نداره کاش بهوش نمیومدم همین برید همتون قضاوتم کنید کاش از اون فرد نمیشنیدم چی پشتم گفتید اونم اینجا کاش کاش گوشامو ازدست میدادم چقدر درد دارم خیلی کاش مینونستم باتمام این ناملایمتهایی ک خیلی ها درحقم کردید میگفتم کاش جای من بودید ولی دلم نمیاد دلم نمیاد برای حتی نزدیک ترینم بد بخوام فقط میخوام دلاتونو صاف کنید دیگه هرچی قضاوت میکنید پای خودتون پای اشکایی که ریختم پای دردایی ک کشیدم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ تنهاجایی ک پست میزارم اینجاست اینکه چ راحت فراموش شدم وچهراحت قضاوت ماه رمضونه باید ببخشم خیلی هارو کدرحقم بدی کردن حتی نزدیک ترین کسانم ولی دلمو نتونستم صاف کنم منم متقابلا د میکنم کسایس ک ب نادرست قضاوتم کردن میتونم بگم پای خودتون ولی خیلیا رونمیبخشم ک تنهام گزاشتن حتی ب زبون ساده دوستی کنارم بودن ولی نبودن اره اخلاقم بدشده تندخو شدم ,مهربون نیستم,سنگدل شدم دست خودم نیست دیگه دلمم نمیخواد نه کسی دعاکنه بزام نه دلش بسوزه فقط وجدان داشته باشید همین دوستی دیگه برام معنی نداره شاید خیلی ها بهشون بربخوره ولی ی لحظه جای من بودن خیلی سخته وخیلی هاتون بگید دورازجونمون پس ببینید من چی کشیدم خانواده من ,کلمه خانواده هم دیگه برام معنی نداره خدانکنه از خانوادت ببری سخت تراز هزارتا درده بخاطر همین نوشتم خانوادمم بهم وفانکردن از دوست چ انتظاریه ولی تو خانواده مجازیم هم حرف اخرمو زدم الان با زبون روزه دارم مینویسم روزه گرفتم چون میخواستم وارط انجمن بشم با زبون روزه بنویسم حرف دلمو بزنم ک چقدر تو این چندماه دلمو چ کسایی شکستن ک انتظار نداشتم کاش قضاوتم نمیکردین کاش ی لحظه جای من بودید و دردایی ک من کشیدم رو حس میکردید تازه میفهمم کسی ک مریضه یا دستش از دنیاکوتاهه چ دردی میکشه پشتش چیه از دردایی ک میکشه بدتره همون دردا بیشتر سنگدلم میکنه ب اینکه باورکنم همه توظاهر باهاتن از عید دعاکرده بودم هرکی دلمو شکوند خداجوابشو بده و داد ولی الان دعامیکنم دیگه نمیخوام کسی منو یادش بیاد و واقعا فراموشم کنه دیگه حالم از خوبیهای تظاهرامیز بهم میخوره ک دیگع خالص نیست دیگه بخاطری وجود نداره کاش بهوش نمیومدم همین برید همتون قضاوتم کنید کاش از اون فرد نمیشنیدم چی پشتم گفتید اونم اینجا کاش کاش گوشامو ازدست میدادم چقدر درد دارم خیلی کاش مینونستم باتمام این ناملایمتهایی ک خیلی ها درحقم کردید میگفتم کاش جای من بودید ولی دلم نمیاد دلم نمیاد برای حتی نزدیک ترینم بد بخوام فقط میخوام دلاتونو صاف کنید دیگه هرچی قضاوت میکنید پای خودتون پای اشکایی که ریختم پای دردایی ک کشیدم 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ تنهاجایی ک پست میزارم اینجاستاینکه چ راحت فراموش شدم وچهراحت قضاوت ماه رمضونه باید ببخشم خیلی هارو کدرحقم بدی کردن حتی نزدیک ترین کسانم ولی دلمو نتونستم صاف کنم منم متقابلا د میکنم کسایس ک ب نادرست قضاوتم کردن میتونم بگم پای خودتون ولی خیلیا رونمیبخشم ک تنهام گزاشتن حتی ب زبون ساده دوستی کنارم بودن ولی نبودن اره اخلاقم بدشده تندخو شدم ,مهربون نیستم,سنگدل شدم دست خودم نیست دیگه دلمم نمیخواد نه کسی دعاکنه بزام نه دلش بسوزه فقط وجدان داشته باشید همین دوستی دیگه برام معنی نداره شاید خیلی ها بهشون بربخوره ولی ی لحظه جای من بودن خیلی سخته وخیلی هاتون بگید دورازجونمون پس ببینید من چی کشیدم خانواده من ,کلمه خانواده هم دیگه برام معنی نداره خدانکنه از خانوادت ببری سخت تراز هزارتا درده بخاطر همین نوشتم خانوادمم بهم وفانکردن از دوست چ انتظاریه ولی تو خانواده مجازیم هم حرف اخرمو زدم الان با زبون روزه دارم مینویسم روزه گرفتم چون میخواستم وارط انجمن بشم با زبون روزه بنویسم حرف دلمو بزنم ک چقدر تو این چندماه دلمو چ کسایی شکستن ک انتظار نداشتم کاش قضاوتم نمیکردین کاش ی لحظه جای من بودید و دردایی ک من کشیدم رو حس میکردید تازه میفهمم کسی ک مریضه یا دستش از دنیاکوتاهه چ دردی میکشه پشتش چیه از دردایی ک میکشه بدتره همون دردا بیشتر سنگدلم میکنه ب اینکه باورکنم همه توظاهر باهاتن از عید دعاکرده بودم هرکی دلمو شکوند خداجوابشو بده و داد ولی الان دعامیکنم دیگه نمیخوام کسی منو یادش بیاد و واقعا فراموشم کنه دیگه حالم از خوبیهای تظاهرامیز بهم میخوره ک دیگع خالص نیست دیگه بخاطری وجود نداره کاش بهوش نمیومدم همین برید همتون قضاوتم کنید کاش از اون فرد نمیشنیدم چی پشتم گفتید اونم اینجا کاش کاش گوشامو ازدست میدادم چقدر درد دارم خیلی کاش مینونستم باتمام این ناملایمتهایی ک خیلی ها درحقم کردید میگفتم کاش جای من بودید ولی دلم نمیاد دلم نمیاد برای حتی نزدیک ترینم بد بخوام فقط میخوام دلاتونو صاف کنید دیگه هرچی قضاوت میکنید پای خودتون پای اشکایی که ریختم پای دردایی ک کشیدم خداروشکر که حالت خوبه عزیزم خییییییییلی خوشحالم که برگشتی پیشمون من که میدونم با همه قهرم باشی اما من مامانتم اینجا..مگه نه؟ 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ باشه عزیزم اشکال نداره..ولی مواظب خودت باش 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ من نه بلدم تظاهر کنم نه دلسوزی نه هیچی از اولم نه کسیو قضاوت کردم نه دل شکستم مصی جان 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ من نه بلدم تظاهر کنم نه دلسوزی نه هیچی از اولم نه کسیو قضاوت کردم نه دل شکستم مصی جان 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام نوه همساده عزیزم خوبی؟خوشی؟ همیشه احوال پرست بودم در مدتم برات دعا کردم که هرجا هستی خوب باشی. ما اینجا یه خانواده ایم دلیل نمیشه از کسی یا کسای ناراحت باشی مارم بد ببینی دلت میادمن مهندس همساده براتون آش میارم بزارم برم؟ بدون اینجا کسای هستن که دلشون برات میتپه ناراحتت میشن...خودتون ناراحت نکن تا بوده همین بوده...یه وقتای از دست کسای ناراحت میشی که یه وقتی فکر میکنی برات عزیزترینن... مواظب خودت باش بدون ما اینجا همیشه به یادت هستیم پس نباید بری. حرف بزرگترتو گوش کن ناسلامتی من عمو همساده هستم ها:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده