fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستای گلم هر کس تو زندگیش یه سری بد شانسی هایی میاره که شاید شنیدنش برای همه جالب باشه ازتون میخام از بدشانسی های زندگیتون اینجا بگین سلام نمیخوام برخلاف مسیر رودخونه شنا کنم.ولی مطلقا اعتقادی به شانس و بدشانسی و خوش شانسی ندارم. شانس یعنی شکار کردن لحظه ها. تونستی شکار کنی خوش شانسی , به هر دلیلی نتونستی , یعنی یه جای کارت سهل انگاری یا ناشی گری کردی یا همه موارد موثر رو روش حساب باز نکردی. پس شانس یعنی نتیجه فکر و عمل فردی. 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سلامنمیخوام برخلاف مسیر رودخونه شنا کنم.ولی مطلقا اعتقادی به شانس و بدشانسی و خوش شانسی ندارم. شانس یعنی شکار کردن لحظه ها. تونستی شکار کنی خوش شانسی , به هر دلیلی نتونستی , یعنی یه جای کارت سهل انگاری یا ناشی گری کردی یا همه موارد موثر رو روش حساب باز نکردی. پس شانس یعنی نتیجه فکر و عمل فردی. شاید بشه اینجوریم گفت ولی گاهی وقتا واقعا هر چی که پیش بینی کردی و براشم تلاش کردی جور نمیشه متاسفانه:icon_pf (34): که البته من خودم ترجیح میدم اسمشو بذارم مصلحتی که خدا برام در نظر گرفته اینجوری هضمش برام راحت تره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده