Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگه پیشکسوتان رو برگزار کردید به ما هم خبر بدید 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من شبیه تانکم کسی ازم رد نمی شه همین دیگه بعدش چون نمی دونم چیکار کنم می کشم زیر توپ البته این همه راه نمی آم قائدتا 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با اینکه 7-8 سالی میشه پام به توپ نخورده و بیآم3-4 روزی زمین گیر میشمولی تنوعی میشه تو این زندگی انشالله اگر فراموش نکنم و کاری پیش نیآد با بچه ها صحبت میکنم تا با ترکیبی قدرتمند حضور پیدا کنیم تلاش میکنیم دروازبان محبوب و پرآوازه خودمون حمید رو هم در ترکیب داشته باشیم به یکی از دوستان هم توصیه میکنم از الان به دنبال یک جفت ساق بند خوب باشه چرا که در زمین فوتبال ارشد بودن و برادر ادمین بودنی وجود نداره :gnugghender: داداش جعفر آفرین ما مکانیکییا هواتو داریم :icon_pf (19):جعفر جعفر جعفر......... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زانو ندارم وگرنه یه تنه همه رو میبردم تیم شهرسازی به یادت هست حیف که با دنیای فوتسال خداحافظی کردم و گرنه همین الان برای این بی عدالتی کودتا به پا می کردم! :167: جوک باحالی بود با اینکه 7-8 سالی میشه پام به توپ نخورده و بیآم3-4 روزی زمین گیر میشمولی تنوعی میشه تو این زندگی انشالله اگر فراموش نکنم و کاری پیش نیآد با بچه ها صحبت میکنم تا با ترکیبی قدرتمند حضور پیدا کنیم تلاش میکنیم دروازبان محبوب و پرآوازه خودمون حمید رو هم در ترکیب داشته باشیم به یکی از دوستان هم توصیه میکنم از الان به دنبال یک جفت ساق بند خوب باشه چرا که در زمین فوتبال ارشد بودن و برادر ادمین بودنی وجود نداره :gnugghender: سلامبه به چه جالب! من از الان بهتون بگم که بعد از بازی هر کسی خواست بام قرار داد ببنده فقط باید از طریق مدیر برنامه هام اقدام کنه میبینمتون ایشالله می بینم که دوستان مکانیکی کلو شروع کردن :gnugghender: ولی باید بگم که شهرسازا تو همه جا برترن 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تیم شهرسازی به یادت هست جوک باحالی بود می بینم که دوستان مکانیکی کلو شروع کردن :gnugghender: ولی باید بگم که شهرسازا تو همه جا برترن جاوید مالکی این چه نوع نوشتاری است لطفا با رسم شکل توضیح دهید 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پایه ام اساسی نفر اول خودم:mrsbeasley: دادا دمت گرم چراغ اول و خودت روشن کردی پس وای میستیم تو یه تیم من نیستم ولی به صورت مجازی باهاتونماز طریق ویدئو کنفرانس بازی میکنم منو بگذارید دروازه واستم ناصر جون مگه اتاریه منم بوق می زنم از راه دور اساسی دوددورودورود تیراختور دمت گرم مستر دمت گرم خیلی دوست داشتم باشم ولی حیف پادگانم سید نمیتونی بپیچونی داداش 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جاوید مالکی این چه نوع نوشتاری است لطفا با رسم شکل توضیح دهید جاوید کجا بود مالکی نه. ملکی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جاوید کجا بود مالکی نه. ملکی محمد اون مگه مدیر تالار آزاد نیست مگه مسئول پاک کردن اسپم ها نیست مگه شما اون بالا و همین حالا اسپم نمی کنینی مگه من نباید سلسله مراتب رو رعایت کنم اول جاوید بعد مهدی شاید شما 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به عجب انجمن سالمی داریم:1238: خوشمان آمد! ما ک نیستیم...آقایون موفق باشن ایده جالبیهامیدوارم به همه آقایون خوش بگذره و روز خوبی در کنار هم داشته باشن حیف که با دنیای فوتسال خداحافظی کردم و گرنه همین الان برای این بی عدالتی کودتا به پا می کردم! :167: ایـــــــــــــــــــــــــــــــول چ باحالهههههههههههههههه سلام چه خوب خانومای انجمن نمیتونن بیان به عنوان تماشاگر؟؟؟ من میخوام بیام دوستان آبی پوشو تشویق کنم گندم خوبه بیا میخوام به رفقات طعم شیرین شیشتایی رو دوباره بچشونم چه جالب... ایده ی جالبیست... موفق باشید قهرمانان.........:hapydancsmil: گل زن نمیخواید؟ چرا اتفاقا به یه دونه دکترش احتیاج داریم تهران نیستم اون تاریخوگرنه بدون شک میومدم صحنه های خشن بازی رو ثبت میکردم میم شیمی ما اقایون کلا فیر پلی بازی میکنیم بدون هیچ خشانتی به بهورزشکاران، دلاوران، نام اوران پیروز باشییییییییییید .... اقا این مسابقه تاریخی پخش زنده نداره؟ چرا اتفاقا قرار از 180 شبکه تلویزیونی جهان پخش زنده بره... شبکه اصفهانم پخش میکنه واقعا میخواین دور هم جمع شین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ Ag davar khastid ma hastim بیا خوب موقعی اومدی به یه داور بین المللی مثل تو احتیاج داریم زانو ندارم وگرنه یه تنه همه رو میبردم حمید بیا منم بدون زانو میام عدالت رعایت شه با اینکه 7-8 سالی میشه پام به توپ نخورده و بیآم3-4 روزی زمین گیر میشمولی تنوعی میشه تو این زندگی انشالله اگر فراموش نکنم و کاری پیش نیآد با بچه ها صحبت میکنم تا با ترکیبی قدرتمند حضور پیدا کنیم تلاش میکنیم دروازبان محبوب و پرآوازه خودمون حمید رو هم در ترکیب داشته باشیم به یکی از دوستان هم توصیه میکنم از الان به دنبال یک جفت ساق بند خوب باشه چرا که در زمین فوتبال ارشد بودن و برادر ادمین بودنی وجود نداره :gnugghender: جعفر من که چشم اب نمیخوره از مکانیکا فوتبالیست دربیاد ولی منتظرتم سلامبه به چه جالب! من از الان بهتون بگم که بعد از بازی هر کسی خواست بام قرار داد ببنده فقط باید از طریق مدیر برنامه هام اقدام کنه میبینمتون ایشالله مسی ... ولک تونییی!؟ 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شاید اومدم با مکانیکایا تیم میدیم اگه بیام قلمه پای دونه دونه ارشدا و ادمینا رو میشکنم عمرا بذارم کسی از من رد شه شایدم وایسم دروازه کل دروازه رو ببندم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگه پیشکسوتان رو برگزار کردید به ما هم خبر بدید تو فکرش هستیم یه بازی بین پیشکسوتان میلان و نواندیشان بذاریم من شبیه تانکم کسی ازم رد نمی شه همین دیگه بعدش چون نمی دونم چیکار کنم می کشم زیر توپ البته این همه راه نمی آم قائدتا تو مثل خودمی ولی باید بگم که شهرسازا تو همه جا برترن محمد با همه احترامی که برات قائلم باید بگم شهرسازا میدونن اصلا فوتبال چند بخشه 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام چه خوب خانومای انجمن نمیتونن بیان به عنوان تماشاگر؟؟؟ من میخوام بیام دوستان آبی پوشو تشویق کنم خدا رو شکر که ایندفعه اختصاصی مردونه س و پای هیچ مونثی به اونجا راه نداره 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شاید اومدمبا مکانیکایا تیم میدیم اگه بیام قلمه پای دونه دونه ارشدا و ادمینا رو میشکنم عمرا بذارم کسی از من رد شه شایدم وایسم دروازه کل دروازه رو ببندم حمید پسرم تو لاغر کردی که اخه .... بنظرم حسابی این چند روز و بخور 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حمید پسرم تو لاغر کردی که اخه .... بنظرم حسابی این چند روز و بخور جعفر تنهاس باس بیام 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ داداش جعفر آفرین ما مکانیکییا هواتو داریم :icon_pf (19):جعفر جعفر جعفر......... مخلصم سهند جان تیم مکانیک بی هوادارهای پر شور اش جذابیتی نداره می بینم که دوستان مکانیکی کلو شروع کردن :gnugghender: ولی باید بگم که شهرسازا تو همه جا برترن ما قدرتمون رو تو زمین نشون میدیم ساق بند رو هم فراموش نکن 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با اومدن حمید دوبازیکن دیگه کم داریم که طی یکی دو روز آینده اونا رو هم معرفی میکنیم 3 نفر مشخص شده تیم مکانیک 1- حمید 2- علی صالحی 3- عطا 4- 5- خودم هم بازیکن مربی هستم 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با اومدن حمید دوبازیکن دیگه کم داریم که طی یکی دو روز آینده اونا رو هم معرفی میکنیم 3 نفر مشخص شده تیم مکانیک 1- حمید 2- علی صالحی 3- عطا 4- 5- خودم هم بازیکن مربی هستم شرط میبندم زیر دو دقیقه خودم اولین گل و به تیمتون بزنم جعفر جان 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جعفر تنهاس باس بیام بیا با توپ شوتت میکنم تو دروازه این چیزا پدر و پسر برنمیداره 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شرط میبندم زیر دو دقیقه خودم اولین گل و به تیمتون بزنم جعفر جان خیلی خوبه گل بازی رو جذاب میکنه فقط ساق بند رو فراموش نکن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده