fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با سلام . گاهی وقتا که انسان نیاز به دلداری داره و تنهاست ، خودش میتونه خودشو دلداری بده. اگه شمام جزو این انسانها هستید لطفا روش کارتونو توضیح بدین تا مام یاد بگیریم.تشکر 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نوشتن من می نویسم تا آروم شم 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نوشتنمن می نویسم تا آروم شم لطفا یکی دو نمونه از نوشته هاتونو برامون بنویسید تا یاد بگیریم و بییشتر بدونیم . 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یک نفر آمد مرا با خود به رویا برد و زود اشکهایم را برایم بی هوا شست و زدود "یک نفر آهسته آمد ناگهان با یک نگاه" تار و پود عشق و شور و جام مستی را ربود یک نفر روی تمام زخم های خسته ام می زند مرهم به رنگ عشق و جان و پوی عود می کنی هردم مرا شوریده حالی ای صنم! این بت افسونگر دل را فراوان ها ستود 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دل من می گوید بنویس از همه جا از همه کس از آدمهای اطرافت بنویس از بی معرفتی و بی دلی می گوید بنویس از تنهایی نه اون تنهایی مفرطی که هر کس گریبانش را می گیرد بلکه آن تنهایی که در شلوغ ترین نقطه دنیا هستی و گلویت بغض دارد و کسی نیست تا برایش نجوا کنی دل من می گوید بنویس از نامردی آنانی که به رویت خندیدند و به پشتت خنجر زدند دل من حالش خوب نیست انگار کمی برایش آب قند بیاورید......... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم نقاشی می کشیدم ولی حالا حوصلشو ندارم یا بهتر بگم وقت کم دارم 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم نقاشی می کشیدم ولی حالا حوصلشو ندارم یا بهتر بگم وقت کم دارم الان از اون نقاشی ها داری، برامون به نمایش بذاری؟ 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان از اون نقاشی ها داری، شاید یکی دوتاشو داشته باشم ولی بیشترشو دادم به دوستام 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من نقاشی می کشم همراه با موسیقی بی کلام. ولی اگه خیلی شدید نیاز به دلداری احتیاج داشته باشم برا خودم آشپزی می کنم یا میرم تنهایی بیرون غذا می خورم آخه من خیلی شکموام این روش دلداری رو هم بسیار می پسندم 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من نقاشی می کشم همراه با موسیقی بی کلام. ولی اگه خیلی شدید نیاز به دلداری احتیاج داشته باشم برا خودم آشپزی می کنم یا میرم تنهایی بیرون غذا می خورم آخه من خیلی شکموام این روش دلداری رو هم بسیار می پسندم مرسی از شرکت. شمام 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ هیچی مثل قدم زدن و شنا کردن آرام بخش نیست واس من. وقتی خیلی ناراحت باشم و نیاز به فکر کردن داشته باشم تنها قدم زدن بهترین راه حله. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ میرم حیاط و با خودم حرف میزنم وسط درختا... نقاشی ام میکشم وقتی دل تنگ همونی باشم که آخری نقاشی رو برای اون کشیدم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده