YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان 3 هفته دیگه تا اغاز بزرگترین رویداد فوتبالی جهان باقی مونده و 100 % هر کدوم از شما طرفدار یکی از این تیم ها هستین و با توجه به گروه ها.....:icon_gol: گروه a: آفریقای جنوبی، مکزیک، اروگوئه و فرانسه گروه b: آرژانتین، کره جنوبی، نیجریه و یونان گروه c: انگلستان، آمریکا، الجزایر و اسلوونی گروه d: آلمان، استرالیا، غنا و صربستان گروه e: هلند، ژاپن، کامرون و دانمارک گروه f: ایتالیا، نیوزلند، پاراگوئه و اسلواکی گروه g: برزیل، کره شمالی، ساحل عاج و پرتغال گروه h: اسپانیا، هندوراس، شیلی و سوییس و با توجه به اینکه تیم های اول گروهای a.c.e.g با تیمهای دوم گروه b.d.f.h و تیم های اول گروه ای b.d.f.h با تیم دوم گروه a.c.e.g کدام تیم قهرمان جام جهانی خواهد شد؟ اگه دوست دارین تیم دوم رو هم بگین... :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر من اسپانیا و آرژانتین و البته هلند از شانس بیشتری برخوردار هستن ولی آرژانتین از خط حمله وحشتناکی برخورداره که میشه روش حساب فوق العاده ای باز کرد ایتالیا هم مثل همیشه تیم مرموزیه ولی زیاد شانسی حداقل روی کاغذ نداره!!! ولی هلند و اسپانیا خیلی خودم طرفدار آرژانتین هستم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ ایتالیا................... :a030: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ امسال هلند اولین قهرمانی خودش رو تو جام جهانی جشن میگیره 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ مرسی جاوید جان با توحه با بازیهای انجام شده شانس آرژانتین و اسپانیا بیش از بقیه است. برزیل شکننده فوتبال بازی میکنه!!!! هلند هم با بازگشت آرین روبن فوق العاده میشه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ 0- ایران 1-آرژانتین 2- برزیل 3 - اسپانیا 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ همون آلمان كه قبلاً گفتم حالا ببينيد ! آلمان.... :w14: آلمان .... :w14: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ 0- ایران1-آرژانتین 2- برزیل 3 - اسپانیا 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ همون آلمان كه قبلاً گفتم حالا ببينيد ! آلمان.... :w14: آلمان .... :w14: اگر چه در نزد المان ها شکست معنی نداره یعنی همین الان اگه تیم بر گرده استقبال ازش مث قهرمان خواهد بود ولی دیروز واقعا دربازی با ارزانتین مث یه قهرمان ظاهر شد من اسپانیا و هلند رو در فینال میبینم :cryingf: لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ به امید قهرمانی آلمان به نظر من اول آلمان دوم اسپانیا سوم اروگوئه است 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده