YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 25 مرداد، 2010 سلام دوستان 3 هفته دیگه تا اغاز بزرگترین رویداد فوتبالی جهان باقی مونده و 100 % هر کدوم از شما طرفدار یکی از این تیم ها هستین و با توجه به گروه ها.....:icon_gol: گروه a: آفریقای جنوبی، مکزیک، اروگوئه و فرانسه گروه b: آرژانتین، کره جنوبی، نیجریه و یونان گروه c: انگلستان، آمریکا، الجزایر و اسلوونی گروه d: آلمان، استرالیا، غنا و صربستان گروه e: هلند، ژاپن، کامرون و دانمارک گروه f: ایتالیا، نیوزلند، پاراگوئه و اسلواکی گروه g: برزیل، کره شمالی، ساحل عاج و پرتغال گروه h: اسپانیا، هندوراس، شیلی و سوییس و با توجه به اینکه تیم های اول گروهای a.c.e.g با تیمهای دوم گروه b.d.f.h و تیم های اول گروه ای b.d.f.h با تیم دوم گروه a.c.e.g کدام تیم قهرمان جام جهانی خواهد شد؟ اگه دوست دارین تیم دوم رو هم بگین... :icon_gol: 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 به نظر من اسپانیا و آرژانتین و البته هلند از شانس بیشتری برخوردار هستن ولی آرژانتین از خط حمله وحشتناکی برخورداره که میشه روش حساب فوق العاده ای باز کرد ایتالیا هم مثل همیشه تیم مرموزیه ولی زیاد شانسی حداقل روی کاغذ نداره!!! ولی هلند و اسپانیا خیلی خودم طرفدار آرژانتین هستم 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 شهریور، 2010 امسال هلند اولین قهرمانی خودش رو تو جام جهانی جشن میگیره 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 23 شهریور، 2010 مرسی جاوید جان با توحه با بازیهای انجام شده شانس آرژانتین و اسپانیا بیش از بقیه است. برزیل شکننده فوتبال بازی میکنه!!!! هلند هم با بازگشت آرین روبن فوق العاده میشه 3
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 4 مهر، 2010 همون آلمان كه قبلاً گفتم حالا ببينيد ! آلمان.... :w14: آلمان .... :w14: 2
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 4 مهر، 2010 همون آلمان كه قبلاً گفتم حالا ببينيد ! آلمان.... :w14: آلمان .... :w14: اگر چه در نزد المان ها شکست معنی نداره یعنی همین الان اگه تیم بر گرده استقبال ازش مث قهرمان خواهد بود ولی دیروز واقعا دربازی با ارزانتین مث یه قهرمان ظاهر شد من اسپانیا و هلند رو در فینال میبینم :cryingf:
کامیلا 422 ارسال شده در 4 مهر، 2010 به امید قهرمانی آلمان به نظر من اول آلمان دوم اسپانیا سوم اروگوئه است 2
ارسال های توصیه شده