afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ مواد اولیه : ران مرغ : دو عدد فلفل دلمهای : یك عدد قارچ : 200 گرم روغن و زعفران : به میزان لازم زرشك و کره از هر کدام : 50 گرم برنج : دو پیمانه نمك و فلفل : به میزان لازم شكر : یك قاشق غذاخوری طرز تهیه : قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید. فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه كنید. بعد از كمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید. زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .