مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سرخط خبرها: از توپ بازی روز جمعه رونمایی شد قرار این توپ بعد از این بازی مستقیم فرستاده شه به برزیل و بعنوان توپ جام جهانی استفاده بشه.... شایعاتی هست مبنی بر این که مسی و الکس فرگوسن برا دیدن این بازی از دولت فخیمه ایران درخواست ویزا کردن در حالی که کمتر از یک هفته به شروع این بازی زمان باقیه تماشاگرانی بی صبرانه چشم در راه شروع بازین نیروی انتظای از ملت فهیم ایران تقاضا کرده که خونسردی خودشونو حفظ کنن و همینطور مقررات راهنمایی رانندگی رو رعایت کنن بان کی مون رئیس سازمان ملل در تماس تلفنی با ادمین انجمن نواندیشان ضمن قدردانی این اقدام را شجاعانه و به نفع صلح جهانی پیش بینی نمود طبق اماری که تا الان محاسبه شده این بازی پر بییننده ترین بازی قرن انتخاب شده 180 شبکه تلویزیونی اینور اب و اونور اب و ده ها سایت اینترنتی قرار این بازی رو پوشش بدن:gnugghender: کمیته برگزاری بازی فوتبال نواندیشان اعلام کرده که دوستانی که میان از پوشیدن شورت ورزشی جدا خودداری نمایند وعده دیدار ما جمعه در سالن فوتسال دانشگاه شریف بازی بزرگ فوتبال نواندیشانی ها 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بیا با توپ شوتت میکنم تو دروازه این چیزا پدر و پسر برنمیداره حالا که پدر پسر برنمیداره یه کاری میکنم بعد بازی چهار گوشه زمینو عین کشتی ماچ کنی دولا بری خونه:دی خودت خواستی ددی :دی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شرط میبندم زیر دو دقیقه خودم اولین گل و به تیمتون بزنم جعفر جان 2 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کمیته برگزاری بازی فوتبال نواندیشان اعلام کرده که دوستانی که میان از پوشیدن شورت ورزشی جدا خودداری نمایند [/color] وعده دیدار ما جمعه در سالن فوتسال دانشگاه شریف بازی بزرگ فوتبال نواندیشانی ها هاهاهاها، نکنه میخواین با شلوار لی بازی کنین!!؟ ظاهرمون چه طوری باید باشه!؟ منشوری نشیم!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هاهاهاها، نکنه میخواین با شلوار لی بازی کنین!!؟ ظاهرمون چه طوری باید باشه!؟ منشوری نشیم!!!!!!!!!!!! حالا که پدر پسر برنمیداره یه کاری میکنم بعد بازی چهار گوشه زمینو عین کشتی ماچ کنی دولا بری خونه:دیخودت خواستی ددی :دی یه توصیه به بچه های مکانیک خودتون و حسابی گرم کنید نیت کردم دو رقمیتون کنم 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جا داره همونجا از ممد شیرینی دریافت کنید به مناسبت تولدش بخـــــــــــــــــــــدا اگه به ما شیرینی ندی 7 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کمیته برگزاری بازی فوتبال نواندیشان اعلام کرده که دوستانی که میان از پوشیدن شورت ورزشی جدا خودداری نمایند خیالت راحت تازه به بچه ها گفتم همه پیراهن رو شلوار بیآن 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جوک باحالی بود مثل اینکه باید یه گردو خاکی به پا کنم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جا داره همونجا از ممد شیرینی دریافت کنید به مناسبت تولدشبخـــــــــــــــــــــدا اگه به ما شیرینی ندی مینی میده مگه دست خودشه مثل اینکه باید یه گردو خاکی به پا کنم:vahidrk: نه تو رو خدا تازه اینجا رو تمیز کردیم 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حالا آدرس سالن کجا هست؟ مترو خور هست؟ 3 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من از سمت جنت آباد با موتور میام،یه نفرم جا دارم هر کی مسیرش میخورد هستم 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کسی منو صدا زد می بینم فوتبالیست ها خودشون از خودشون رونمایی میکنند 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کسی منو صدا زد می بینم فوتبالیست ها خودشون از خودشون رونمایی میکنند الان بری سالن جعفر علیشاه فقط توپ زیره پاشه همه کنار نشستن تشویقش میکنن :th_running1::1238::shad: 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان بری سالن جعفر علیشاه فقط توپ زیره پاشه همه کنار نشستن تشویقش میکنن:th_running1::1238::shad: بگیر که اومد: گل 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شاید اومدمبا مکانیکایا تیم میدیم اگه بیام قلمه پای دونه دونه ارشدا و ادمینا رو میشکنم عمرا بذارم کسی از من رد شه شایدم وایسم دروازه کل دروازه رو ببندم دیگه گذشت اون زمون که کل دروازه رو می بستی الان فقط جلوی تیرکشو می تونی بگیری تو فکرش هستیم یه بازی بین پیشکسوتان میلان و نواندیشان بذاریم تو مثل خودمی محمد با همه احترامی که برات قائلم باید بگم شهرسازا میدونن اصلا فوتبال چند بخشه حضوراً واست بخش میکنن فوتبالو مخلصم سهند جان تیم مکانیک بی هوادارهای پر شور اش جذابیتی نداره ما قدرتمون رو تو زمین نشون میدیم ساق بند رو هم فراموش نکن منتظر تو زمینم هستیم جا داره همونجا از ممد شیرینی دریافت کنید به مناسبت تولدشبخـــــــــــــــــــــدا اگه به ما شیرینی ندی تو چی میگی دیگه وسط کل کل تخصصی، اسپم میکنی مثل اینکه باید یه گردو خاکی به پا کنم:vahidrk: :ws28: :ws47: 7 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حالا آدرس سالن کجا هست؟مترو خور هست؟ ادرس دقیقش و میذارم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوبه شمارو نفرستادن جام جهانی....وگرنه چهارسال قبل تر فقط سر مکان باید بحث میکردین آخ ببخشین حواسم نبود تاپیک مختص اقایونه:girlhi: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من از سمت جنت آباد با موتور میام،یه نفرم جا دارم هر کی مسیرش میخورد هستم جدا .... شاید بیام باهات 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوبه شمارو نفرستادن جام جهانی....وگرنه چهارسال قبل تر فقط سر مکان باید بحث میکردینآخ ببخشین حواسم نبود تاپیک مختص اقایونه:girlhi: خو اساسا مکان بازی خیلی مهمه رفیخ چادرت و سفت کن ابجی 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خو اساسا مکان بازی خیلی مهمه رفیخچادرت و سفت کن ابجی بله!ولی نه اینقد دیگه من سفت چسبیدم،شوما چشاتو درویش کن برادر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده