Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ هلو گندمی میخواین بگیم پیزا بیارن. ما خیار گوجه نمیتوان خورد! نه دیگه پیتزا همه جا هست ولی آمریکا سبزی نداره کهنه بمون اینجا..فردا واسه نهار کباب بازی داریممممم 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ میخندی عمو ؟دلت خوشه عروس آوردیاااااااااااااا. فقط زبون داره ماشالله. غذا مذا که بلد نیست درست کنه. سردیتون میشه انقد نون پنیر سبزی نخورین! بله بله؟؟!!!!!نرسیده راجع به عروس عموت اونم از نوع حقوق دانش،قضاوت میکنه؟؟؟امیییییییییین؟؟؟بیا اینجا ببینم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ بله بله؟؟!!!!!نرسیده راجع به عروس عموت اونم از نوع حقوق دانش،قضاوت میکنه؟؟؟امیییییییییین؟؟؟بیا اینجا ببینم با پسر عمو چیکار داری خوووووووو . مگه دروغ میگم. انقد درس نخون یکم خونه داری یاد بیگیر. 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ با پسر عمو چیکار داری خوووووووو . مگه دروغ میگم. انقد درس نخون یکم خونه داری یاد بیگیر. بلدم..میتونی بری صفحه های قبلو ببینی چه کدبانوییم بهههله الان وقت نداشتم..گفتم فردا کباب بازی داریم دیگه دختر اینقد شیکمو نباااااش 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ بلدم..میتونی بری صفحه های قبلو ببینی چه کدبانوییم بهههلهالان وقت نداشتم..گفتم فردا کباب بازی داریم دیگه دختر اینقد شیکمو نباااااش قول دادیاااااااااا. من فردا کباب میخوام. امشبم همینجا سبد میذارم کسی جامو نگیره . اسممو هم رو سبد مینویسم. والا! تو این خونه مهمون زیاد میره میاد. یهو دیدی سهم کباب من هاپولی شد! 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ قول دادیاااااااااا. من فردا کباب میخوام. امشبم همینجا سبد میذارم کسی جامو نگیره . اسممو هم رو سبد مینویسم.والا! تو این خونه مهمون زیاد میره میاد. یهو دیدی سهم کباب من هاپولی شد! نه سهمت محفوظه خیالت رااااحت... بالاخره مهمون فرنگی هستی..هواتو داررررم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ نه سهمت محفوظه خیالت رااااحت...بالاخره مهمون فرنگی هستی..هواتو داررررم اوکی لیدی! دخترتو بفرست بهش خصوصی زبان یاد میدم 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ نه سهمت محفوظه خیالت رااااحت...بالاخره مهمون فرنگی هستی..هواتو داررررم سلام گندمی مهمون نمیخوای؟ بابا اومدن ازت شکایت میکنن 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اوکی لیدی! دخترتو بفرست بهش خصوصی زبان یاد میدم خودم بهش یاد دادم..شوما مارو بردار ببر بلاد کفر یکم خوش بگذرونیم سلام گندمی مهمون نمیخوای؟بابا اومدن ازت شکایت میکنن سلاااااام آجی شما صاحبخونه ای کی شکایت میکنه؟؟کجاس؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سلاااااام آجی شما صاحبخونه ای کی شکایت میکنه؟؟کجاس؟؟؟ شوما لطف داری آجی نازنین میگه کباب میخواد منم اومدم بگم به اون نی نی کباب بدین 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ خودم بهش یاد دادم..شوما مارو بردار ببر بلاد کفر یکم خوش بگذرونیم سلاااااام آجی شما صاحبخونه ای کی شکایت میکنه؟؟کجاس؟؟؟ عمو سهند اجازه داد میبرمتون ولی خرجتون با خودتونه هاااااااااااا کی شکایت کرده؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ شوما لطف داری آجینازنین میگه کباب میخواد منم اومدم بگم به اون نی نی کباب بدین نگران نباش بهش کباب میدم توام فردا نهار بیا اینجا دور هم باشیم عمو سهند اجازه داد میبرمتون ولی خرجتون با خودتونه هاااااااااااا کی شکایت کرده؟ عجبااا..خرج با خودمون بود که منت شما رو نمیکشیدیم مثل اینکه نازنین فرنگی 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ نگران نباش بهش کباب میدمتوام فردا نهار بیا اینجا دور هم باشیم عجبااا..خرج با خودمون بود که منت شما رو نمیکشیدیم مثل اینکه نازنین فرنگی باشه پس خواهر مزاحم میشیم 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ عجبااا..خرج با خودمون بود که منت شما رو نمیکشیدیم مثل اینکه نازنین فرنگی Yes!. من آنجا سیتی زن هستم. عمو سهند پول دیزی رو با ما حساب میکنه اونوقت من اونهمه هزینه رو حساب نکنم؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ دو روز حواسم پرت میشه ازت میام میبینم یه بلایی سر خودت آوردی بفررمایین بله اینجا همه چی مِدَن نخیر اینجا سهند خونس نه اسپم خونه 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ افرین دختر گلم افرین اصلا یه وضعی این سروزبون عروسم یه چیزه دیگست خدا سرزبوندار عروسو قسمت همه کنه:hapydancsmil: چه بی ادب :icon_razz: خوبه آدم یکم مهمون نواز باشه!!! واااالا دیگه نمیام 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ چه بی ادب :icon_razz: خوبه آدم یکم مهمون نواز باشه!!! واااالا دیگه نمیام پریییییییییییییییییییی سلاممممممممممممم خوش اومدی این کلیدا دست شما شما صاحب خونه اید خواستی اتیشش یزن و بورو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ پریییییییییییییییییییی سلاممممممممممممم خوش اومدی این کلیدا دست شما شما صاحب خونه اید خواستی اتیشش یزن و بورو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده