ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ ممنون شما برو افغانستان.من و بچه ها میریم اروپا ببخشین احتارمتون واجبه ولی چاره ندارم ببخشید خودتون برین افغانستان مامیریم فرانس بونژو مادمازل 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ خوش بگذره خانواده عزیز من آخ قربونتون برم فردا باید برم سرکار سی یو تومورو:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ ببخشین احتارمتون واجبه ولی چاره ندارم ببخشید خودتون برین افغانستان مامیریم فرانس بونژو مادمازل :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ :ws28:نه عروس گلم.افغانستان جای پیشرفت نیست.میخواهیم درس بخونیمااااااا نمیخواهیم که:icon_pf (34): دیدی که بابایی میخواست امتحانمون کنه همه باهم میریم فرانسه:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ :vahidrk: مادر شوهر واسه چی قین آتای منو میزنییییییییییییییییی:cryingf::cryingf::w821: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ مادر شوهر واسه چی قین آتای منو میزنییییییییییییییییی:cryingf::cryingf::w821: ای بابا.اینجا که همه طرفدار پدرشوننننننننننننننن عروسی خوبی باش 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ :vahidrk: پیش بچه ها زشته :icon_razz: :vahidrk:الان خوابند 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ ای بابا.اینجا که همه طرفدار پدرشوننننننننننننننن عروسی خوبی باش :2i1d1co: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ مادر شوهر واسه چی قین آتای منو میزنییییییییییییییییی:cryingf::cryingf::w821: عروس گلم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ دعهوا نکنید من آخرش از دست شوما بوغده ای میشم میمونم تو خونه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ کسی نذری نیاورد؟ اوردن خوردیم دس رو داداش من ؟ می بینی خواهر 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ دعهوا نکنید من آخرش از دست شوما بوغده ای میشم میمونم تو خونه نه یه مسئله خصوصی بود حل شد الهی دخملم نازم ناراحت نشو تو :hapydancsmil: گفتم پیش بچه ها دعوا خوب نیست بهشون :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اوردن خوردیم می بینی خواهر اصلا نگران نباش خان داداش من مث کوه کنارتم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ نه یه مسئله خصوصی بود حل شد الهی دخملم نازم ناراحت نشو تو :hapydancsmil:گفتم پیش بچه ها دعوا خوب نیست بهشون :icon_razz: چشم پاپای دون پاپایی مامیم خیلی خوفه ها مهلبونه 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ ای بابا.اینجا که همه طرفدار پدرشوننننننننننننننن عروسی خوبی باش چشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باهم خوب باشین همگی بریم فرانسه دیگه 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ چرا اش نمیارن بفرما عزیزم ..همین الان آماده شد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ بفرما عزیزم ..همین الان آماده شد مرسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3آش دوس دارم بچه ها سلامت کجاست؟ الان دیدم نیست پیجشم که بسته اس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده