ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ آخ جونمی جون......:hapydancsmil: بابا بزرگ درگوشتو بیار.. یه چیزی بهت نشون بدم.. از مامان ژونم پیدا کردم.. ببینی ذوق میکنیااااا بزارمش...:hapydancsmil: بزارش:2i1d1co: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ ببخشید الان اینجا پروف میناست یا ماله شما یا خصوصی من تکلیفمو بدونم تنها جایی بود که دسترسی به مینا داشتم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ بزار از اولش بگم. رفتم با اجازه مامانم رو تختشون. بخوابم. خواویده بودم دیدم.. کمد باژه .. دیدم یه عسک افتاده بیرون دیدمش مامان گندممه.. انقدر ژوگ ژده شدم که نگو.. گفتم بیارم شما هاهم ببینید.. نگاه کنید مامانم چقدر خوشجله.... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ تنها جایی بود که دسترسی به مینا داشتم سلام فاطمه جون خوش اومدی چی میل داری برات بیارم عژیژم. مامانم گفته هروقت مهمون اومد ازش پذریرایی کن.. :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ بزار از اولش بگم. رفتم با اجازه مامانم رو تختشون. بخوابم. خواویده بودم دیدم.. کمد باژه .. دیدم یه عسک افتاده بیرون دیدمش مامان گندممه.. انقدر ژوگ ژده شدم که نگو.. گفتم بیارم شما هاهم ببینید.. نگاه کنید مامانم چقدر خوشجله.... وایییییییییییییییییییییییییی عروسمممممممممم گندمو وای وای وای اون گندمارو ارد کنی با این شکر (گندمم)قاطی کنی بوخوریششششششششش :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ وایییییییییییییییییییییییییی عروسمممممممممم گندمو وای وای وای اون گندمارو ارد کنی با این شکر (گندمم)قاطی کنی بوخوریششششششششش :hapydancsmil: قشنگه؟ ژالب بوددددد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ قشنگه؟ژالب بوددددد:hapydancsmil: ملسییییییییییییی جیگر بوددددددددد :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ ملسییییییییییییی جیگر بوددددددددد :hapydancsmil: خعللللیییییییییییییییییییییییییییییییی خوشش میاد ببینه ... من که خیلی انرژی گلفتم...:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ سلام:hapydancsmil: فعلا:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ سلام:hapydancsmil: فعلا:hapydancsmil: سهلامممممممممممممممممم چرا فهلا؟ :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ سلام:hapydancsmil: فعلا:hapydancsmil: سلاممممممممم خوش اومدی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ نقل قولدونیم خرابه برم غذا بخورم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ نقل قولدونیم خرابه برم غذا بخورم:hapydancsmil: خوب بیا تو تالار مکانیک کبابی راه انداختیم.. اونجا غذاروبزن به بدن... #11745 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ مارفتیم.. بای....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ جوجه چرا خوابیده؟ دون بریزین براش کباببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببخدایا کباببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ سلام همسایه های عزیز حالتون چطوره امروز؟ احوال نمیپرسین؟نمیگین این همسایمون خونه نیست دزد نزنه مال اموالشو ببره سلامت جوجه عزیزت مبارک خوشگله ازش خوب مواظبت کنی ها 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ سلام همسایه های عزیز حالتون چطوره امروز؟احوال نمیپرسین؟نمیگین این همسایمون خونه نیست دزد نزنه مال اموالشو ببره سلامت جوجه عزیزت مبارک خوشگله ازش خوب مواظبت کنی ها سلام اقا اتیه بفرمایید .. ولی کسی خونمون نیستا ببخشید نمیتونید بیاید تو خونه... مامانم گفته وقتی مانیستیم درو باز نکنید برای غریبه دیگه چون شما همسایه هستید .. باز کردم. خوب هستید. اره باجوجم دارم بازی میکنم. نمیدونم چرا سرشو زده رو زمین قهر کرده .. نمیدونم چلاااا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ سلام همسایه های عزیز حالتون چطوره امروز؟احوال نمیپرسین؟نمیگین این همسایمون خونه نیست دزد نزنه مال اموالشو ببره سلامت جوجه عزیزت مبارک خوشگله ازش خوب مواظبت کنی ها خوشششششششششششششش اومدی همسایه آش نظری آوردی؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده