ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ "دختر جوانی بر اثر سانحه تصادف زیبایی خود را از دست داد. چند ماه بعد ناباورانه نامزدش هم کور شد. موعد عروسی فرا رسید مردم میگفتند: عروس نازیبا همان بهتر که شوهرش نابینا باشد. چند سال بعد از ازدواج زن از دنیا رفت مرد عصایش را کنار گذاشت و چشمانش را باز کرد. چون او هیچوقت نابینا نبود...... مرد بودن سخت هست ولی........میشه مرد بود." 9 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ "دختر جوانی بر اثر سانحه تصادف زیبایی خود را از دست داد. چند ماه بعد ناباورانه نامزدش هم کور شد. موعد عروسی فرا رسید مردم میگفتند: عروس نازیبا همان بهتر که شوهرش نابینا باشد. چند سال بعد از ازدواج زن از دنیا رفت مرد عصایش را کنار گذاشت و چشمانش را باز کرد. چون او هیچوقت نابینا نبود...... مرد بودن سخت هست ولی........میشه مرد بود." مرد بودن سخت هست اما اینقدر نامرد دورت هست که هر غلطی میکنن بعد با گفتن این که تو مردی میخوان تمامش کنن این داستان ها فقط برای جلوه دادن اینکه مردها فقط باید از خودشون بگذرن -فداکاری کنن و هزاران مسئله دیگه به جرم اینکه اگه میخوای مرد باشی اینکار ها انجام بدی اما توقعی نداشته باشی مرد توی این داستان ها سیبل قرار میدن و هرکسی تیری میزنه تا وقتی سکوت کنه مرد هست اما وقتی سکوت بشکنه نامرد به حساب میاد 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ "دختر جوانی بر اثر سانحه تصادف زیبایی خود را از دست داد. چند ماه بعد ناباورانه نامزدش هم کور شد. موعد عروسی فرا رسید مردم میگفتند: عروس نازیبا همان بهتر که شوهرش نابینا باشد. چند سال بعد از ازدواج زن از دنیا رفت مرد عصایش را کنار گذاشت و چشمانش را باز کرد. چون او هیچوقت نابینا نبود...... مرد بودن سخت هست ولی........میشه مرد بود." بسیار زیبا :icon_gol: سریالی هم با این مضمون پخش شد ارمغان تاریکی 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ مرد بودن سخت هست اما اینقدر نامرد دورت هست که هر غلطی میکنن بعد با گفتن این که تو مردی میخوان تمامش کنناین داستان ها فقط برای جلوه دادن اینکه مردها فقط باید از خودشون بگذرن -فداکاری کنن و هزاران مسئله دیگه به جرم اینکه اگه میخوای مرد باشی اینکار ها انجام بدی اما توقعی نداشته باشی مرد توی این داستان ها سیبل قرار میدن و هرکسی تیری میزنه تا وقتی سکوت کنه مرد هست اما وقتی سکوت بشکنه نامرد به حساب میاد ببین خواستن توقع نمیاره باید مردی کرد و رفت بدون برگشتن و انتظار این تنهایی مرده که مردش میکنه مهم نیست پشت سرت چی میگذره و چی میگن لذتش به همینه 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ بسیار زیبا:icon_gol: سریالی هم با این مضمون پخش شد ارمغان تاریکی مرسی کجا کی ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ مرسیکجا کی ؟؟؟ تلوزیون دیگه فک کنم سال 89 5 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ خدایا گاهی وقتا انقدر خسته میشم که نمیدونم چیکار کنم ولی این روش رو یاد گرفتم که دستمو میزارم رو قلبم و میگم الا بذکر الله تطمئن القلوب و واقعا آروم میگیرم خدایا ازت ممنونم 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ مدتهاســــــت که فقط مجازی زندگی می کنیم ... مجازی می خندیـــــــم ... مجازی شـــــــــــادیم ... مجازی همدیگـــــــر را دلداری میدهیـــم .... اما در دنیای واقعی از دیگران فاصله می گیریم ، و روز به روز خودمون رو تنهاتر می بینیم ... 5 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ متاسفم برای جامعه بیماری که قشر تحصیل کرده شعورو خدشون با مدرک دانشگاهی زیر سوال می برند عادت کردیم مدرک بالا داشته باشیم برای فخر فروشی برای افتخار در مقابل دیگران اما هیچ وقت از اون همه تحصیل و دانشی که به دورغ داریم یاد نگرفتیم که فکر کنیم چه بودیم و چه شدیم. ما یاد نگرفتیم که ارزش آدما به استفاده از علمشون هست نه مدرکشون ما یاد نگرفتیم که علم برای تواضع و فروتنی هست نه فخر فروشی ما یاد نگرفتیم سطح آدما به فکرشون ودرونشون هست نه مدرکشون علم بهتر است یا مدرک؟ وما جواب میدیم مدرک ما جامعه را با اندیشه غلط به بیماری کشاندیم چون مدرک بالاتر داریم 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ درست موقعی که خیلی حرف برای گفتن داری ولی نمیتونی چیزی بگی ...عجب احساس مزخرفی 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ تصمیم برای ازدواج، چقدر سخته، خدایا به خواهرم کمک کن تا بهترین تصمیمو بگیره و خوشبختِ خوشبخت بشه، چون واقعا دختره خوبیه و لایق بهتریناس درسته که بهترین هم صحبتمو از دست میدم ولی اشکال نداره 2 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۹ شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۹ حال من خوب است اما با تو بهتر می شوم ... لینک به دیدگاه
kocom 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۹ کاش زودتر از خواب بیدار بشیم چقدر طولانی شده این خواب لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۹ دلتنگی برا من دیگه شاید معنی نده ما ک کسی رو نداریم ک دلتنگش باشیم یا دلش برام تنگ شده باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده