fakur1 10128 ارسال شده در 19 مرداد، 2014 با سلام . گاهی وقتا که انسان نیاز به دلداری داره و تنهاست ، خودش میتونه خودشو دلداری بده. اگه شمام جزو این انسانها هستید لطفا روش کارتونو توضیح بدین تا مام یاد بگیریم.تشکر 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2014 نوشتنمن می نویسم تا آروم شم لطفا یکی دو نمونه از نوشته هاتونو برامون بنویسید تا یاد بگیریم و بییشتر بدونیم . 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 19 مرداد، 2014 یک نفر آمد مرا با خود به رویا برد و زود اشکهایم را برایم بی هوا شست و زدود "یک نفر آهسته آمد ناگهان با یک نگاه" تار و پود عشق و شور و جام مستی را ربود یک نفر روی تمام زخم های خسته ام می زند مرهم به رنگ عشق و جان و پوی عود می کنی هردم مرا شوریده حالی ای صنم! این بت افسونگر دل را فراوان ها ستود 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 19 مرداد، 2014 دل من می گوید بنویس از همه جا از همه کس از آدمهای اطرافت بنویس از بی معرفتی و بی دلی می گوید بنویس از تنهایی نه اون تنهایی مفرطی که هر کس گریبانش را می گیرد بلکه آن تنهایی که در شلوغ ترین نقطه دنیا هستی و گلویت بغض دارد و کسی نیست تا برایش نجوا کنی دل من می گوید بنویس از نامردی آنانی که به رویت خندیدند و به پشتت خنجر زدند دل من حالش خوب نیست انگار کمی برایش آب قند بیاورید......... 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 19 مرداد، 2014 منم نقاشی می کشیدم ولی حالا حوصلشو ندارم یا بهتر بگم وقت کم دارم 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2014 منم نقاشی می کشیدم ولی حالا حوصلشو ندارم یا بهتر بگم وقت کم دارم الان از اون نقاشی ها داری، برامون به نمایش بذاری؟ 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 19 مرداد، 2014 الان از اون نقاشی ها داری، شاید یکی دوتاشو داشته باشم ولی بیشترشو دادم به دوستام 3
sara kia 3158 ارسال شده در 19 مرداد، 2014 من نقاشی می کشم همراه با موسیقی بی کلام. ولی اگه خیلی شدید نیاز به دلداری احتیاج داشته باشم برا خودم آشپزی می کنم یا میرم تنهایی بیرون غذا می خورم آخه من خیلی شکموام این روش دلداری رو هم بسیار می پسندم 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2014 من نقاشی می کشم همراه با موسیقی بی کلام. ولی اگه خیلی شدید نیاز به دلداری احتیاج داشته باشم برا خودم آشپزی می کنم یا میرم تنهایی بیرون غذا می خورم آخه من خیلی شکموام این روش دلداری رو هم بسیار می پسندم مرسی از شرکت. شمام 4
a.namdar 5908 ارسال شده در 27 مرداد، 2014 هیچی مثل قدم زدن و شنا کردن آرام بخش نیست واس من. وقتی خیلی ناراحت باشم و نیاز به فکر کردن داشته باشم تنها قدم زدن بهترین راه حله. 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 میرم حیاط و با خودم حرف میزنم وسط درختا... نقاشی ام میکشم وقتی دل تنگ همونی باشم که آخری نقاشی رو برای اون کشیدم... 1
ارسال های توصیه شده