sanasolo 259 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 بد شانسی یعنی 10 ساعت بشینی پای لپ تاپ نقشه اتوکدی بکشی بعد ببریش توی اسکچ ببینی هر تیکه نقشه یه جا رفته.دیگه خستم شده.نمیدونم چرااااااااااا این اسکچ اینجوریه.عاقااااااااا یکی کمکم کنه 5
*Mars* 5292 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2014 بدشانسی یعنی یه امتحان سخت داشته باشی و فرصتتم کم باشه. با یه مراقب از قبل هماهنگ کرده باشی که بیاد و سر جلسه باشه تا بتونی تقلب کنی. ولی سرجلسه یه مراقب دیگه بیاد. اونم از نوع وحشیش 5
*Mars* 5292 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 بدشانسی یعنی اینکه دقیقا همون روزی که اینترنت نداری کلی کار اینترنتی داشته باشی 4
sara kia 3158 ارسال شده در 3 مهر، 2014 بدشانسی یعنی یه مقاله پیدا کنی هیجان زده بشی که به به یافتم! بعد بخونی ببینی اصلا به دردت نمیخوره 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 مهر، 2014 بد شانسی یعنی 10 ساعت بشینی پای لپ تاپ نقشه اتوکدی بکشی بعد ببریش توی اسکچ ببینی هر تیکه نقشه یه جا رفته.دیگه خستم شده.نمیدونم چرااااااااااا این اسکچ اینجوریه.عاقااااااااا یکی کمکم کنه بیایین تالار مکانیک 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 مهر، 2014 وقتی میگن تک دخملم یکی یه دونه و...... خوب اینارو هم داره خو این خوش شانسی خواهرم 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 مهر، 2014 وقتی میگن تک دخملم یکی یه دونه و...... خوب اینارو هم داره خو این خوش شانسی خواهرم نه برادر تو اونم شانس نداشتیم ، والا پسر بزرگ همه کاره میشه دختر کارگر 3
آقای دکتر 319 ارسال شده در 3 مهر، 2014 بد شانسی یعنی پسر بزرگ خونه باشی ...... دیگه بقیشو داداشای گلم میدونن.. 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 مهر، 2014 هی پشت سره هم اتفاقای بد واست بیوفته....داغون میکنه لامصب آدمو... 2
wheeler 8640 ارسال شده در 3 مهر، 2014 بدشانسی یعنی اینکه ساعت 3 صبح بخوای دود کنی بعد میبینی که فندکت کنارش ترک خورده گازش تخلیه شده!!! بد شانسی از اون بدتر اونه که فقط یک نخ سیگار داشته باشی بری با شمک آبگرمکن روشنش کنی اشتباهی سروته روشن کنی فیلترش بسوزه :icon_pf (34): بدشانسی اینه که بدشانسی اینه که بری چایی بیاری ببینی سر کتری آب ریختن جوش بیاد این از همه بدتره 5
*Mars* 5292 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 بدشانسی یعنی میری حموم همون موقع مامان آبو باز میکنه و تا لحظه ای که حمومت تموم نشده آبو نمی بینده. به محض اینکه میای بیرون کار مامان هم تموم شده 5
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 5 مهر، 2014 بدشانسی یعنی میری حموم همون موقع مامان آبو باز میکنه و تا لحظه ای که حمومت تموم نشده آبو نمی بینده. به محض اینکه میای بیرون کار مامان هم تموم شده این یک درد مشترک بین همه جووناست اگه مامانای ماها اینترنتی بودن و عضو این سایت بودن ، میومدن توی تاپیک لذتهای کوچک زندگی میگفتن لذت زندگیمون اینه که وقتی بچه هامون حموم هستن به یک بهانه ای شیر اب رو باز کنیم ، یا ظرف بشوریم یا غذا درست کنیم و... 6
*Mars* 5292 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2014 بد شانسی یعنی همین که سیستمو روشن کردم و وارد انجمن شدم برقا رفت! 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 6 مهر، 2014 به بقیه تقلب برسونی، اونوقت نمره ات از همه کمتر بشه و یه چیزی در حد داغون 5
sama-sh 6913 ارسال شده در 7 مهر، 2014 به بقیه تقلب برسونی، اونوقت نمره ات از همه کمتر بشه و یه چیزی در حد داغون ای جااااااانم..... راست میگه بنده خدا....جلوی من نشسته بود....برگشم کاملا زیر نگاه من بود..... بمن تقلب رسوند....خیلیم خوب نوشته بود اصن اون نمره هه حقش نیست...من خودم باید با استاد یه صحبتی کنم....درحد 19 ..20 باید بشه اصن.....استاد بیتربیت...:vahidrk: 3
*Mars* 5292 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2014 یعنی میوه ای که از قبل زیر نظر گرفتیش که از تودیس برداری یکی قبل تو برداره خیلی هم بی رحم باشه :l 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 مهر، 2014 یعنی هر موقع حس میکنم شانس ندارم میام یه چند تا سایت ایرانی باز میکنم اصن لامصب یه کلیک که میکنم برنده چند تا جایزه مختلف میشم ! اونم چه بسته هایی با چه درصد تخفیفی …! خدا خیرشون بده 1
ارسال های توصیه شده