serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم نظرم اینه که پربار باشی بهتر از اینه که ارشد داشته باشی ولی هیچی بلد نباشی ولی خو......:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرسی پری جونممنون از همه دوستان که روحیه میدین! واقعا نیاز داشتم خواهش می کنم دوست گلــــم ♥ همه حرفایی که زدیم واقعیته.. حتی یه درصدم فک نکن فقط واسه همدردی بوده! اتفاقا من بهت حسودیم میشه که نه درس داری نه هیچی هم نفس می کشی هم استراحت می کنی هم درس می خونی.. خلاصه هرکار دلت می خواد می کنی 4 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خواهش می کنم دوست گلــــم ♥ همه حرفایی که زدیم واقعیته.. حتی یه درصدم فک نکن فقط واسه همدردی بوده! اتفاقا من بهت حسودیم میشه که نه درس داری نه هیچی هم نفس می کشی هم استراحت می کنی هم درس می خونی.. خلاصه هرکار دلت می خواد می کنی دوستم اونجوریام نیس! کار می کنم! ا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی بازم دیگه! آدمی با امید زنده است 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستم اونجوریام نیس! کار می کنم! ا:5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی بازم دیگه! آدمی با امید زنده است من می دونم.. تو می تــــــونی موفق باشی عزیزم 5 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون از صحبتای خوب و دلگرم کننده تون پری جون و مهندس محمد... ناراحتی از اینه که سازکان سنجش خودش فهمید اون یک هفته که انداختن عقب امتحانو چه کارا کردن! :w00::w821:ولی واااااااااااقعا پاسخ کلیدیاشون با نتایج زمین تا آسمون فرقش بود... واقعا چرا؟! مشکوکه خو!! در کل برا همه آرزوی موفقیت میکنم و از serafina میخوام که ناامید نشه و برا بهترینا تلاش کنه. شاید یروزم دنیا به کام ما شد! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون از صحبتای خوب و دلگرم کننده تون پری جون و مهندس محمد...ناراحتی از اینه که سازکان سنجش خودش فهمید اون یک هفته که انداختن عقب امتحانو چه کارا کردن! :w00::w821:ولی واااااااااااقعا پاسخ کلیدیاشون با نتایج زمین تا آسمون فرقش بود... واقعا چرا؟! مشکوکه خو!! در کل برا همه آرزوی موفقیت میکنم و از serafina میخوام که ناامید نشه و برا بهترینا تلاش کنه. شاید یروزم دنیا به کام ما شد! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مشکلات سازمانی سنجشی تو مقاطع مختلف همیشه زیاد بوده متأسفانه. از این مدل جریانات گرفته تا لو رفتن سوالات کنکور و جریانات مصاحبه های دکترا و .... فقط میشه باهاش ساخت و کنار اومد قطعاً به اون چیزی که واستون بهترینه میرسین 3 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون از صحبتای خوب و دلگرم کننده تون پری جون و مهندس محمد...ناراحتی از اینه که سازکان سنجش خودش فهمید اون یک هفته که انداختن عقب امتحانو چه کارا کردن! :w00::w821:ولی واااااااااااقعا پاسخ کلیدیاشون با نتایج زمین تا آسمون فرقش بود... واقعا چرا؟! مشکوکه خو!! در کل برا همه آرزوی موفقیت میکنم و از serafina میخوام که ناامید نشه و برا بهترینا تلاش کنه. شاید یروزم دنیا به کام ما شد! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسیmaryam skr جونم! باهات موافقم ! به قول آقای عارف باید ساخت و کنار اومد!ایشالا سال بعد! 4 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من می دونم.. تو می تــــــونی موفق باشی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرسیmaryam skr جونم! باهات موافقم ! به قول آقای عارف باید ساخت و کنار اومد!ایشالا سال بعد! والا تا یادمه از کنکور سراسری تا الاااااان داریم باهاش میسازیم. اما واقعا عدالت کجاست؟؟ :icon_pf (34):حق چرا به حقدار نمیرسه جدیدا؟! :vahidrk:والا دیگه از بس سوختمو ساختم دارم کبود میشم دیگه!!:icon_pf (34): اما چی بگم اختیار دارمون سازمان سنجشه فعلا! کمال تشکر رو داریم ازشون که گند زدن به کنکور امسال!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده