S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ پیراشکی براتون درست کردم چ سریع العمل من همون شیرنی ها رو ترجیح می دم، قانع ام من 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ چ سریع العمل من همون شیرنی ها رو ترجیح می دم، قانع ام من ما اینیم دیگه سرعت کارمون بالاست واقعا؟یه وقت تعارف نکنیدا 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ چرا من تو این موقعیت قرار میدین اخه من شیرنی دوس دارم یخچال شما ب دلیل حاوی بودن محتویات نامناسب ب اسم دولت ضبط می شود. برین توبه کنین ک همانا رستگار شوید ما هم بریم سراغ شیرینییییییی جات داشتم مثلا تحویلتون میگرفتماااا....محتویات یخچال ما چه ربطی به دولت داره اخه من که هنوز شیرینی نیاوردم براتون 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ ما اینیم دیگه سرعت کارمون بالاستواقعا؟یه وقت تعارف نکنیدا نه. تعارف نداره ک در کار خیر، حاجت هیچ استخاره نیس داشتم مثلا تحویلتون میگرفتماااا....محتویات یخچال ما چه ربطی به دولت داره اخهمن که هنوز شیرینی نیاوردم براتون اینجا همه چی ب دولت ربط داره اسمش مهم نیست، شیرنی، بستنی، کیک، نمیدونم کلوچه، بیسکوییت هر چیزی ک ماهیتش شیرین باشه از نظر من شیرنی ه و خوردنش در همان لحظه واجب کفایی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ میگم خوب پولارو دود میکنین میره هوا من جون میکنم سنار سنار پول درمییارم شما هم هی مهمونی بدین اونم بی اذن صاحب خونه:vahidrk: خوش اومدین مهمون حبیب خداست 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ نه. تعارف نداره ک در کار خیر، حاجت هیچ استخاره نیس اینجا همه چی ب دولت ربط داره اسمش مهم نیست، شیرنی، بستنی، کیک، نمیدونم کلوچه، بیسکوییت هر چیزی ک ماهیتش شیرین باشه از نظر من شیرنی ه و خوردنش در همان لحظه واجب کفایی اهان خوردن کار خیره...اوکی اره میدونم کلا زندگیمون به دولت ربط داره اهان پس همونایی که اوردم ماهیت همشون شیرینه بخورین نوش جونتون 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ میگم خوب پولارو دود میکنین میره هوا من جون میکنم سنار سنار پول درمییارم شما هم هی مهمونی بدین اونم بی اذن صاحب خونه:vahidrk: خوش اومدین مهمون حبیب خداست بابا مهندس پول واسه خرج کردنه نه جمع کردنبعدشم خونه من و شما و گندم نداره که خونه گندم خونه منه منو میزنین؟به بابای گندم بگم بیاد؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ بابا مهندس پول واسه خرج کردنه نه جمع کردنبعدشم خونه من و شما و گندم نداره که خونه گندم خونه منهمنو میزنین؟به بابای گندم بگم بیاد؟ بگو بیاد قدمش روی چشم بابای عروسم برام عزیزه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ همساده جدیده؟ مغز بادوممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خوبی معصومه کجایی نوه جانننننننننن 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ بگو بیاد قدمش روی چشم بابای عروسم برام عزیزه باشه میگم فقط اگه با سلاحی چیزی اومد دیگه با خودتون 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ مغز بادومممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممخوبی معصومه کجایی نوه جانننننننننن مغز بادوم فراموش شده ظاهرن من باشما قهلم معلوم نیست خوب؟ آله خوبه نوتون.. معصومه خوبم بابابزرگ بی معرفت 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ باشه میگمفقط اگه با سلاحی چیزی اومد دیگه با خودتون شما ایا زیاد فیلم میبینی؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ مغز بادوم فراموش شده ظاهرنمن باشما قهلم معلوم نیست خوب؟ آله خوبه نوتون.. معصومه خوبم بابابزرگ بی معرفت نه منم ده دوازده روزیه که 10- بیست دقیقه میام زیاد نیستم باشه ما بی معرفت 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ نه منم ده دوازده روزیه که 10- بیست دقیقه میام زیاد نیستم باشه ما بی معرفت بی معرفتی..... 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ شما ایا زیاد فیلم میبینی؟ نه گاهی فقط با خونواده میشینیم یه فیلم از نوع ارنولد میبینیم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتی کنم یعنی؟ یه سراغی ازمون گرفتی؟جواب:نه جواب مارو دادی؟جواب:نه پروفایلم اومدی ؟جواب :نه منم رفتم تو کمد عروسکام نشستم بازی کردم بعدملیض شدم مامان گندمم فقط دلداریم داد اومد پیشم فقط فقط از خانواده من گندم بود.. دلم خیلی پرهههههههههه از دست خیلی ها.. از شما بیشتر.. تصمیمم داشتم قهل بمونم ولی از قهل کردن خوشم نمیاد بخاطر همین من دلیلشو سربسته تازه گفتم... وبیان کردم.. اونم چون حداقلش برام عزیزید... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ نه گاهی فقط با خونواده میشینیم یه فیلم از نوع ارنولد میبینیم ولی ارنولد نیستااااا... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتی کنم یعنی؟یه سراغی ازمون گرفتی؟جواب:نه جواب مارو دادی؟جواب:نه پروفایلم اومدی ؟جواب :نه منم رفتم تو کمد عروسکام نشستم بازی کردم بعدملیض شدم مامان گندمم فقط دلداریم داد اومد پیشم فقط فقط از خانواده من گندم بود.. دلم خیلی پرهههههههههه از دست خیلی ها.. از شما بیشتر.. تصمیمم داشتم قهل بمونم ولی از قهل کردن خوشم نمیاد بخاطر همین من دلیلشو سربسته تازه گفتم... وبیان کردم.. اونم چون حداقلش برام عزیزید... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده