saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ بدشانسی ینی اینکه فردا یه مهمونی مهم دعوتم و دیروز ناخنای یه دستم شکست منم اون دست دیگمو کوتاه کردم این شکستن ناخون ما دخترا هم معضلیه ها لطفن مسئولین رسیدگی کنن.... 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی خود خود من ... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی اینکه روز جشن یلدام صورتم جوش بزنه! 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی اینکه بعد از کلی طراحی بدون اینکه سیو کنم فتوشاپم بپوکه و بسته شه!!! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی بعضی از دوستان که مزدوج میشن و نمیاند انجمن و بچه ها چششون به در میمونه 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ بدشانسی یعنی بعضی از دوستان که مزدوج میشن و نمیاند انجمن و بچه ها چششون به در میمونه ها؟ با کی بودین الان؟!؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی تو کل یه پروژه رو با بدبختی و گذاشتن سوی چشات انجام بدی بعد در کمال ناباوری هم گروهیت که اصن نمیدونه موضوع پروژه چی بوده نمره اش خیلی از تو بیشتر بشه یعنی نابودم کرد:w821::w821::w821: 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی دو تیم فوتبال وسط زمین سرجمع 22 تا ادم 4 تا داور و کمک داور 50 تا عکاس و خبرنگار دور زمین دویست تا نیروی انتظامات ورزشگاه 40 نفر بازیکنان و مسئولین تیم ها کنار زمین 50 هزار نفر تماشاچی توی ورزشگاه ... این همه ادم ، اونوقت اون کلاغه همه رو بیخیال شه بیاد دقیق روی سر تو خرابکاری کنه این یعنی بدشانسی اونم ته بدشانسی 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی تو کل یه پروژه رو با بدبختی و گذاشتن سوی چشات انجام بدی بعد در کمال ناباوری هم گروهیت که اصن نمیدونه موضوع پروژه چی بوده نمره اش خیلی از تو بیشتر بشهیعنی نابودم کرد:w821::w821::w821: بد شانسی یعنی اینکه 4 شب نخوابی پروژه بنویسی بعد وسط توضیح قاطی کنی استاد بگه خودت ننوشتی :| 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی اینکه 4 شب نخوابی پروژه بنویسی بعد وسط توضیح قاطی کنی استاد بگه خودت ننوشتی :| شکر خدا این حالت برام پیش نیومده ولی اینم کمرشکنه خدا وکیلی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ شکر خدا این حالت برام پیش نیومده ولی اینم کمرشکنه خدا وکیلی 3 نمره هم داشت 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ 3 نمره هم داشت :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی اینکه 4 شب نخوابی پروژه بنویسی بعد وسط توضیح قاطی کنی استاد بگه خودت ننوشتی :| مهم اینه که خودتون انجامش دادین . همیشه نباید نمره رو در نظر گرفت. خیلی از نمره هایی که میگیریم و نمیگیریم عین بی عدالتیه ... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی بعد عروسی سرما بخوری:164: 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بد شانسی یعنی بعد عروسی سرما بخوری:164: البته شوما باید خدا رو شکر کنی که قبلش سرما نخوردی 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ بدشانسی یعنی قبل از یه قرار مهم پشه صورتتو نیش بزنه! اونقد دوس دارم یه بار پشه رو نیش بزنم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ بدشانسی یعنی قبل از یه قرار مهم پشه صورتتو نیش بزنه! اونقد دوس دارم یه بار پشه رو نیش بزنم 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ بدشانسی یعنی دو روز قبل سال تحویل صورتت جوش بزنه یک عالمه! اونم بی دلییییییییییل:w000: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده