ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من اول دبستان اولین نمره ای که از املائ گرفتم 11 بود 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ماشالله استعدادا داره شکوفا میشه یکی یکی انصافا من از همون اول ابتدایی ریاضی رو دوس داشتم اما اونقدر بهمون مشق میدادن شبیه مشق میشدیم نامردا الان میگن بگردید تو متن ت پیدا کنید مام میشستیم 3بار متن 3صفحه ای رو مینوشتیم 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سهند يه تاپيك بزن به نام نمره هاي املاي شما چند بود.. تاپيك پرطرفداري ميشه.. همه بيان رو كنن.. چند شدن... 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فک کن با اون نمره های درخشانمون من فقط یه بار کم گرفتم اونم7 جزء نوادر نمره های کمم بود بابا من بچه زرنگ بودم ولی شلوغ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پ ن پ مامگه تنبل بودیم... 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من اول دبستان اولین نمره ای که از املائ گرفتم 11 بود :icon_pf (34): لاقل جلو بچه ها نگو زشته یاد میگیرن من یه دفه تو دبستان 19 گرفتم فک میکردم تجدید شدم روم نمیشد به کسی نمره مو بگم 5 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا که همه دارن استعدادهای دوران مدرسه اشونو اینجا به نمایش میزارن منم خو میگم ..من همیشه تو ریاضی سال پنجم مساحت رو با محیط اشتباه میگرفتم ...اصلن یعنی بزرگترین معضل بود براماااا ....فک میکردم اگه اینو دیگه بلد بشم در حد یه ریاضیدان اطلاعات دارم . 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]راسته حسيني نمره املات چند بوده؟[/h] 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خانواده من كجاهستن؟عايا.. دلم براي تك تكشون واقعا تنگ شده.. خواهشا بيايد... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خانواده من كجاهستن؟عايا..دلم براي تك تكشون واقعا تنگ شده.. خواهشا بيايد... جانم مصی من اومدم بگو جونم بگو هرچه میخواهد دل تنگت 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :icon_pf (34): لاقل جلو بچه ها نگو زشته یاد میگیرن من یه دفه تو دبستان 19 گرفتم فک میکردم تجدید شدم روم نمیشد به کسی نمره مو بگم خوب گفتم نمره اولین املام بعدش همش بیست بودم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جانم مصی من اومدم بگو جونم بگو هرچه میخواهد دل تنگت سلام بابا بزرگ سهند جونممممممممممممممممممممممممممممممممممممم اينجا چرا انقدر خلوته بابايي..... من كلا امروز رفتم تو كار مردم ازاري در تالارها انقدر حال ميده. بقيه كجا بيدن.. من واقعن واقعي دلم براتون تنگ شده ..هااااااااا به خداراست ميگم..بغضم گرفت 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بابا بزرگ سهند جونممممممممممممممممممممممممممممممممممممماينجا چرا انقدر خلوته بابايي..... من كلا امروز رفتم تو كار مردم ازاري در تالارها انقدر حال ميده. بقيه كجا بيدن.. من واقعن واقعي دلم براتون تنگ شده ..هااااااااا به خداراست ميگم..بغضم گرفت آخی قلبون دل مهربونت چرا آخه خونواده میان الان من که همیشه هستم خوب حالا این بستنی تمشک رو بوخور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخی قلبون دل مهربونت چرا آخه خونواده میان الان من که همیشه هستم خوب حالا این بستنی تمشک رو بوخور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدانكنه بابايي سلامت باشي صد سال.. مثل من واي يعني منو با اين بستني كشتي.. چقدر خوشمزه اس بابايي واي يعني ها مزشو دارم حس ميكنم.. چرا نيومدي نمايشگاه.. مامان گندمم نيومد.. 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدانكنه بابايي سلامت باشي صد سال.. مثل من واي يعني منو با اين بستني كشتي.. چقدر خوشمزه اس بابايي واي يعني ها مزشو دارم حس ميكنم.. چرا نيومدي نمايشگاه.. مامان گندمم نيومد.. وقتم خیلی پره مصی جون گندم هم اومده بود نمایشگاه ولی میتینگ نیومد ..دلمون اونجا بود نوش جونتتتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وقتم خیلی پره مصی جون گندم هم اومده بود نمایشگاه ولی میتینگ نیومد ..دلمون اونجا بودنوش جونتتتتتتتتتتت اره ميدونم گندمو.. يه ذره به خودت استراحت بده.. كي به كي ميگه.. راست ميگي اين كار مگه ميزاره حالا اينا به كنار دوري راههه.. چه شود... ولي او.مديد خبر كنيد.. يه ميتينگ سوري راه بندازيم.. تو شركت نوانديشان... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اره ميدونم گندمو.. يه ذره به خودت استراحت بده.. كي به كي ميگه.. راست ميگي اين كار مگه ميزاره حالا اينا به كنار دوري راههه.. چه شود... ولي او.مديد خبر كنيد.. يه ميتينگ سوري راه بندازيم.. تو شركت نوانديشان... باشه تبریز اومدید تو شرکت نواندیشان صنعت تبریز میتینگ میزاریم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشه تبریز اومدید تو شرکت نواندیشان صنعت تبریز میتینگ میزاریم اتفاقا احتمال زياد بيام تبريز 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اتفاقا احتمال زياد بيام تبريز بیا تبریز که تبت بریزه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده