saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ ولی ارنولد نیستااااا... پس چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ پس چیه؟ نهودچیه پفتم بخندیم.... هیچی نیست همونیه که گفتی... 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ نهودچیه پفتم بخندیم.... هیچی نیست همونیه که گفتی... ئه........فک کردم اسمشو اشتباه گفتم ابروم رفته 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ آخیـــــش بعد از مدتها مهمون اومد خونمون دوستان همگی خوش اومدین قدمتون رو چشم... ننه ساغر دست بابامم بگیر بیار اینجا خونه دخترش آقا سجاد خوش اومدین..دفعه بعد دسر شیرین از نوع باقلوا مهمون من هستین 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ آخیـــــش بعد از مدتها مهمون اومد خونمون دوستان همگی خوش اومدین قدمتون رو چشم... ننه ساغر دست بابامم بگیر بیار اینجا خونه دخترش آقا سجاد خوش اومدین..دفعه بعد دسر شیرین از نوع باقلوا مهمون من هستین اخی عزیزم...اقا سهند نمیذاشت مهمون بیاد خونتن؟ بابات نیست خب...همش میره کار میکنه خرج شماها رو دربیاره ننه جون خودم هواتو دارما من از اقا سجاد پذیرایی کردم یخچال خالی شد 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اخی عزیزم...اقا سهند نمیذاشت مهمون بیاد خونتن؟بابات نیست خب...همش میره کار میکنه خرج شماها رو دربیاره ننه جون خودم هواتو دارما من از اقا سجاد پذیرایی کردم یخچال خالی شد نــــه بابا سهند میذاشت ولی درگیر آقاجون بودیم که خداروشکر حالشون خوب شد من که دیگه خرجم جداس...داره خرج شما و سنارو درمیاره دمت گرم ننه..خوب شد یه کلید بهت دادما وگرنه همساده پشت در میموند بد میشد 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ نــــه بابا سهند میذاشت ولی درگیر آقاجون بودیم که خداروشکر حالشون خوب شد من که دیگه خرجم جداس...داره خرج شما و سنارو درمیاره دمت گرم ننه..خوب شد یه کلید بهت دادما وگرنه همساده پشت در میموند بد میشد اهان خب خداروشکر حالشون بهتره بچه خجالت بکش هنوزم که گاهی بابات برات خرید میکنه اره ننه دستت درد نکنه حواست بودا 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اهان خب خداروشکر حالشون بهترهبچه خجالت بکش هنوزم که گاهی بابات برات خرید میکنه اره ننه دستت درد نکنه حواست بودا دستش درد نکنه خب دخترشم دیجه از خودت حواس جمعی رو یاد گرفتم ننه 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ دستش درد نکنه خب دخترشم دیجه از خودت حواس جمعی رو یاد گرفتم ننه اهان این شد قربون تو دختر گلم بشم که زود همه چیو یاد میگیری 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ میگم خوب پولارو دود میکنین میره هوا من جون میکنم سنار سنار پول درمییارم شما هم هی مهمونی بدین اونم بی اذن صاحب خونه:vahidrk: خوش اومدین مهمون حبیب خداست من حبیب نیستم ک. من خدا م اهان خوردن کار خیره...اوکی اره میدونم کلا زندگیمون به دولت ربط داره اهان پس همونایی که اوردم ماهیت همشون شیرینه بخورین نوش جونتون آخیـــــش بعد از مدتها مهمون اومد خونمون دوستان همگی خوش اومدین قدمتون رو چشم... ننه ساغر دست بابامم بگیر بیار اینجا خونه دخترش آقا سجاد خوش اومدین..دفعه بعد دسر شیرین از نوع باقلوا مهمون من هستین میگم ی کلید از یخچالتون بدین بهم حله ها، من خودم از خودم زحمتش رو میکشم پذیرایی کنم اخی عزیزم...اقا سهند نمیذاشت مهمون بیاد خونتن؟بابات نیست خب...همش میره کار میکنه خرج شماها رو دربیاره ننه جون خودم هواتو دارما من از اقا سجاد پذیرایی کردم یخچال خالی شد یخچالتون همچینم هم پر نبودا نــــه بابا سهند میذاشت ولی درگیر آقاجون بودیم که خداروشکر حالشون خوب شد من که دیگه خرجم جداس...داره خرج شما و سنارو درمیاره دمت گرم ننه..خوب شد یه کلید بهت دادما وگرنه همساده پشت در میموند بد میشد اره واقعا ابرو داری شد ها خوش گذشت؛ برا همین بازم می ام 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ تشریف بیارین همساده جدید شکمو یه کلید از یخچالمون میگم بابا سهند بهتون بده ولی بی زحمت یه ذره ام وسایل بذارین برا خودمون بمونه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ من حبیب نیستم ک. من خدا م میگم ی کلید از یخچالتون بدین بهم حله ها، من خودم از خودم زحمتش رو میکشم پذیرایی کنم یخچالتون همچینم هم پر نبودا اره واقعا ابرو داری شد ها خوش گذشت؛ برا همین بازم می ام یخچالمون پر نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی تو یخچالش اون همه کیک و دسر و شیرینی میذاره؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ تشریف بیارین همساده جدید شکمو یه کلید از یخچالمون میگم بابا سهند بهتون بده ولی بی زحمت یه ذره ام وسایل بذارین برا خودمون بمونه دخترم باباسهند و بابا امیرت هی میرن کارمیکنن پول دربیارن بعد تو میگی یه کلیدم به آقا سجاد بدن؟؟؟اونوقت دیگه واسه اهل خانواده چیزی نمیمونه که 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ دخترم باباسهند و بابا امیرت هی میرن کارمیکنن پول دربیارن بعد تو میگی یه کلیدم به آقا سجاد بدن؟؟؟اونوقت دیگه واسه اهل خانواده چیزی نمیمونه که چه کنم که دست و دلبازم مادر 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ تشریف بیارین همساده جدید شکمو یه کلید از یخچالمون میگم بابا سهند بهتون بده ولی بی زحمت یه ذره ام وسایل بذارین برا خودمون بمونه با تشکر. یخچالمون پر نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی تو یخچالش اون همه کیک و دسر و شیرینی میذاره؟ نه بابا، از اولش هم خالی بودا دخترم باباسهند و بابا امیرت هی میرن کارمیکنن پول دربیارن بعد تو میگی یه کلیدم به آقا سجاد بدن؟؟؟اونوقت دیگه واسه اهل خانواده چیزی نمیمونه که چه کنم که دست و دلبازم مادر بیایید باهم فرزندان خودمان رو درست تربیت کنیم بگذارید روحیات کودکان دست و دل بازانه رشد کند 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ با تشکر. نه بابا، از اولش هم خالی بودا بیایید باهم فرزندان خودمان رو درست تربیت کنیم بگذارید روحیات کودکان دست و دل بازانه رشد کند پس حتما اون همه خوراکی رو خودتون اورده بودین شایدم از اسمون اومده.... نه بابا تو این وضعیت گرونی و تورم بالا همون بهتر که بچه هامون دست و دلباز نباشن 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ با تشکر. بیایید باهم فرزندان خودمان رو درست تربیت کنیم بگذارید روحیات کودکان دست و دل بازانه رشد کند من کودکم؟؟؟نه من کودکم؟؟ من عروس خانواده ام آقای همساده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده