ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2015 من اول دبستان اولین نمره ای که از املائ گرفتم 11 بود 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 ماشالله استعدادا داره شکوفا میشه یکی یکی انصافا من از همون اول ابتدایی ریاضی رو دوس داشتم اما اونقدر بهمون مشق میدادن شبیه مشق میشدیم نامردا الان میگن بگردید تو متن ت پیدا کنید مام میشستیم 3بار متن 3صفحه ای رو مینوشتیم 5
masi eng 47044 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 سهند يه تاپيك بزن به نام نمره هاي املاي شما چند بود.. تاپيك پرطرفداري ميشه.. همه بيان رو كنن.. چند شدن... 5
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 فک کن با اون نمره های درخشانمون من فقط یه بار کم گرفتم اونم7 جزء نوادر نمره های کمم بود بابا من بچه زرنگ بودم ولی شلوغ 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 من اول دبستان اولین نمره ای که از املائ گرفتم 11 بود :icon_pf (34): لاقل جلو بچه ها نگو زشته یاد میگیرن من یه دفه تو دبستان 19 گرفتم فک میکردم تجدید شدم روم نمیشد به کسی نمره مو بگم 5
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 حالا که همه دارن استعدادهای دوران مدرسه اشونو اینجا به نمایش میزارن منم خو میگم ..من همیشه تو ریاضی سال پنجم مساحت رو با محیط اشتباه میگرفتم ...اصلن یعنی بزرگترین معضل بود براماااا ....فک میکردم اگه اینو دیگه بلد بشم در حد یه ریاضیدان اطلاعات دارم . 5
masi eng 47044 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 خانواده من كجاهستن؟عايا.. دلم براي تك تكشون واقعا تنگ شده.. خواهشا بيايد... 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2015 خانواده من كجاهستن؟عايا..دلم براي تك تكشون واقعا تنگ شده.. خواهشا بيايد... جانم مصی من اومدم بگو جونم بگو هرچه میخواهد دل تنگت 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2015 :icon_pf (34): لاقل جلو بچه ها نگو زشته یاد میگیرن من یه دفه تو دبستان 19 گرفتم فک میکردم تجدید شدم روم نمیشد به کسی نمره مو بگم خوب گفتم نمره اولین املام بعدش همش بیست بودم 1
masi eng 47044 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 جانم مصی من اومدم بگو جونم بگو هرچه میخواهد دل تنگت سلام بابا بزرگ سهند جونممممممممممممممممممممممممممممممممممممم اينجا چرا انقدر خلوته بابايي..... من كلا امروز رفتم تو كار مردم ازاري در تالارها انقدر حال ميده. بقيه كجا بيدن.. من واقعن واقعي دلم براتون تنگ شده ..هااااااااا به خداراست ميگم..بغضم گرفت 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2015 سلام بابا بزرگ سهند جونممممممممممممممممممممممممممممممممممممماينجا چرا انقدر خلوته بابايي..... من كلا امروز رفتم تو كار مردم ازاري در تالارها انقدر حال ميده. بقيه كجا بيدن.. من واقعن واقعي دلم براتون تنگ شده ..هااااااااا به خداراست ميگم..بغضم گرفت آخی قلبون دل مهربونت چرا آخه خونواده میان الان من که همیشه هستم خوب حالا این بستنی تمشک رو بوخور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
masi eng 47044 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 آخی قلبون دل مهربونت چرا آخه خونواده میان الان من که همیشه هستم خوب حالا این بستنی تمشک رو بوخور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدانكنه بابايي سلامت باشي صد سال.. مثل من واي يعني منو با اين بستني كشتي.. چقدر خوشمزه اس بابايي واي يعني ها مزشو دارم حس ميكنم.. چرا نيومدي نمايشگاه.. مامان گندمم نيومد.. 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2015 خدانكنه بابايي سلامت باشي صد سال.. مثل من واي يعني منو با اين بستني كشتي.. چقدر خوشمزه اس بابايي واي يعني ها مزشو دارم حس ميكنم.. چرا نيومدي نمايشگاه.. مامان گندمم نيومد.. وقتم خیلی پره مصی جون گندم هم اومده بود نمایشگاه ولی میتینگ نیومد ..دلمون اونجا بود نوش جونتتتتتتتتتتت 1
masi eng 47044 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 وقتم خیلی پره مصی جون گندم هم اومده بود نمایشگاه ولی میتینگ نیومد ..دلمون اونجا بودنوش جونتتتتتتتتتتت اره ميدونم گندمو.. يه ذره به خودت استراحت بده.. كي به كي ميگه.. راست ميگي اين كار مگه ميزاره حالا اينا به كنار دوري راههه.. چه شود... ولي او.مديد خبر كنيد.. يه ميتينگ سوري راه بندازيم.. تو شركت نوانديشان... 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اره ميدونم گندمو.. يه ذره به خودت استراحت بده.. كي به كي ميگه.. راست ميگي اين كار مگه ميزاره حالا اينا به كنار دوري راههه.. چه شود... ولي او.مديد خبر كنيد.. يه ميتينگ سوري راه بندازيم.. تو شركت نوانديشان... باشه تبریز اومدید تو شرکت نواندیشان صنعت تبریز میتینگ میزاریم 1
masi eng 47044 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 باشه تبریز اومدید تو شرکت نواندیشان صنعت تبریز میتینگ میزاریم اتفاقا احتمال زياد بيام تبريز 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اتفاقا احتمال زياد بيام تبريز بیا تبریز که تبت بریزه 1
ارسال های توصیه شده