serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم همش تو ذهنم پارکینگ و تصور می کردم! بیشتر گزینه هاش با سوال شما می خونه! فضای پاگردها و ورودی منازل؟ 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم همش تو ذهنم پارکینگ و تصور می کردم!بیشتر گزینه هاش با سوال شما می خونه! فضای پاگردها و ورودی منازل؟ 11. خیر 8 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام. چه تاپیک جالبی:hapydancsmil: واقعا مرسی... ممنون از دعوتتون. بلوک مسکونی؟؟ محوطه مسکونی 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مجتمع های تجاری ؟ 12. خیر سلام. چه تاپیک جالبی:hapydancsmil: واقعا مرسی... ممنون از دعوتتون. بلوک مسکونی؟؟ محوطه مسکونی 13. خیر آقا یه راهنمایی دیگه مریم خیلی نزدیک شد!!! :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرکز محله نیست؟ 14. خیر پ.ن: به آخرین راهنماییم در پست شماره 26 دقت فرمایید 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ 12. خیر 13. خیر آقا یه راهنمایی دیگه مریم خیلی نزدیک شد!!! :icon_pf (34): پرس سوال بعدیت اینجوری باشه کُشتمت فضای بین بلوکها خود بلوک لابی ... 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پرس سوال بعدیت اینجوری باشه کُشتمت فضای بین بلوکها خود بلوک لابی ... 15. خیر بابا خیلی راهنمایی کردم!!!!!!!!!! تابلو شد دیگه!!! دقت نمی نمویین دیگه!! 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ محوطه ی اپارتمان؟ 16. خیر بابا پستا و راهنماییارو کامل بخونین!!!!!!!! :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
parichehr.. 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حرفه پارگینگ شد شاید فضای جلوی بلوک ها؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ طرحی در مورد مسکن بوده که دولت قبلی خیلی روش اصرار داشت و کار کرد؟ 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حرفه پارگینگ شدشاید فضای جلوی بلوک ها؟ 17. نع طرحی در مورد مسکن بوده که دولت قبلی خیلی روش اصرار داشت و کار کرد؟ 18. محمد قرار بود راهنمایی نکنــــــــــــــــــــــــی برنده مسابقه مدیونته دقیقا بله مسکن مهر؟ 19. آفریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن... جواب دقیق همینه 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ serafina جواب درست و گفت :hapydancsmil: پس شروع کننده دور بعد ایشونه و اما امتیاز.... از 50 امتیاز شروع شد و به ازای هر سوال دو امتیاز کم میشه دوست گلمون تو 19 امین سوال تونست جواب درستو بگه پس طبق محاسبات من 12 امتیاز بهش تعلق می گیره مبارکت باشههههههه :hapydancsmil: :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه ها با توافق هم هرکس دوس داره می تونه مطرح کنه.. ولی اولویت با برنده ست. اون تصمیم می گیره 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا جز فضای عمومیه:دی 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا جز فضای عمومیه:دی پارکه ایا؟؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده