آتیه معماری 7545 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 همسادهای عزیزم روز جهانی خانواده بهتون تبریک میگم امیدوارم همیشه دورهم در کنار خانواده هاتون جمع صمیمی داشته باشید:icon_gol: 4
masi eng 47044 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 همسادهای عزیزم روز جهانی خانواده بهتون تبریک میگمامیدوارم همیشه دورهم در کنار خانواده هاتون جمع صمیمی داشته باشید:icon_gol: سلام همساده..ملسي لطف بسيار كرديد.....:hapydancsmil:تشكر از طرف مغز بادوم خانواده به به شماهم هميشه دور خانوادتون جمع باشيد به خوبي و خوشي و سلامتي... 4
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 سلام همساده..ملسي لطف بسيار كرديد.....:hapydancsmil:تشكر از طرف مغز بادوم خانواده به به شماهم هميشه دور خانوادتون جمع باشيد به خوبي و خوشي و سلامتي... ممنون نوه همساده عزیز 4
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلام خونواده من ارتاش مصی گندمی به من که تبریک نگفتین اقلا به خانوم بنده تبریک بگین دقیقا در همین روز بله گرفتم از مامانتون آرتاش خانوم از حاج خانوم خودم 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلام خونواده من ارتاش مصی گندمی به من که تبریک نگفتین اقلا به خانوم بنده تبریک بگین دقیقا در همین روز بله گرفتم از مامانتون آرتاش خانوم از حاج خانوم خودم ای جانچقدر با نمک تبریک میگم بابای گلللللللللللل تبریک میگم خانوم بابای گل ایشالله سالیان دراز باخوشبختی شادی و سلامتی در کنار هم زندگی کنید و غم دنیارو نبینید:hapydancsmil::hapydancsmil: من حسابیییییییییییییی تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم اللهیییی:Laie_28: 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2015 ای جانچقدر با نمکتبریک میگم بابای گلللللللللللل تبریک میگم خانوم بابای گل ایشالله سالیان دراز باخوشبختی شادی و سلامتی در کنار هم زندگی کنید و غم دنیارو نبینید:hapydancsmil::hapydancsmil: من حسابیییییییییییییی تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم اللهیییی:Laie_28: میسی دخترم :love070: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2015 مرسی دخترم مرسی چه خوشگله دسته گلت مثل خودت و داداشت 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 مرسی دخترم مرسی چه خوشگله دسته گلت مثل خودت و داداشت قابل بابا سهند گلمونو نداره:w70::w70: 2
masi eng 47044 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلام خونواده من ارتاش مصی گندمی به من که تبریک نگفتین اقلا به خانوم بنده تبریک بگین دقیقا در همین روز بله گرفتم از مامانتون آرتاش خانوم از حاج خانوم خودم سلام بابا بزرگ سهند بهت تبريك ميگم.. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا ببخشيدددددددددد :hapydancsmil: 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلام بابا بزرگ سهند بهت تبريك ميگم.. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا ببخشيدددددددددد:hapydancsmil: سلوم مغز بادومم مامانتم نمی دونه سالگرد پدرشوهرشه فکر کنم خواهش میکنم عسیسم یدونه باشی و همیشه شاد جونم مرسی بابات تبریک مصی جان 2
masi eng 47044 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلوم مغز بادومم مامانتم نمی دونه سالگرد پدرزنشه فکر کنم خواهش میکنم عسیسم یدونه باشی و همیشه شاد جونم مرسی بابات تبریک مصی جان عزيزي بابا سهند جوننننننننن 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلوم مغز بادومم مامانتم نمی دونه سالگرد پدرزنشه فکر کنم خواهش میکنم عسیسم یدونه باشی و همیشه شاد جونم مرسی بابات تبریک مصی جان بابا سهند چرا سوتی میدین شما پدر زنید؟یا پدر شوهر؟ 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2015 بابا سهند چرا سوتی میدین شما پدر زنید؟یا پدر شوهر؟ :icon_pf (34)::ws28:پیدر شوور 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 سلام خونواده من ارتاش مصی گندمی به من که تبریک نگفتین اقلا به خانوم بنده تبریک بگین دقیقا در همین روز بله گرفتم از مامانتون آرتاش خانوم از حاج خانوم خودم تبریک میگم مهندس همساده امیدوارم سالیان سال در کنار هم خوشبخت و شاد باشید:icon_gol: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2015 تبریک میگم مهندس همسادهامیدوارم سالیان سال در کنار هم خوشبخت و شاد باشید:icon_gol: مرسی همساییه جان میگن همسایه خوب از داداش برات نزدیکتره همینه دیگه 2
masi eng 47044 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 سلوم مغز بادومم مامانتم نمی دونه سالگرد پدرشوهرشه فکر کنم خواهش میکنم عسیسم یدونه باشی و همیشه شاد جونم مرسی بابات تبریک مصی جان عسيسمممممممممممممممممممممممممممممممممممي مامان گلمممممممممممممممممممممممممممم فدات بشم من:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2
ارسال های توصیه شده