Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام عزیزم خوبی.. مامانی امتحاناتت خوب پیش میره دیگه.. تموم نشد؟ سلام عسیسسسسسم نه هنوز سه تاش مونده..چهارشنبه هفته دیگه تمومههههههههههه:hapydancsmil: دخملم لینک عکست درست نیست...چیزی نشون نمیده 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ماشالله امین من چه بزرگ شده من ندیدمش اینم که علوسمه وشطیه هم مغز بادومم به به 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام عسیسسسسسمنه هنوز سه تاش مونده..چهارشنبه هفته دیگه تمومههههههههههه:hapydancsmil: دخملم لینک عکست درست نیست...چیزی نشون نمیده به سلامتی مامان ژونم.... خرابه؟ ماشالله امین من چه بزرگ شده من ندیدمش اینم که علوسمه وشطیه هم مغز بادومم به به 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ای جان چه دخمل هنرمندی تربیت کردم منننننننننننن :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ای جان چه دخمل هنرمندی تربیت کردم منننننننننننن:hapydancsmil::hapydancsmil: درستش کردم مامانی.. ببین خوب شد... راستی اتی جون گفت چرا منو دعوت نمیکنید خونمون دعوتش کردم مامانیی.... 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ درستش کردم مامانی.. ببین خوب شد... راستی اتی جون گفت چرا منو دعوت نمیکنید خونمون دعوتش کردم مامانیی.... آفرییییییییییین حالا شددددددد میگم گل سرسبد خانواده جاش خالیه خوب کاری کردی خاله تو دعوت کردی شیطون مامان 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ آفرییییییییییین حالا شدددددددمیگم گل سرسبد خانواده جاش خالیه خوب کاری کردی خاله تو دعوت کردی شیطون مامان ولی نیومد که... 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ولی نیومد که... الان میاد دخملم گریه نکن ما داریم میریم بیرون شما بمون خونه پیش بابا سهند اذیتم نکن...باشه دخملم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ الان میاد دخملم گریه نکن ما داریم میریم بیرون شما بمون خونه پیش بابا سهند اذیتم نکن...باشه دخملم؟؟ چشم مامان ژونم.. خوش بگذره مواظب خودتون باشید 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ خانواده من حالشون خوبه؟ کسی هست؟ نیست.. خوب منم برم.. یه غذایی درست کنم تامامان ژونم بیاد بگه چه دختر خوبی دارم...:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ آفرین دخملم...ببینم چی درست میکنی واسم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بر دوستان من یه خانواده دارم اینجا :w36: 1- گندم عروسم:w14: 2-امین قربونش برم که نمی تونه تایپ کنه پسرم :hapydancsmil: 2- آرتاش دخترم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3- سلامت نوه ام :w42: 4- دختر مینا عروس کوچیکم میخوام گفتگوها و درد دلامونو با اعضای خانواده ام در میون بذارم مشکلات حرف و حدیث همه چی البته افا خانوم هم صاحاب خونمونه که سر برج میآید و اجارشو میگیره و میره و بعضی موقع ها هم گیر میده که خوب مزه صاحاب خونه هم همینه بگذریم این تاپیکو میزارم تا ببینیم خدا چی میخواد اینم چهارمی گفته بودم 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اینم چهارمی گفته بودم مگه جز امین پسر دیگه ای داری بابا؟؟؟ آهان آقا یاسر 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ مگه جز امین پسر دیگه ای داری بابا؟؟؟ آهان آقا یاسر :spiteful: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ امین از سال 90 دوماد من بود تازه قراره روز زن واسه مادر زنش انگشتر بخره 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ امین از سال 90 دوماد من بود تازه قراره روز زن واسه مادر زنش انگشتر بخره د نه د اون سال نود بود..الان 93 ایم عزیزم من عید امسال با امین نامزد کردم سه سال پیش نامزدیشو با دخترت بهم زده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ د نه د اون سال نود بود..الان 93 ایم عزیزم من عید امسال با امین نامزد کردم سه سال پیش نامزدیشو با دخترت بهم زده سهند با احساسات دختر من بازی کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ سهند با احساسات دختر من بازی کردی؟ با سهند چیکار داری؟؟ امین منو انتخاب کرده..بعدم خیلی وقته نامزدیشو با دخترت بهم زده خب 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده